- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
canim valla o meredi ne yap et birak 1 i de ayni 10 u da azaltman hic bisiyi degistirmez onu diyim malesef..ay ne güzel sigaram olmasa bende hızlı alabilirim ama maalesef bırakamıyorum ama çok çok azalttım.günde 1,5 paket içiyodum ben.şimdi 7-8 e düştü çok şükür.sürekli tokum sürekli bişiler yiyiyorum.bol kalorili olan ne varsa tüketiyorum.şu an bile elimde tobleron var.bu bitince ballı muz yicem.sonra yine kaşık kaşık fındık ezmesi. :)
canim valla o meredi ne yap et birak 1 i de ayni 10 u da azaltman hic bisiyi degistirmez onu diyim malesef..
ve aynen dedigin gibi icmesen cok raaht alirsin emin ol
sekere de cok yuklenme canim kilo alicam diye de aman sagligindan olma, pekmezin glisemik indeksi dusuk diye kahvaltidan sonra ona yukleniyorum ben
canim biraz daha kassak ayni yicekmisiz farkli sehirlerde ayni yasiyoruz ihihihi ::)bende sabah sigara böreği öğlen burgerakşamda bi tabak yemek pilav çeyrek ekmek yedim şimdide çilek yiyorummmmm
iyi iyi boyle devam et bana yetisemesabah yağlı pide menemen bir yumurta ne alakaysa közlenmiş biberarada çikolata falan işte öğlen bir şey yemedim ya kahvaltıyı geç yapınca hep böyle oluyor akşamda pilav çorba iki dilim tatlı o kadar çok berbat ilerliyorum ya uyumadan da bir şeyler yemem lazım
iyi iyi boyle devam et bana yetisemebirinci hep ben olayim
saka saka daha cok ye hadi kalk misir patlat muz ye bisi yap cok az bunlar aaaa
sabah yağlı pide menemen bir yumurta ne alakaysa közlenmiş biberarada çikolata falan işte öğlen bir şey yemedim ya kahvaltıyı geç yapınca hep böyle oluyor akşamda pilav çorba iki dilim tatlı o kadar çok berbat ilerliyorum ya uyumadan da bir şeyler yemem lazım
canim sana soyledigim iki kelime ile 1000kalori tavsiye etmis oldum tabi yine de sen bilirsin, benim de canim istemiyordu tam bi orta boy tencere dolusu bitirdim, patlayana kadar da basinda beklerken muz tiktim agzima hemen :):)mısır canım istemiyor muzda yaacıktım sanki ne yapsam acep
öyle deme kız çok güzel olur kahvaltıda kızarmış bibere bayılırımmm
temel prensip 3 öğün yiyoruz sagopacımm
canim sana soyledigim iki kelime ile 1000kalori tavsiye etmis oldum tabi yine de sen bilirsin, benim de canim istemiyordu tam bi orta boy tencere dolusu bitirdim, patlayana kadar da basinda beklerken muz tiktim agzima hemen :):)
bahaneler bahaneler daaha ilk haftadan basladi :):)ayh ne güzel hastayımda biraz bu haftada hastalıktan kaybedecem galiba
bahaneler bahaneler daaha ilk haftadan basladi :):)
ama ben bu bahanelere kanip da yememden icmemden bir gram olsun vagecmem yine birinci ben olucamm ihihihihi :)):):)
bahaneler bahaneler daaha ilk haftadan basladi :):)
ama ben bu bahanelere kanip da yememden icmemden bir gram olsun vagecmem yine birinci ben olucamm ihihihihi :)):):)
goruselim tabiiiki sagopacim :):)göreceğiz bakalım pelin hanım
tabi canim yap alinti ama ne olur ben birinci olunca da senin bu yazdigini da ekle olur mu canimcim yaninda da bir menu burger olsun bi zahmet ihihihihhi ::)):):)pelincim sonra ağlicaksın neden böyle şeyler dedim ben diye
alıntı yapıcam bu mesajını tartı günüaltına tebrik ederim gözdeciim yazarsın artık
mamaya başladım kızlar ama 54 kilo olmuşum oleyyyben 56 olmak istiyordum 60 a çıktı o istek
pelincim sonra ağlicaksın neden böyle şeyler dedim ben diye
alıntı yapıcam bu mesajını tartı günüaltına tebrik ederim gözdeciim yazarsın artık
bende kilo almak istiyorum kızlar yeni okudum yazdıklarınızı etli butlu olmak istiyorum biraz mamam mı yesem acaba en cazip o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?