Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

regl falan anlamam cnm onlar yoksa biz devam ederiz

regl falan anlamam cnm onlar yoksa biz devam ederiz
canım valla regl den dolayı yediğimin hayrı yok geldiği gibi gidiyor
bu kadar yediğime bakma sanırm bu hafta ilk kez böyle iyi yedim bugun :)
yok yok en azından gözde gelicek yazıcak o da salı günü dedim gelip yazıcaksın, ben anlamam net yavaş ıvır kıvır
yani şimdilik yaz döneminde 3 müz de devam ediyoruz :)
ben bi de iki gündür ders çalışmaya da başladım herkes tatile girdi ben çalışmaya yeni başladım sanırım 1 ay bile yok tez savunmama çok çalışmam gerek çook

ye canım ye löp löp et olsun inşallah :)
başladığız gibi diorsun yani ben-sen-gözde
amam aman inş hayırlısıyla bitirirsin şu tez işini

ye canım ye löp löp et olsun inşallah :)
başladığız gibi diorsun yani ben-sen-gözde
amam aman inş hayırlısıyla bitirirsin şu tez işini
inşallah hepimize löp löp et olsun :)
aynen canım öyle başlamıştık değil mi
evet canım artık bitsin işe gireyim çalışayım para kazanyım değil mi :) bakalım izmir ve antalya da iş bakıcam

ben de bi an önce üniyi bitirip iş hayatına girmek istiyorum canım ya hele kendi pramı kazanmak of offf
gel gel antalya güzel memleket

ben de bi an önce üniyi bitirip iş hayatına girmek istiyorum canım ya hele kendi pramı kazanmak of offf
gel gel antalya güzel memleket
kaçıncı sınıftın sen canım?
eneeemm sen de mi antalyalısın? benim erkek arkadaşım orda hem de istediğim iş alanı orda bol miktarda mevcut

kaçıncı sınıftın sen canım?
eneeemm sen de mi antalyalısın? benim erkek arkadaşım orda hem de istediğim iş alanı orda bol miktarda mevcut

3e geçtim canım :) tabi hemde yerlisiyim kızım ben buranın öyle mii o zaman sen kesin gel :)

3e geçtim canım :) tabi hemde yerlisiyim kızım ben buranın öyle mii o zaman sen kesin gel :)
ne okuyosun peki?
vaayy ben 3 kere geldim antalya ya az çok biliyorum gezdim tabi her yerini değil
nerde oturuyorsun? orda okuyorsun bi de sanırım??

ne okuyosun peki?
vaayy ben 3 kere geldim antalya ya az çok biliyorum gezdim tabi her yerini değil
nerde oturuyorsun? orda okuyorsun bi de sanırım??

evet cnm ailemin yanındayım hukuk canım bugün de denize gittim hatta çok qüzeldi ondan pek bişey yiyemedim yani

evet cnm ailemin yanındayım hukuk canım bugün de denize gittim hatta çok qüzeldi ondan pek bişey yiyemedim yani
ooo çok iyi bölümün canım
deniz bana sanırm baya bi uzak bu aralar :) ben de konyaaltı plajına gitmiştim geldiğimde :)
neresinde oturuyorsunuz peki canım?

ooo çok iyi bölümün canım
deniz bana sanırm baya bi uzak bu aralar :) ben de konyaaltı plajına gitmiştim geldiğimde :)
neresinde oturuyorsunuz peki canım?

ehh idare ediyoruz cnm çok zor inan ki ya 4 senede bitmicek qibime qeliyo
evet konyaaltına qittik cnm dünyaca ünlü :) meltemde cnm :)

ehh idare ediyoruz cnm çok zor inan ki ya 4 senede bitmicek qibime qeliyo
evet konyaaltına qittik cnm dünyaca ünlü :) meltemde cnm :)
canım biter biter merak etme benim kuzenim de biraz zorlandı ama bitti bi şekilde :)
orayı bilmiyorum sanırm:26:
erkek arkadaşım ailesiyle yeniköy de yaşıyor, ama baya bi yer gezdim kale içi, Atatürk parkının oralar falan daha ismini hatırlamadığım bi ton yer
ben de çok beğendim canım oraları ama benim işler sanırm kumluca tarafında olucak internetten araştırdığım kadarıyla

ay inşallah :) ha biliyorum orayı arkadaşım oturuyor :) ilçede yani kumlucaya da gittim fasülye patlıcanlar diyarı :))

ay inşallah :) ha biliyorum orayı arkadaşım oturuyor :) ilçede yani kumlucaya da gittim fasülye patlıcanlar diyarı :))
:)
ya o fasulye patlıcanlarla ilgili çalışıcam ben de
seneye açıköğretimden bi de tarım okumayı planlıyorum ilerde kendime bağ bahçe alıp işleri büyütmek için

:)
ya o fasulye patlıcanlarla ilgili çalışıcam ben de
seneye açıköğretimden bi de tarım okumayı planlıyorum ilerde kendime bağ bahçe alıp işleri büyütmek için

vay vaay çok iyi düşünmüşsün hatta hep ilerisini düşün belki tarım il müdürü olusun

vay vaay çok iyi düşünmüşsün hatta hep ilerisini düşün belki tarım il müdürü olusun
neden olmasın
canım valla benim yükseklerde çok gözüm yok bi labratuvara atsınlar beni güzel güzel bitkiler yetiştireyim insanlara faydalı olsun çalışmalarım başka bişi istemem

neden olmasın
canım valla benim yükseklerde çok gözüm yok bi labratuvara atsınlar beni güzel güzel bitkiler yetiştireyim insanlara faydalı olsun çalışmalarım başka bişi istemem

ay çok sevinirim senin adına inş cnm

ay çok sevinirim senin adına inş cnm
ders çalışmaktan iki gündür sürekli bitki diyorum :)
bitki aşağı bitki yukarı :)
kendi fizyolojimden çok bitkilerinkini düşünüyorum :)
savunmamda iki prof bi doç olucak çok korkuyorummm:18::18:

ders çalışmaktan iki gündür sürekli bitki diyorum :)
bitki aşağı bitki yukarı :)
kendi fizyolojimden çok bitkilerinkini düşünüyorum :)
savunmamda iki prof bi doç olucak çok korkuyorummm:18::18:

bitkiler kendilerini önemsiyen birini yüz üstü bırakmazlar cnm sen korkma evdeymişsin qibi rahat ol korku duy ama belli etme taamam :))

bitkiler kendilerini önemsiyen birini yüz üstü bırakmazlar cnm sen korkma evdeymişsin qibi rahat ol korku duy ama belli etme taamam :))
hoşuma gitti bu açıdan hiç bakmamıştım
aslında hocadan çekinme heyecan durumum hiç olmadı kaç senedir, yüksek lisansa girerken 6 prof vardı sorular sordular falan:)
ama bu sefer daha farklı geliyor hocalarım kendi hocalarım hepsine karşı bi sorumluluğum var bilmediğim bişi olur da cevaplayamazsam mahçup olurum sanırım onun korkusu bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…