Kilo alma programi ile yarisma

Bienim var selülitim ne yazık ki :( Tibet iyi gelir mi ben de 5e çıktım

canım vallla bende anlamıyorum, kollarım bacaklarım çöp gibi, ama baldır ve kalça selülit...çok fazla yok ama az az da olsa canımı sıkıyor..hayır yani ne kadar yağ varsa orda mı birikmiş...yukarı çıksın yağ bekleyen bölüm orası, onlar minnak, kalça davul :60:
nasıl iş anlamadım...

Kızlar çok hasta oldum ben bademciklerim davul gibi yemek yiyemiyorum :( ne önerirsiniz bana çorba içmeyen midem bulandı doyurmuyor da zaten :14:

canım adaçayı kaynat iç...kaynar kaynar iç, hatta yutarken boğaz kısmında bekletmeye çalış...antioksidan özelliği var, bademciklerin hem mikrobunu kırar hem yumuşatır...çok geçmiş olsun cnm...

bu kadar yemeye kaç kilosun merak ettim maşallah ;)

172 boy
55 kiloyum canım :14:
bildiğin kürdan yani...
buraya başladığımda 52 idim..şükür 3 kilo aldım ...ama vücut aynı pek değişmedi...sadece kalça ve göbek oldu biraz...geri yerler aynı duruyor...tibetle dağıtmaya çalışıyorum malum :ssz:

teşvik yapıyorum heralde görelim de acıkalım bişeyler yiyelim diye :33:
bu kadar düşünceli olma bebeğim:47:

canım vallla bende anlamıyorum, kollarım bacaklarım çöp gibi, ama baldır ve kalça selülit...çok fazla yok ama az az da olsa canımı sıkıyor..hayır yani ne kadar yağ varsa orda mı birikmiş...yukarı çıksın yağ bekleyen bölüm orası, onlar minnak, kalça davul :60:
nasıl iş anlamadım...

canım adaçayı kaynat iç...kaynar kaynar iç, hatta yutarken boğaz kısmında bekletmeye çalış...antioksidan özelliği var, bademciklerin hem mikrobunu kırar hem yumuşatır...çok geçmiş olsun cnm...

172 boy
55 kiloyum canım :14:
bildiğin kürdan yani...
buraya başladığımda 52 idim..şükür 3 kilo aldım ...ama vücut aynı pek değişmedi...sadece kalça ve göbek oldu biraz...geri yerler aynı duruyor...tibetle dağıtmaya çalışıyorum malum :ssz:
canım afilliye çay mı önerdin bence hepsini her öğün hatim gibi içmiştir:):9:

ben görünce dayanamadım sizde dayanamayın istedim hehe :47:

devamı gelecek :33:
sen görürsüüüüüüüün:41:

ben görünce dayanamadım sizde dayanamayın istedim hehe :47:

devamı gelecek :33:

nutecim al o zaman....:60: çikolataya bandırılmış çileklerrrrr...............
canınız çeksin miş :63:
al seninde çanın çeksin..çatla da patla :27:

$indir (3).webp

haftasonum çok kötü geçti, hiç yemek yiyemedim
ders falan çalışmaktan..

daha akşam yemeği yemedim mesela.
işe giderken çok düzenli besleniyorum.
şimdi çok saçma sapan oldu
aldığım gram varsa da vermişimdir yani öfff

Back
X