Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aslinda ben vermiş biri olaraktan yarişmanin bayramdan sonra olmasina katiliyorum, hem bayramdada bayağa yükleniriz almiş olarak bakarsin geri döneriz.

bide sahurda ekmek kızatıyorum üzerine tereyağ bide bimde kavonozda satılan kahvaltılık sos var kavonozda cevizli fındıklı salçalı ama çok güzel tadı insanın yedikçe yiyesi geliyo vallahi ben emek yemem normalde ama o çok güzel iştah açıyo offf oruçlu oruçlu kızlar canınız çekmez dimi alın diye yazıyorum şekerler zemuszemus

ben öyle kendim için süt almıyorum çocukların sütünden bir bardak içiyorum ozaman iki bardak içmeye başlıyım bari süt içmeye geçen ramazanda başlamıştım hala içiyorum bi umut işte ama öyle aşırı kilo vermelerim olmuyor süt ten buyana

berfinbilgen yakaibi bekleme canım forumda gözükmüyor sen özelden ulaş istersen bu arada resimlerini gördüüüüm okadar zayıf değisin canım takma kafaya bol bol ye

yok canım resimlerde öyle gözüküyor 46 kilo olduğumda hedefime 3 kilo kalmişti o zaman çok güzeldi kollarim göbeğim bacaklarim yüzüm falan şimdi ani dönüş olunca bu halim bana zombi gibi geliyor :)

canım o günlük sütler yarım kiloluk şişede zaten çok taze 2 bardak çıkıyo içinden ben 2 seferde aralarda içiyorum bide eline bi muz al bi avuç fındık ohh afiyet olsun

bak muzu iyi hatirlattin canim, gerçi karişimimda bebe bisküvisinde muzlu olani tercih ediyorum ama gerçeğini yemek daha iyi tabi,

ben birazdan bime çıkıcam yakin bize onada bakiyim bari ama sarimsaklimi dediğin sos canim ben sarimsakli şeyleri fazla sevmemde

o eteklide sendin dimi bacakların güzeldi benim bacaklarım ince onları dolgunlaştırsam kiloyu okadar takmam heralde

bilgen sen o karışıma biraz ara versen vücut alıştımı acaba belki ondan bi işe yaramıyordur tatilden gelince birden aldırmıştı sana yine ara versende tekrar başlasan

o eteklide sendin dimi bacakların güzeldi benim bacaklarım ince onları dolgunlaştırsam kiloyu okadar takmam heralde

evet canım benim 2007 yılında cekılmiş bir foto oturduğum için öyle çok dolgun çikmiş ama şuda var ben beden olarak zayıfımdır ama bacaklarim öyle kiloma göre aşiri zayıf değildir o bakimdan bir tek şansliyim

yok canım sarımsaklı değil peynirlerin kahvaltılıkların olduğu yerde markasıda ,OSMANOĞLU DAMAK TADI KAHVALTILIK SOS gittim baktım dolaptan markasına

bilgen sen o karışıma biraz ara versen vücut alıştımı acaba belki ondan bi işe yaramıyordur tatilden gelince birden aldırmıştı sana yine ara versende tekrar başlasan

yok ben tatılden cok once almıstım, zaten mardıne gıttım 1 hafta ordan geldım haftasına 15 gun tatıle cıktım o arada ıcmedımzaten ıcemedım, mardınde kıloları bıraktım geldım zaten oranın havası yaramadı hastalandım sıcaklardan, tatılden dondugumde basladım yıne anlıcan canım,

kızlar ben su bıme kadar gıdıp bı bakıyım gelıcem hemen,

kızlar size doyum olmuyor çamaşırlar beni bekler çocuklar beni bekler-tatlicadiarzu- sohbet güzeldi sonra tekrar görüşürüz byby

merhaba kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
ben dün akşam ilk defa XXX içtim, bakalım iştahımı açacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende pazara gidicem kızlar bilgen çok güzelsin canım hiç zayıf durmuyosun saçların çok güzel hoşçakalın kızlar

teşekkürler canım, gule gule ıslerınızı halledınce gelın yıne, bende bımden geldım kahvaltılık sosu aldım ( sarımsaklı seyleri fazla sevmem ama aldim bakalim ) fıstık ezmesı bulamadım bende fındık ezmesı aldım aksam baslıcam bakalım, bu arada mardın fotolarına bakarak yorum yapmayın kızlar orda 46 kıloydum ah ah yıne oyle olmak ıstıyorum ben, karısıktakı tatıl fotoları yenı halım kıyaslayınca kollar ve yuzden hemen anlasılıyor zaten

Son düzenleme:
canım msjına geç yanıt verdim üzgünüm,malum 2 yaşında oglum var:)fıstık ezmesinin markası gold muş yanlış yazmışım,aslında fındık ezmesiyle yanyana duruyorlar nasıl bulamadın,belkide kalmamıştır.sarı kapaklı bi kavanoz...ama fındık ezmeside bol kalorili onunda faydasını görürsün,gece otur bilgisayarın başına al eline kavanozu bide yarım ekmegi sür sür ye:))valla ben zorladım yararınıda gördüm..fiyatı 3.75 tl gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…