Kilo alma programi ile yarisma

arkadaş arkadaşın aynasıdır pelincim :9:
artık katılcam çünküm mama yemezsem kilo zor alırım bunu biliyorum mayısa kadar 50 olmam lazım düğün var :52:
bence de hemde kesinkes bozuktur :9::9:
o canavarın adı tazmanya canavarı olmasın hani şu önüne geleni yiyen :60:

Sanirim haklisin:9::9:
hep boyle diyorsun bir aksam da gel halayin basini sen cek olmuyor boyle:64::64:
Evet ondan kacmis olabilir ya da telatabilerdeki Hup Hup Supurgeye donusumum baslamis da olabilir:27:

Bak gor her tasin altindan mama cikiyor Nute hanim:21:

bildiğim halde uygulamıyorum ya ona kızıyorum :47:

aynen bebe bisküvisi önemli bırakınca kilo almam duruyor.

kaşar peyniride kilo aldırıyor makarnanın üzerine rendeliyorum tost yapıyorum hem tadı çok güzel hemde kalorisi yüksek.

gelişmeleri yazarım artık buraya :)

uzunca süre yedim bıktım şimdi tekrar başlıcam çünküm onsuz olmuyooorr :9:

o da aklımda bulunsun sende ne cevherler varmış berrak nerelerdesin bu zamandır :52.

yaz yaz pelinim seni de ekler hemencik :21:

Sanirim haklisin:9::9:
hep boyle diyorsun bir aksam da gel halayin basini sen cek olmuyor boyle:64::64:
Evet ondan kacmis olabilir ya da telatabilerdeki Hup Hup Supurgeye donusumum baslamis da olabilir:27:

haklıyım tabi :kkk:
bu akşam açılışı yapayım :52:
hup hup pelin tabi ya :60:
bende garfield gibiyim sürekli bi yatış bi tembellik bi uyku :23:

haklıyım tabi :kkk:
bu akşam açılışı yapayım :52:
hup hup pelin tabi ya :60:
bende garfield gibiyim sürekli bi yatış bi tembellik bi uyku :23:

Yine ayni kelimeler ama hadi bakalim Nute gorelim seni bu aksam:23:
Evet ben hup hup pelin :27: Sen de garfield:23:
Ben simdi de ekmegimi bitirdim, bir mandalin indirdim mideye orada neler oluyor nicin hala ben bisiler yeme cabasi icindeyim:7:

Yine ayni kelimeler ama hadi bakalim Nute gorelim seni bu aksam:23:
Evet ben hup hup pelin :27: Sen de garfield:23:
Ben simdi de ekmegimi bitirdim, bir mandalin indirdim mideye orada neler oluyor nicin hala ben bisiler yeme cabasi icindeyim:7:

bak ya inanmıyor musun sen bana :63:

hala mııı yiyosun ye ye ye yeeee oyeeee :64::64:

bende mandalin nar yedim 10a kaadar bişi yiyemem artık doluyum :50:

bak ya inanmıyor musun sen bana :63:

hala mııı yiyosun ye ye ye yeeee oyeeee :64::64:

bende mandalin nar yedim 10a kaadar bişi yiyemem artık doluyum :50:

Gormeden inanmam vallahi:33::33::33:

Yiyiyorum o yeee :118::118:
Yemekten surekli boyleyim:86::86:
Bir mandalin daha yesem mi ki:118:
Bak benim cicibebem kalmadi bunu sute atip yiyicem: $kandile-ozel-halep-kahkesi-3315250_o.webp ustune de seker ohhhh

Gormeden inanmam vallahi:33::33::33:

Yiyiyorum o yeee :118::118:
Yemekten surekli boyleyim:86::86:
Bir mandalin daha yesem mi ki:118:
Bak benim cicibebem kalmadi bunu sute atip yiyicem:Eki Görüntüle 863832 ustune de seker ohhhh

gelirsem yüzün kızarır ama utanırsın bu dedklerinden :118:

o zaman başlasın halaylar çalsın davullar :64::64::64::64::64:

simit mi o öyle mi yeniyor çok değişik

gelirsem yüzün kızarır ama utanırsın bu dedklerinden :118:

o zaman başlasın halaylar çalsın davullar :64::64::64::64::64:

simit mi o öyle mi yeniyor çok değişik

Gel de kizarsin bisicik olmaz :)
Yetenek sizsiniz'e uni'den arkadasim cikicak kizlar az sonra izleyin, uzun sacli bir cocuk berk uckun:118:

Canim simit ama cok sert kurabiyeden sert simit dusun, sute atinca yumusuyor:118:

Gel de kizarsin bisicik olmaz :)
Yetenek sizsiniz'e uni'den arkadasim cikicak kizlar az sonra izleyin, uzun sacli bir cocuk berk uckun:118:

