Kilo alma programi ile yarisma

Sok olma canim, ben demistim gecen hafta 58 olacaksin diye :12::66:

Olsun Lokumum uzulme bak hala 55'ten bir gram bile asagi dusmuyorsun:66:

Ben de kahvaltidan sonra netten izlicem, cok fena dibim dusmekte, guray duysa izlettirmez bile diziyi :1::1: Allah'tan her goren annemin arkidisleri Guray'i burak'a benzettiklerinden sorun cikarmiyor izlememe :1:

Tebrik ederim Afillim:66:

Gazel Tebrikler, bu iste kimse de olmasa mama saatine gelip yemenin sonucu, ornek almamiz gerek:66:

Malumunuz erkenden uyuyakaldim, gece de ruyamda oyle acikmisim ki, dusunun neler neler yedim, en son highlife biskuviyi ekmek arasi yapmis yiyiyordum sdusunun ne kadar acikmisim :27:
Ama ac karnina tartilayim dedim 46.8 ciktim hem de baya acim su an :) Aksami beklicem kizlar tartilmak icin malesef:(
Mavisim ve Doga ya baktim uzunca suredir girmiyorlar kk' ya, insallah iyilerdir.....
Melissadan ve zeytin de iki haftadir bildirim yapmadiklari icin cikarildilar listeden an itibariyle:19:

ohh ohh Tebrikler annecim :):66::66:

hahaha rüyana çooook güldüm canım ya bisküviyi ekmek arası yapmıştın he :9::9::9::9:

Bugun yediklerim:
Sabah ac karnina: $eti_karam_yuzde_yetmis_article_image.webp bu paketin tamami
Kahvalti: ceyrek ekmek, bir yumurta, zahter, zeytinyagi
Ara:yarim cay bardagi pekmez, su
Oglen: Yarim ekmek, yogurt corbasi, patates kizartmasi
Ara: Kucuk bir kase patates kizartmasi, $eti_karamel_dolgulu_sutlu_cikolata_article_image.webp bu paketin yarisi

Cikolata krizindeyim:17:

Sorma canim :) Ben de kalktim baya bi gulumsedim :) cok ilgincti kantindeydim her yerde halleyler cikolatalar biskuviler vardi zaten:9:
kan şekerin mi düşmüş nolmuş kalkar kalkamz çikolataya saldırmışsın zaten :9::9:
Bugun yediklerim:
Sabah ac karnina:Eki Görüntüle 859988 bu paketin tamami
Ara: Kucuk bir kase patates kizartmasi, Eki Görüntüle 859993 bu paketin yarisi

ben de en son dün gece 4te süt içtim ballı bir kase de mısır gevreği yedim yine oruçluyum bugün inşallah ezan okunur okunmaz saldırıcam yemeklere :56::56:

kan şekerin mi düşmüş nolmuş kalkar kalkamz çikolataya saldırmışsın zaten :9::9:

ben de en son dün gece 4te süt içtim ballı bir kase de mısır gevreği yedim yine oruçluyum bugün inşallah ezan okunur okunmaz saldırıcam yemeklere :56::56:

Bilmiyorum ki canim, ama aksam koltukta uyumusum, annem kaldirirken yatagina diye, aciktim ben patates kizartmasi demisim :)

ohh masallah canim, Allah kabul etsin:21:

Birazdan cikip misir alicam bimden, kalmamis evde aksam tv izlerken sinir oldum kalmadigini ogrenince:27:

Neyse daha cok yemek demiyim sana canim :D Su an ne desem canin cekicek
:27:

Bilmiyorum ki canim, ama aksam koltukta uyumusum, annem kaldirirken yatagina diye, aciktim ben patates kizartmasi demisim :)

ohh masallah canim, Allah kabul etsin:21:

Birazdan cikip misir alicam bimden, kalmamis evde aksam tv izlerken sinir oldum kalmadigini ogrenince:27:

Neyse daha cok yemek demiyim sana canim :D Su an ne desem canin cekicek
:27:

de de açar açmaz hepsini yerim annem de mis gibi aşure yapmış görseennn bildiğin enerji deposu fındık ceviz :52::52:

patates kızartması demişsin he uykunda asıl sana maşallah bu ne iştaahh :23:
ben de mısır patlatayım akşam çayla birlikte :56:

de de açar açmaz hepsini yerim annem de mis gibi aşure yapmış görseennn bildiğin enerji deposu fındık ceviz :52::52:

patates kızartması demişsin he uykunda asıl sana maşallah bu ne iştaahh :23:
ben de mısır patlatayım akşam çayla birlikte :56:

Daha okunmadi mi ezan orda nerdeyse burda okunacak, hadi git kovuyorum seni:23::23::52::52::52:

Ben de cikip misir alayim geleyim :)

Bugun yediklerim:
Sabah ac karnina:Eki Görüntüle 859988 bu paketin tamami
Ara: Kucuk bir kase patates kizartmasi, Eki Görüntüle 859993 bu paketin yarisi

ay şu karamelliyi bende çok seviyorum...:1:
çikolata reyonuna girince ilk gözüme bu çarpıyor sarı sarı al beni al beni ye hemen ye diyor :9::9:
nasıl canım çekti şimdi evde yok...:14:
bugün akşama kadar ders başındaydım kazana döndü kafam...pek ara öğün yapamadım :26:
birazdan çerez merez bişiler yiyecem...çayla...

amin canım :)

geelmeee de ona gelmesin bulanmasın miden, hiçbir şey yaramıyor mu o bulantıya canım

canim normalde pek bulantim olmaz benim, ama garip sancilar girmeye basladi karnima, mide bulantimi da ona bagladim:26:

ay şu karamelliyi bende çok seviyorum...:1:
çikolata reyonuna girince ilk gözüme bu çarpıyor sarı sarı al beni al beni ye hemen ye diyor :9::9:
nasıl canım çekti şimdi evde yok...:14:
bugün akşama kadar ders başındaydım kazana döndü kafam...pek ara öğün yapamadım :26:
birazdan çerez merez bişiler yiyecem...çayla...

