- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.481
listeden adını değiştirmeyi unutmuşbenim pelinime ne oldu tiramisu mu oldun kız sen![]()

tiramisuya bayılırım zaten yicem ben bu kızı en sonunda şansını zorluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeden adını değiştirmeyi unutmuşbenim pelinime ne oldu tiramisu mu oldun kız sen![]()
Ben de bu yarışmaya katılmak istiyorumm
bir de bir anımı anlatayım hemen kaçayım:)
dersanede bir kızla konuşuyorduk kilodan (kız da çook kilolu)
bayan şişko: "yook zayıflamak istiyorum ama senin kadar zayıf olmak istemem"
ama o kadar üzüldüm ki duyunca neden bilmiyorum ağlayasım falan geldi o kadar üzüldüm
sustum iki dk kadar. sonra dedim ki "ben kilo almaya çalıştığımı söylüyorum da kalkıp sana bakıp hiç senin kadar olmak istemem dedim mi"
birden suratı değişti hiçbir şey söylemedi, ben devam ettim
"demedim. neden demedim sence senin kilona mı ulaşmak istiyorum?, tabiki de hayır, ama senin kırılıp üzüleceğini düşünerek bunu söylemiyorum. peki neden sen düşünmüyorsun benim kırılabileceğimi?"
"ben zayıf olmayı sıkıntı olarak görmüyorum da falan da filanda kusura bakma düşünemedim de vs vs vs..." bir şeyler dedi ne dediğini hiiç dinlemedim ama o kadar rahatlamıştım ki hem yine de üzüldüm kızı kırdığım için hem de inanılmaz rahatladım.
beni en çok anlaması gereken kişi kilo problemi olan kişidir zayıf ya da kilolu farketmez ama neden anlamıyor? ben onu anlıyorum da o beni neden anlamıyor?![]()
ama o kadar üzüldüm ki duyunca neden bilmiyorum ağlayasım falan geldi o kadar üzüldüm
sustum iki dk kadar. sonra dedim ki "ben kilo almaya çalıştığımı söylüyorum da kalkıp sana bakıp hiç senin kadar olmak istemem dedim mi"
"demedim. neden demedim sence senin kilona mı ulaşmak istiyorum?, tabiki de hayır, ama senin kırılıp üzüleceğini düşünerek bunu söylemiyorum. peki neden sen düşünmüyorsun benim kırılabileceğimi?"
"ben zayıf olmayı sıkıntı olarak görmüyorum da falan da filanda kusura bakma düşünemedim de vs vs vs..." bir şeyler dedi ne dediğini hiiç dinlemedim ama o kadar rahatlamıştım ki hem yine de üzüldüm kızı kırdığım için hem de inanılmaz rahatladım.
beni en çok anlaması gereken kişi kilo problemi olan kişidir zayıf ya da kilolu farketmez ama neden anlamıyor? ben onu anlıyorum da o beni neden anlamıyor?![]()
Peliniimm bu ne zayıf menü böyleeeBugun yediklerim
Sabah ac karnina: bir mandalin
Kahvalti:
4 kahke ekmegini sute attim sekerle yedim
Ara:
2 mandalin
Oglen: 1 tam ekmek arasi kavurma, limonata
Ara:
Kuru meyve
benim pelinime ne oldu tiramisu mu oldun kız sen![]()
listeden adını değiştirmeyi unutmuş
tiramisuya bayılırım zaten yicem ben bu kızı en sonunda şansını zorluyor![]()
yakalayabildiğim tek gelişme pelinin değişen nicki oldu :)
cumartesi duş muş alırım diye eve geldim birazdan da tekrar çıkacağım kızlar :)
çook bol yediğim söylenemez ama umarım kilo kaybı olmadan geçer bu haftam
yeni gelenlere de toplucana hoşgeldiniz deyip kaçıyorum kızlaarr![]()
canim slai gunu bildirimini yap o gunler listeyi yeniliyorum cunkum, cok katilim oldu dun geceden beri careyi sali gunu yeni gelenleri eklemekte buldumBen de bu yarışmaya katılmak istiyorumm
Beyzz ben gecenlerde circirovski oldugum icin daha yeni toparliyrum, ayrica o menude daha aksam yemegi sonrasi yok dikkatini cekerimPeliniimm bu ne zayıf menü böyleee
nasılsınız bakayım nasıl gidiyorr.
Yeni adına da bayıldım tiramisu şu hayatta delicesine sevdiğim şeylerden biridirrr. geçen gün yaptım yedim
kilolar ne alemde? ben ac 50.5 tok 51.9 falan geliyorum. koca göbeğimle yaşayıp gidiyoruzz.
cici bebeyi de 20 gündür yemiyorum düşün
son 10 gündür ciddi sıkıntılarım vardı. antipsikotik bir ilaca başladıım doktor reçetesiyle, yan etkisi de şu: fena kilo aldırıyor dediler
dedim yapmayın 60 kilo mu olcam3 gündür deli gibi yiyorum
![]()
hoşgeldin hemen ekliyorum listeye senisalı günleri çıkar tartılırsın artık
![]()
gelsin azıcık kilolar gelinlik giyicem bu kiloda fazla güzel durmuyo kilo alsam daha güzel olucak![]()
Gelirler gelirler sen hic merak etme :) Yakisir simdi de manken gibi kizlariz:13:
gelinlikçi dedi biraz daha kilo verirsen gelinlik olmaz diye2 gün önce tartıldım 47 kilo çıktım
buarada sahlep kalorisine baktım 1 çay bardağı sahlep 80-90 kaloriymiş kışın güzel giden bi içeçek![]()
Canim boyun kacti senin? Su an ayni kilodayiz da.. Ben dolu dolu 36 bedenim, boyum da 169.
Canim ben de sahlep yapicam gece yatmadan icicem, iyiymis kalorisi, ama ben cay bardagi ile degil koca fincan ile iciyorum
benim boyum 1.64 bende göğüs olmadığı için üstüm 34 beden altım 34-36 arası ölçülerim 75-63-85![]()
Canim benim de gogus yok 80-64-91' dim gecen hafta, alt benim 36 canim..
Sen benden daha kilolu duruyorsundur aslinda![]()
açtığım konularda gelinlikle resmim var bi bak istersen![]()
canim baktim da bence gerek yok sen neden kilo almaya calisiyorsun ki
Benim kollarim seninki gibi olsa daha ne isterim ki