- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Canimmmmm cok sevindim kilo almissin lafı cok iyi motivasyon oluyorKızlaaar akşam 2 haftadır görmediğim arkadaşım geldi sen ne yapıyosun böyle dedi kilo almışşsın çok güzel olmuş dedi bi mutlu oldum sormayın, yemeğe gelmişlerdi nasıl iştahlı yedim o gazla :)
sabah da gözleme yedim kahvaltıda portakal suyu ile, okula geldim kafam kadar da şeftali götürdüm
evet canım bol bol yemekler yicezCanimmmmm cok sevindim kilo almissin lafı cok iyi motivasyon oluyorDurmak yok cok cok yicez yemekleri
Ben daha kahvaltı yapmadım aksama tatile gidecez 1 hafta filan yokum nete girme şansım olursa yazicam buraya
Konusamazsak dikkat edin kendinize bol bol yemek yiyin öpüyorum hepinizi
ayyy tıpkı beeen.Yya banada yardımcı olun
bundan ıkı ay once 47ydim bi işe girdim hiç yerimde durmuorum smdi 45im.
Boyum 163 kilom 45 ideal kiloma 8 kilo var 5 alsam bile kurtarrım. Ne yiim napıyım kızlar banada akıl verin fizik düzgün ama belli etcek kilo yok .s
evet canım bol bol yemekler yicez
telefonundan mı nerden giriyosan gir canım banane özlerim ben
zaten sago da nute da bıraktı gitti bizi
sen de çoook dikkat et kendine canımcım
e hiç uğradığın yok çabaladığın yok canım nasıl olucak bu iş??askolsun ben biyere gitmedm pelincim ama yemek işini biraz saldığım doğru ama söz ramazan bitsin bastan başlıcam :))
e hiç uğradığın yok çabaladığın yok canım nasıl olucak bu iş??
bi topik gördüm kızceğizin teki bir haftada 3 kilo almış buna ne demelisin nute cim???valla nasıl olcak ben de bilmiyomyrn gene tartılıyomuyuz cnm
bi topik gördüm kızceğizin teki bir haftada 3 kilo almış buna ne demelisin nute cim???
evet tabiki de tartılıyoruz
benle birlikte her gün ne yediğini yazacak kimse yok mu yaaaaühüüü üye olurken ne güzel hayal kuruyorduum şimdi kimsecikler yoooook (( ara ara çok ümitsizliğe düşüyorum birileriyle paylaşmak gerek ((
canım sen de katıl bizim yarışa biz yazıyoruz zaten ara ara, ama şöyle bir iki kuralımız var:
öncelikle kilonu boyunu yazıyorsun, sonra da hedef kilonu
sonra da her hafta salı günleri tartılıyoruz ve buraya yazıyoruz
sürekli girdikçe gün içinde yediklerimizi yazıyoruz
yarışmacılar şu an aktif olarak
gözde
nute
sagopam
bi de ben sen de katıl bize?
canim ben bi ara kullandim dedigin surubu mideni berbat edersin.. birak onu hic gerek yok canim kas yapayim derken goz cikarma derimay evet evet evet teşekkür ederim :) geçen yaz 4 kilo aldım 40 günde sonra verdim kış boyu biir bir.
boyum 1.60 kilom 44.5
hedef 49.5-50
24 25 ağustosta inşallah 50 olacağımm :)
iştahsızlık problemim var bunu aşıp yersem alıyorum kilo.. :)sipraktin içiyorum..
bir şey soracağım pekmez diyorsunuz ya ne pekmezi içiyorsunuz? :)
bende harnup pekmez tozu var ama başlamadım hiçç
bir dee boya göre ideal kilo 52 diyor hesaplama sistemleri ama 5oyi aşmamak gerek gibi bu boyda bence. sen ne düşüyonosun canım :)
canim valla karadutu bitirince uzume gec derimüzüm müüben de bilemedim canım karadut pekmezi aldım bugün tahinle karıştırdım ekmekle yiyorum arada..iştah olsun diye değil ama öyle kan yapsın takviye olsun diye.
çok da hızlı almak istemiyorum sonra hızlıca veririm kesin..
geçen sene bu şurupla almıştım kiloları kolayına da açılmaz benim iştahım ilaç milaç olacak yani pek inanamıyorum pekmezlerin açacağına.. biraz devam edeyim şuruba olmazsa şişe bitince almam daha.. :)
tamam o zaman bu ilgin için senin için 50yi görürsem zorlayacağım üstüne çıkmak için :))
canımcımmm hoşgeldinnnnnRegl sebebi ile tatilim erken bitti
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldi
Bugün tartı günü :18:
gece geldim canım çok yorgundum uyudum anca vakit buldum yazmayacanımcımmm hoşgeldinnnnn
ben de şimdi sana mesaj atıcaktım ne yaptın diye bi baktım yazmışsın buraya
ayy ben tamamen unutmusum bugünün tartı günü olduğunu hiç düşünmedim:18:
akşama kadar abanmam gerek mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?