- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.241
kızlar ben pekmezi bırakmıştım tekrar başladım akşam yemeğinden sonra ve sahurdan sonra bir yemek kaşığı içiyorum heralde o beni dinç tutuyor tavsiye ederim
yarışmayı bayramdan sonraya ertelesek olurmu ramazanda pek alamayız heralde kilo kaybetmeyelimde daha iyi olmazmı ama yarış yok diye yememezlik etmeyelim bayramdan hemen sonra yeni kiloları alırız
berfinbilgen yakaibi bekleme canım forumda gözükmüyor sen özelden ulaş istersen bu arada resimlerini gördüüüüm okadar zayıf değisin canım takma kafaya bol bol ye
canım o günlük sütler yarım kiloluk şişede zaten çok taze 2 bardak çıkıyo içinden ben 2 seferde aralarda içiyorum bide eline bi muz al bi avuç fındık ohh afiyet olsun
bide sahurda ekmek kızatıyorum üzerine tereyağ bide bimde kavonozda satılan kahvaltılık sos var kavonozda cevizli fındıklı salçalı ama çok güzel tadı insanın yedikçe yiyesi geliyo vallahi ben emek yemem normalde ama o çok güzel iştah açıyo offf oruçlu oruçlu kızlar canınız çekmez dimi alın diye yazıyorum şekerler zemuszemus
o eteklide sendin dimi bacakların güzeldi benim bacaklarım ince onları dolgunlaştırsam kiloyu okadar takmam heralde
bilgen sen o karışıma biraz ara versen vücut alıştımı acaba belki ondan bi işe yaramıyordur tatilden gelince birden aldırmıştı sana yine ara versende tekrar başlasan
bende pazara gidicem kızlar bilgen çok güzelsin canım hiç zayıf durmuyosun saçların çok güzel hoşçakalın kızlar
merhaba kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
ben dün akşam ilk defa XXX içtim, bakalım iştahımı açacak mı?
uyku yapmadımı canım?
canım yatmadan önce içtim zaten,saat 11 e kadar uyudum. yaptı mı bilmiyomki zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?