Ohhh yarasin hic duymamistim kahkeyi ama eminim sevecegim tarzda bisey her turlu hamurisi itinayla sevilir

size su sekilde yardimci olabirim boyum 155 ve ben 2 sene once 38 kiloydum

millet ruzgar ciktiginda beni tutardi arkadaslarim bana 2 boyutlusun sen derlerdi yerdim kararinca canim pek istemezdi ama cok ders calisirdim gunde 5 6 saat kadar bu da cok yakiyordu sanirim ondan alamiyordum birde sinav zamani sonuclar istedigim gibi gelmeyince tartida 36.5u bile gordum sonra sinav donemi gecince ay bende bir rahatlikk allaaah gelsin yemekler bakin doyle yapin cok zor bikiykrum ama ben isteyerek kilo almistim ve baya kasmistim sabah kalk bir guzel kocaman tost yanina meyvesiyu uada süt ardindan 1 saat sonra peynir helvasi baklava gibi agir tatlilar ye 2 saat sonra bir paket benimo dur rondodur bu tarz biseyi cayla ye yada 1 dilim pasta yiyebilirsin oglen yemeginde manti tarzi hamur aksam da pide doner lahmacun gibi seyler ve simdi basliyor zaten maraton

saat 10dan sonra abur cubura dayan derim baya etkili oluyor ben bu sekilde sagliksiz da olsa kilo aldim 43 kilo olmustum daha sonraki kilo alma sebebim ise daha farkli aksam yemek yerine sadece abur cubur yedim ama bu isteyerek olmamisti ogrencilik sartlarindan dolayi :/ o sekilde iste benim kilo alma seruvenim boyle birde afilliydi sanirim 160 boylarinda 60 kilo olmak istiyorum demisti

aman diyeyim oyle bisey yapma boy kisa oldugu icin hic oyle olmuyor hos durmuyor en ideali 50 52 ol birak canim
gorusuruz kizlar iyi kilo almalar takipteyim sizi