Ben cikolatanin her turlusune bayilirim, ayirt etmem hepsi benim bebeklerim:9::9::9:
Daha paylasmicam foto moto, bak caniniz cekiyor:26:

Kizlar tartildim bu arada, hic bir degisim yok kilomda 47.1' im, tam tok da degilim ama olsun. Boyle kabul edelim daha da hirslanayim:10:

Kendime cezam bundan sonra geceleri cici bebe olayına girişcem eve gelirken aldım 400gr'lık hero baby 1litrede süt bakalım bittikçe alırım:19:
Birde artı cezamı pelinitodan rica ediyorum :6:

Beni hepiniz merak etmişsiniz saolun ama ben yazamadim cunku cok keyifsizim ama daha fazla meraklandirmak istemedim surekli ayni kilodayim 1 gram alamiyorum sinirlerim bozuk surekli agliyorum açikcasi yazacak bir konum yok diye sadece yazilanlari okuyup takip ettim o kadar. Kilo alamiyorum cunku yeterince kalori almiyorum evet yiyorum ama kilo almaya yeterli degil icimden de kendimi zorlamak hic gelmiyor :-( neyse benim gündemim bu arkadaslar... Hadi bay byeee

Son düzenleme:
Beni hepiniz merak etmişsiniz saolun ama ben yazamadim cunku cok keyifsizim ama daha fazla meraklandirmak istemedim surekli ayni kilodayim 1 gram alamiyorum sinirlerim bozuk surekli agliyorum açikcasi yazacak bir konum yok diye sadece yazilanlari okuyup takip ettim o kadar. Kilo alamiyorum cunku yeterince kalori almiyorum evet yiyorum ama kilo almaya yeterli degil icimden de kendimi zorlamak hic gelmiyor :-( neyse benim gündemim bu arkadaslar... Hadi bay byeee

canım yapma böyle lütfen ama...karamsarlığın moraline yansıyor, motivende düşüyor bu sefer kilo almana mani oluyorsun..unutma ki moral yerinde oldukça kilo alınıyor cnm benim..bukadar umutsuz olma..rabbim dermansız dert vermesin kimseye..

canım yapma böyle lütfen ama...karamsarlığın moraline yansıyor, motivende düşüyor bu sefer kilo almana mani oluyorsun..unutma ki moral yerinde oldukça kilo alınıyor cnm benim..bukadar umutsuz olma..rabbim dermansız dert vermesin kimseye..

kızlar ben bugun kontrol icin doktora gıttım hormon ve kan tahlili yaptı hipotiroid tanısı koymustu kullandıgım ilacla normale donmus degerler ama devam etmem gerektıgımı soyledi.ayrıca kan tahllili de yapmıstı ferritin eksikligi cıktı birazcık onun ıcın ılac verdi kızlar.. bakalım ne olacak.. kızlar ben sutu cok ıcıyorum acaba o eksıklık cok sut tuketmemden kaynaklanıyo olabılır mı?? hanı sut cok ıcıldıgı zaman demır emılımını engellıyo gıbı bı durum vardı ya kızlar..

kızlar ben bugun kontrol icin doktora gıttım hormon ve kan tahlili yaptı hipotiroid tanısı koymustu kullandıgım ilacla normale donmus degerler ama devam etmem gerektıgımı soyledi.ayrıca kan tahllili de yapmıstı ferritin eksikligi cıktı birazcık onun ıcın ılac verdi kızlar.. bakalım ne olacak.. kızlar ben sutu cok ıcıyorum acaba o eksıklık cok sut tuketmemden kaynaklanıyo olabılır mı?? hanı sut cok ıcıldıgı zaman demır emılımını engellıyo gıbı bı durum vardı ya kızlar..

canım sütün fazlası kansızlık yapıyormuş diye bilinir ama nekadar fazlası bilemiyorum...
ben oğluma sadece gece yatmadan bir bardak içiriyorum....
başka içirmiyorum...keşke doktora sorsaydın, aklına gelmedi dimi :34:
bende hep unuturum doktordan gelince aklım başıma gelir..

Demir eksikliği demek canım çok süt içmemden Demir emilimi az oluyor Demir ilacı mı verdi ki ne verdi ben de kullandım çok uzun süre

kızlar cici bebem bitti evelsi gün...markete gittiğimde de ne kadar saftiriğim unutmuşum :24:
şimdi bişey yemeden de yatmak istemiyorum..ne yesem acaba..ballı stümü içecem zaten o malum da...
bişey yesem olurdu..abur cuburda kalmadı, bittimi hepsi birden denk gelir zaten...:63:

Back
X