- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #1.281
cemredeniz resimlerin hoşuma gitti bodrumdaki halin normal bence ben 49-50 arası yım ama kollarla bacaklar ince onlarıda bi geliştirsem nezaman kilo alsam göbek popo basen büyüyor
benim canım bugün o sostan çekiyor yaaaa:sinifsinif: çokmasum öyle bi anlattınki bimede gitme imkanım yok akşam benim yerimede yiyin hemi:içelim:
bu arada bimin reklamınıda az yapmıyoz
ayy çok üzüldüm şimdi kıyamam ya yakınında bim yokmu eşini ara yada gelirken alsın canım vallhi haklısın oruçluyken insanın canı herşey çekiyo keşke söylemeseydim tühh :çok üzgünüm:
ayy aynen yaa sınır oluyorum .. ama spor yapmamız lazım vucudumuza esır dagılması ıcın kılonun.. ama gozum yemıyor acıkcası sporu cunku o zamanda aldıklarımı verırım gıbı gelıo ztn zar zor alıom .. offfff
bende ıste o gordugun bodrum resmımdekı gıbı olsam yeter ay 1 kılo 2 kılo cokmu ayolll
yok canım sarımsaklı değil peynirlerin kahvaltılıkların olduğu yerde markasıda ,OSMANOĞLU DAMAK TADI KAHVALTILIK SOS gittim baktım dolaptan markasına
kızlar birşey sorucam..
bünyeden kaynaklı da olabilir kilo alamamak tabiki ama kilo yapıcı besinler ,mesela hamur işleri kek pasta tatlı börek çörek kuruyemiş çikolata şekerleme vs ,yediğiniz halde mi kilo almıyorsunuz yoksa bunlara karşı iştah da mı yok yani bunları yiyemiyormusunuz
slm kıslar ben yeni üye oldun bu siteye bnde sizin gbi zayıflıktan şikayetçiyim malesefherkesin zayıfsın demesinden bıktm ama düzenli olarak çok yemek yiyemiorm sıkılıorm o yüzden de yawaş alıorm 160 boy 47 kiloyum
slm kıslar ben yeni üye oldun bu siteye bnde sizin gbi zayıflıktan şikayetçiyim malesefherkesin zayıfsın demesinden bıktm ama düzenli olarak çok yemek yiyemiorm sıkılıorm o yüzden de yawaş alıorm 160 boy 47 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?