Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cemredeniz resimlerin hoşuma gitti bodrumdaki halin normal bence ben 49-50 arası yım ama kollarla bacaklar ince onlarıda bi geliştirsem nezaman kilo alsam göbek popo basen büyüyor

ayy aynen yaa sınır oluyorum .. ama spor yapmamız lazım vucudumuza esır dagılması ıcın kılonun.. ama gozum yemıyor acıkcası sporu cunku o zamanda aldıklarımı verırım gıbı gelıo ztn zar zor alıom .. offfff

bende ıste o gordugun bodrum resmımdekı gıbı olsam yeter ay 1 kılo 2 kılo cokmu ayolll

benim canım bugün o sostan çekiyor yaaaa:sinifsinif: çokmasum öyle bi anlattınki bimede gitme imkanım yok akşam benim yerimede yiyin hemi:içelim:
bu arada bimin reklamınıda az yapmıyoz

ayy çok üzüldüm şimdi kıyamam ya yakınında bim yokmu eşini ara yada gelirken alsın canım vallhi haklısın oruçluyken insanın canı herşey çekiyo keşke söylemeseydim tühh :çok üzgünüm:

ben bilecikte yaşıyorum bilecik küçük bi şehir bimde birtane var oda uzak eşimde gece vardiyesinde bu haftamirmirmirmir hususi sos içinde çarşıya gideceğini sanmıyorum neyse üzülme karnım doyunca isteğimde geçti zaten ama mutlaka alcağım o sostankötükedihüso

spor yapmaya bende korkuyorum nezaman yapsam 2-3 kilo veriyorum iyice alıyımda sonra dağıtırım tabi alabilirsem şakkıdı:1rolleyes:2 kilo çok değilde alamayınca olmuyor işte banada okadar lazımmmmm:icecream:

bu arada tavsiyede bulunayım harnup pekmezi çok iyi kilo yapar ayrıca bulgur pilavıyla üzüm hoşafı birlikte iyi kilo yapar.sizin kilo alma çabalarınızda bende hazımsızlık buna bağlı acayip gaz yapar :)))

kızlarr selammmmmmmm.. ay bılıyormusunuzz 11,30 dan asagı kalkamıyorum ben ya suruptan sonraa.. hala uyku etkısı devame dıyor bnm uzerımde. sabah olgum uyanıyor 8 gıbı alt katta k valıdemler oturuyor onlara verıyorum patt gerı yatıyorummmmmm... ne olcak bnm bu halım ya.. 12 de kahvaltı yapıyorum gerısını sız dusunun aslındaa erken yapsam daha cok yemek yıyıcem ..

bunu bı duzene sokmam lazımmmmm...

ya o sosun adı ne ne sosundan bahsedıyorusunuz sız bakımmm.. bende alayım.. bugun alısverıs gunum cunku .. hemen adını yazın bacılarrr

cemredeniz aynı sorun bende de var uykudan kafamı kaldıramıyorum,çay kahve falan da içmek istemiyorum,çok fena

İştah yok malesef.Sordunuz?Bi çözümünüz mü var yoksa??:jeyyar:

ıyı aksamlar hatunlarrrrrr.... benım tartımdan hala ses yokk. ne zamam gelırse o zaman yazıcam mecburen kılomu .. ama aldıgımı sanmıyorum ıstahım gıttı yaaa..
yarından ıtıbaren kendıme ve sızlere soz verıyorum kı 12 de deıl ,10,30 da kalkıcam
esıme soyledım benı artık o saatte arayarak uyandırıcak.. ay noluyor bana yaa duzenım fln kalmadı haa suruptan soraaa

slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum ihmal ediyomuş gibi oluyorum kusura bakmayın ama şehir dışındaydım.bayrama kadar da giremiycem buraya sanırım...ama bu arada boş durmadım gittiğim yerde araştırma yaptım kitaplardan...işte kitaplardan aldığım notlar,umarım faydalı olur arkadaşlar...
-- zayıflığı gidermek için : sütün içine dövülmüş badem katın,pişirin.biraz pekmez ilave edin ve sabah akşam için...
--incirin içine anason koyarak 40 gün boyunca aç karna yiyin.bu,bağırsaktaki kurtları temizleyerek vücudu şişmanlatır(bunu denemiştim arkadaşlar,40 gün yapmadım ama yine de faydasını görmüştüm)
--1kg fındık,250gr nöbet şekeri,hindistan cevizi...bu malzemeleri dövüp karıştırın ve kavanoza koyun.hiç ara vermeden 1 ay boyunca sabah-akşam 1 kaşık yiyin...
--kuru üzümü kekikle yerseniz kilo aldırır...
--kavrulmuş nohut bademle yenirse kilo aldırır...
--tuzsuz peynir; kekik ve cevizle yenirse kilo aldırır...
--bala susam karıştırılıp yenirse kilo aldırır...
-- kilo aldıran bazı yiyecekler :
dut
fıstık
zeytinyağı
muz
pekmez
taze üzüm
yer elması
................bu arada bu bilgileri şifalı bitkiler kitaplarından buldum arkadaşlar.hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan ...........

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin eminik, bu yazdıklarını okudum ama bir çoğu birbiri ile alakasız şeyler okurken daha midem bulandı tadlarini düşünemiyorum bile, verdiğin bilgiler için sağol ama şahsen ben uygulayabileceğimi sanmıyorum.

slm kıslar ben yeni üye oldun bu siteye bnde sizin gbi zayıflıktan şikayetçiyim malesef herkesin zayıfsın demesinden bıktm ama düzenli olarak çok yemek yiyemiorm sıkılıorm o yüzden de yawaş alıorm 160 boy 47 kiloyum

hoşgeldin kazan mübarek olsun çokta zayıf değilsin canıma.s.

ewt allaha şükür şimdi çok diil ama bi ara 42 falandım sora bi kendime geldim ama kilo almam durdu sanki bi 50 olamıorm kollarım falan ince bi de bacaklarım biras daha kalın olsa şöle pantolon giyince dolu dolu olsa....

selam bende geldim
bu aralar yine zayıfladım hoş kendimi bildim bileli zayıfım ama bu aralar halimde hiç yok CADIARZU
1,65 boyum var 45 kiloyum kilo almak istiyorum banada yer açın

haha ben XXX bıraktım:icecream: başka bi şekilde iştahımı açıcam artık olmadı buopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…