- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.261
canım msjına geç yanıt verdim üzgünüm,malum 2 yaşında oglum var:)fıstık ezmesinin markası gold muş yanlış yazmışım,aslında fındık ezmesiyle yanyana duruyorlar nasıl bulamadın,belkide kalmamıştır.sarı kapaklı bi kavanoz...ama fındık ezmeside bol kalorili onunda faydasını görürsün,gece otur bilgisayarın başına al eline kavanozu bide yarım ekmegi sür sür ye:))valla ben zorladım yararınıda gördüm..fiyatı 3.75 tl gibiydi
kızlar geldim pazardan çok yoruldum ya öldüm susadım çok bide berfin almışsın canım sostan afiyet olsun ama onu mutlaka tereyağı ile ye daha güzel oluyo ben iftarda bile yiyiyorum hafif oluyo zemuszemus
benim canım bugün o sostan çekiyor yaaaa:sinifsinif: çokmasum öyle bi anlattınki bimede gitme imkanım yok akşam benim yerimede yiyin hemi:içelim:
bu arada bimin reklamınıda az yapmıyoz
kızlar birşey sorucam..
bünyeden kaynaklı da olabilir kilo alamamak tabiki ama kilo yapıcı besinler ,mesela hamur işleri kek pasta tatlı börek çörek kuruyemiş çikolata şekerleme vs ,yediğiniz halde mi kilo almıyorsunuz yoksa bunlara karşı iştah da mı yok yani bunları yiyemiyormusunuz
kızlar dikkatinizi çektimi nekadar çok zayıflamak isteyen var diyet bölümünde 105 kişi var bunlardan yalnızca 5 i bu topikte onlarda bizim gibi olmak istiyorlardırsositosositosırnaşık şey
kızlar birşey sorucam..
bünyeden kaynaklı da olabilir kilo alamamak tabiki ama kilo yapıcı besinler ,mesela hamur işleri kek pasta tatlı börek çörek kuruyemiş çikolata şekerleme vs ,yediğiniz halde mi kilo almıyorsunuz yoksa bunlara karşı iştah da mı yok yani bunları yiyemiyormusunuz
kızlar bende bu aralar bıraktım heşeyi yiyemiyorumdapsikolojim bozuldu. yine başlicam ama . hergün süt içsem faydası olur mu ki. ben süt içmek ve yoğurt yemek konusunda sıkıntı çekmiyorum ama yemeğe gelince yiyesim gelmiyor yeni karışımlar var mı öneriniz öpüldünüz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?