Ben doktora falan gittim hicbiseyim yok. Cok yemek yiyom gibi geliyodu ama yemiyomusum. Cok ac oluyorum ama yiyemiyorum mide bulantisi oluyo cunku. Hee bu diyetleri yapamiyorum ben cici bebeyide 1 hafta anca yedim. Bende katilirim sizlere. Ensure yi alicam iste blki yarar. 40 kiloyumbu ara cok taktim zyifligi. Boyle yatmadan once bisiler yapip 1 hftada 2 3 kilo alan varsa yazsinnnn (((
Valla burda gordum arkadas 2 hftada 4 kilo almis yanlis hatrlmyosam gece icmis yarin doktora gidicem yazdiricam ben gunde 2 tane iciyim diyorum gelismeleri yazarim tabii :)) bende cicibebeye tkrar baslicam :) pekmezi icemiyorum ya 2 kask yesem olur heraldr dmi canımBende diyetisyene gittim ama verdigi listeyi yapamadim . Ensure ise yariyor mu canim memnun kalirsan bende kullanayim :) birlikte alalim kilolarimizi ben simdi cicibebemi aldim aksam basliyorum sabahlari da pekmez icicem umarim bu sefer olur ..
Oo super 4kilo ne demek :) senden haber bekliyorumValla burda gordum arkadas 2 hftada 4 kilo almis yanlis hatrlmyosam gece icmis yarin doktora gidicem yazdiricam ben gunde 2 tane iciyim diyorum gelismeleri yazarim tabii :)) bende cicibebeye tkrar baslicam :) pekmezi icemiyorum ya 2 kask yesem olur heraldr dmi canım
Oo super 4kilo ne demek :) senden haber bekliyorumolur canim yeter ki aksatma
Stajdan erken çıkarsam direk yazdrıcam ensureyi :) basladigimda ve her hfta yazıcam canım m.etmee :))
Çok güzel canım ne zamandır aldın bu kiloyu iyi ilerlemissin darısı başımıza. Bende yatarken yiycem bakalım sonuçlar nasıl olacak: )
Super o zaman anlastikkk :*
Canım ben yazdrdm ama alamadm yazlk bi yer oturdgm yer yokmus izmire gidince alip baslicam haberin olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?