kilo alma yarışması yapalım mııı???

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
21 yaşındayım ve çırpıcık bacaklarım var zaten minyon tipliyim iyice ufacık gözüküyorum 1.60 boyundayım ve 48 kilom hatta 47.5 5:

oy oy nerelere gidem ben
bende 8 kğ verim diye ugraşıom :) :)

cips. kola cikolata yiyip öyle uyuyun akşamları
bi yerde görmüştüm kilo aldırıyomuş.
iştah acıcı şuruplarda deneyin. ama fazla kilo almayın vermesi sorun

Ben doktora falan gittim hicbiseyim yok. Cok yemek yiyom gibi geliyodu ama yemiyomusum. Cok ac oluyorum ama yiyemiyorum mide bulantisi oluyo cunku. Hee bu diyetleri yapamiyorum ben cici bebeyide 1 hafta anca yedim. Bende katilirim sizlere. Ensure yi alicam iste blki yarar. 40 kiloyum bu ara cok taktim zyifligi. Boyle yatmadan once bisiler yapip 1 hftada 2 3 kilo alan varsa yazsinnnn (((

Bende diyetisyene gittim ama verdigi listeyi yapamadim . Ensure ise yariyor mu canim memnun kalirsan bende kullanayim :) birlikte alalim kilolarimizi ben simdi cicibebemi aldim aksam basliyorum sabahlari da pekmez icicem umarim bu sefer olur ..

Bende diyetisyene gittim ama verdigi listeyi yapamadim . Ensure ise yariyor mu canim memnun kalirsan bende kullanayim :) birlikte alalim kilolarimizi ben simdi cicibebemi aldim aksam basliyorum sabahlari da pekmez icicem umarim bu sefer olur ..
Valla burda gordum arkadas 2 hftada 4 kilo almis yanlis hatrlmyosam gece icmis yarin doktora gidicem yazdiricam ben gunde 2 tane iciyim diyorum gelismeleri yazarim tabii :)) bende cicibebeye tkrar baslicam :) pekmezi icemiyorum ya 2 kask yesem olur heraldr dmi canım

Bi dakika bi dakikaa...
Seyy uygulayacagimiz yemek listesinde sivilce cikaricak seyler olmasa cok iyi olur.cikolata falan bende sivilce yapiyoda

Oo super 4kilo ne demek :) senden haber bekliyorum olur canim yeter ki aksatma

canlarrr bir hata oldu cicibebeyle süte başlayalı bide yemekten sonra kendimi zorlayıp iki kaşık zorla yiyorum midem büyüsün die 47.5 dan şimdi tartıldım 49 olmuşum akşamda yatmadan önce cicibebeyle sütümü içiçem faydasını gördüm bence deneyinn

Çok güzel canım ne zamandır aldın bu kiloyu iyi ilerlemissin darısı başımıza. Bende yatarken yiycem bakalım sonuçlar nasıl olacak: )

Çok güzel canım ne zamandır aldın bu kiloyu iyi ilerlemissin darısı başımıza. Bende yatarken yiycem bakalım sonuçlar nasıl olacak: )

canım bi hafta oldu başlayalı bundan öncede ballı süt içiyodum 5 gün kadar içtim bide dediğim gibi akşam yemek yiyorum doyduktan sonra zorla ağzıma 2 3 kaşık zorla yiyorum bide sigara içiyorum sigara içmesem baya alırımm da sigara iştahımı kesiyo

Sigaraya rağmen iyi almışsın canım
sürekli yemek gerekiyor ağzı boş tutmamak gerekiyor da bizim iştahı artirmamiz gerek bende doyduktan sonra ağzima bir kaşık alamam ama senin gibi bi deneyeyim belki olur:) şimdi kahvaltı yapicam ardından pekmez:)

Son düzenleme:
Cicibebe çok tatlı değil mi?korkuyorum,bu kadar tatlı bişey yemeğe:-(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugünkü yediklerim
Sabah yumurta ama yarısını sadece
Domates çay ekmek
Pekmez iki kaşık
Cicibebe- m.suyu
Öğlen kıymalı makarna yoğurt
Ikinden kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…