Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Kızlaaar akşam 2 haftadır görmediğim arkadaşım geldi sen ne yapıyosun böyle dedi kilo almışşsın çok güzel olmuş dedi bi mutlu oldum sormayın, yemeğe gelmişlerdi nasıl iştahlı yedim o gazla :)
sabah da gözleme yedim kahvaltıda portakal suyu ile, okula geldim kafam kadar da şeftali götürdüm

Canimmmmm cok sevindim kilo almissin lafı cok iyi motivasyon oluyor Durmak yok cok cok yicez yemekleri
Ben daha kahvaltı yapmadım aksama tatile gidecez 1 hafta filan yokum nete girme şansım olursa yazicam buraya
Konusamazsak dikkat edin kendinize bol bol yemek yiyin öpüyorum hepinizi

evet canım bol bol yemekler yicez
telefonundan mı nerden giriyosan gir canım banane özlerim ben
zaten sago da nute da bıraktı gitti bizi
sen de çoook dikkat et kendine canımcım

ayyy tıpkı beeen.
ben de varım yarıştaa kimse yok mu buralardaaaa :)

evet canım bol bol yemekler yicez
telefonundan mı nerden giriyosan gir canım banane özlerim ben
zaten sago da nute da bıraktı gitti bizi
sen de çoook dikkat et kendine canımcım

askolsun ben biyere gitmedm pelincim ama yemek işini biraz saldığım doğru ama söz ramazan bitsin bastan başlıcam :))

benle birlikte her gün ne yediğini yazacak kimse yok mu yaaaa ühüüü üye olurken ne güzel hayal kuruyorduum şimdi kimsecikler yoooook (( ara ara çok ümitsizliğe düşüyorum birileriyle paylaşmak gerek ((

benle birlikte her gün ne yediğini yazacak kimse yok mu yaaaa ühüüü üye olurken ne güzel hayal kuruyorduum şimdi kimsecikler yoooook (( ara ara çok ümitsizliğe düşüyorum birileriyle paylaşmak gerek ((

canım sen de katıl bizim yarışa biz yazıyoruz zaten ara ara, ama şöyle bir iki kuralımız var:
öncelikle kilonu boyunu yazıyorsun, sonra da hedef kilonu
sonra da her hafta salı günleri tartılıyoruz ve buraya yazıyoruz
sürekli girdikçe gün içinde yediklerimizi yazıyoruz
yarışmacılar şu an aktif olarak
gözde
nute
sagopam
bi de ben sen de katıl bize?

ay evet evet evet teşekkür ederim :) geçen yaz 4 kilo aldım 40 günde sonra verdim kış boyu biir bir.
boyum 1.60 kilom 44.5
hedef 49.5-50
24 25 ağustosta inşallah 50 olacağımm :)
iştahsızlık problemim var bunu aşıp yersem alıyorum kilo.. :)sipraktin içiyorum..
bir şey soracağım pekmez diyorsunuz ya ne pekmezi içiyorsunuz? :)
bende harnup pekmez tozu var ama başlamadım hiçç
bir dee boya göre ideal kilo 52 diyor hesaplama sistemleri ama 5oyi aşmamak gerek gibi bu boyda bence. sen ne düşüyonosun canım :)

Son düzenleme:
canim ben bi ara kullandim dedigin surubu mideni berbat edersin.. birak onu hic gerek yok canim kas yapayim derken goz cikarma derim
pekmez de uzum pekmezi canim, sabah kahvaltidan sonra bi kasik ic, sonra yavas yavas arttirirsin 5 kasiga kadarr istahin acilir, ha bi de b12 ic canim o da cok istah aciyor. b vitaminleri vucutta depo edilmiyor fazlasi vucuttan gun icinde idrarla atiliyor hem zarari yok
50-52 iyi olur bence hadi orta yol 51 olsun

Son düzenleme:
üzüm müü ben de bilemedim canım karadut pekmezi aldım bugün tahinle karıştırdım ekmekle yiyorum arada..iştah olsun diye değil ama öyle kan yapsın takviye olsun diye.
çok da hızlı almak istemiyorum sonra hızlıca veririm kesin..
geçen sene bu şurupla almıştım kiloları kolayına da açılmaz benim iştahım ilaç milaç olacak yani pek inanamıyorum pekmezlerin açacağına.. biraz devam edeyim şuruba olmazsa şişe bitince almam daha.. :)
tamam o zaman bu ilgin için senin için 50yi görürsem zorlayacağım üstüne çıkmak için :))

canim valla karadutu bitirince uzume gec derim
canim ilacin icinde hidroklorik asit var midene zarar verir cok ulsere kadar gider Allah korusun, bi de burda bi arkadas yazmisti kendisi saglikci kalbi yavaslatiyormus. ben okuyunca elimde vardi direk attim cope
aferin 51 olucaksin benim hedef de 55

Regl sebebi ile tatilim erken bitti
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldi
Bugün tartı günü :18:
canımcımmm hoşgeldinnnnn
ben de şimdi sana mesaj atıcaktım ne yaptın diye bi baktım yazmışsın buraya

ayy ben tamamen unutmusum bugünün tartı günü olduğunu hiç düşünmedim:18:
akşama kadar abanmam gerek mideye

gece geldim canım çok yorgundum uyudum anca vakit buldum yazmaya
bende abanıcam mideme 1haftadan fazladır tartılmıyorum banada süpriz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…