Canim simit ama cok sert kurabiyeden sert simit dusun, sute atinca yumusuyor:118:

izleyeyim merak ettim :118:

tadını da merak ettim olsa da yesek burda satılır mı adı ne ki

bildiğin karılar hamamına dönmüş burası :60:
vay arkadaş mama saatinde sinek avlıyoz burda, ama normal zamanda çene de çene :ssz::ssz::ssz:
bu ne çeneeeeeee :27::27::27:
napıyorsunuz bakalım...şu meyve olayına beni de adapte edin yahu, hiç meyve yemem ben..hiç sevmem...
inanın en son ne zaman meyve yedim diye düşünüyorum şuan ama valla hatırlamıyorum :14:
kış geldi geleli sadece bir tane mandalina yedim yemin ederim...
elma belki 1 en fazla 2 dir..nar hiç yemedim bu kış :14: sadece muzu severim kışın meyve olarak.....
yaz meyvelerini severim karpuz kavun kiraz çilek vs çok severim...ama kış meyvelerini asla ama asla yiyemiyorum....
ben niye böyleyim yaaaaaa :84:

izleyeyim merak ettim :118:

tadını da merak ettim olsa da yesek burda satılır mı adı ne ki
Adi kahke canim bilmem ki olur herhal sor istersen:118:

vay arkadaş mama saatinde sinek avlıyoz burda, ama normal zamanda çene de çene :ssz::ssz::ssz:
napıyorsunuz bakalım...şu meyve olayına beni de adapte edin yahu, hiç meyve yemem ben..hiç sevmem...
inanın en son ne zaman meyve yedim diye düşünüyorum şuan ama valla hatırlamıyorum :14:
elma belki 1 en fazla 2 dir..nar hiç yemedim bu kış :14: sadece muzu severim kışın meyve olarak.....
yaz meyvelerini severim karpuz kavun kiraz çilek vs çok severim...ama kış meyvelerini asla ama asla yiyemiyorum....
Isyankar mod Gazel geri dondu vol 45145489464984 :9::9:
Ben cok severim kisin ozellikle mandalin portakal ilk sirada yer alirlar, muz elma da arkalarindan gelir:33:

iki kız bir arada olursa olur tabi çene hele bide fazlası olursa vay ortamın güzelliğine :60:

kızma gazelim ona da katılcam bak peline de söz verdim gelemezsem vay halime :54:

meyveye yavaştan başla gazlcim meyve de şekerli ya kalorili hemde sağlıklı ben yedim hadi sen de ye şimdi bi tane :118:

saat 10.3o nerde bu devlet nerde bu millet bi de bana dersiniz siz yoksunuz :63:

sütüm bisküvim ve ben hazırız ama siz nerdesiniz :emir_bebek:

Son düzenleme:
hiç gözükmüyonuz amaaa bağırırım tabiii höyttt dizilin sıra sıra bakiiim :kkk:

Simdi kahkeyi aramaktan geliyorum,her zamanki yerinde yok, annem acaba hangi delige koymus merak ediyorum, yok kahke mahke yok:47:
Pekmez koydum geldim cay bardagina, yanina da su el mahkum bugun bunu icicem:17:

Simdi kahkeyi aramaktan geliyorum,her zamanki yerinde yok, annem acaba hangi delige koymus merak ediyorum, yok kahke mahke yok:47:
Pekmez koydum geldim cay bardagina, yanina da su el mahkum bugun bunu icicem:17:

belki bitmiştir hemen de annesine suç atar :63:

olsun o da olur bende sütümü yarıladım yarın sınav var ben 2-3 saattir netteyim :ssz:

belki bitmiştir hemen de annesine suç atar :63:

olsun o da olur bende sütümü yarıladım yarın sınav var ben 2-3 saattir netteyim :ssz:

bitmemis olmasi gerekiyor, dayim cok getirmisti:6:
ben bu pekmezi icince acikiyorum:17:
sen calismayip kendine guveniyor olmasan burada olmazdin zaten ;)

bitmemis olmasi gerekiyor, dayim cok getirmisti:6:
ben bu pekmezi icince acikiyorum:17:
sen calismayip kendine guveniyor olmasan burada olmazdin zaten ;)

bilemedim o zman :50:
gece kalkar gene yersin sen kesin :9:
sabah çalışırım biraz öbürüne de öğlen :1: 2 sınavım var yrın biri de allttan :5:

bilemedim o zman :50:
gece kalkar gene yersin sen kesin :9:
sabah çalışırım biraz öbürüne de öğlen :1: 2 sınavım var yrın biri de allttan :5:

Olabilir valla yirim evi kokten yiyip bitiricem ben bu gidisle:9:
O tarti efendi bana bir yamuk yapsin gorusucez onunla sali gunu:47::47:
gobekten baska kilo almisim gibi gelmiyor, kendimi hala bir kemik yigini olarak hissetmekteyim:9::9:
Sen yaparsiiiiiiiiin:29:

Back
X