Ben geldim...
:1hug: inşallah canım istediğin işe girersin hayırlısıysa eğer. ben genel olarak 58 bucuk kilodayım. bazen cıkıyorum ama akşamları yemiyorum. o zaman. cünkü ideal olduugumu söylüyorlar herkes.ama bazen korkuyorum veririm 1 kilo dahi versem hemen alıyorum. bünyem o kiloya alıştı sanırım.:CüvCüv:
sağol canım,inşaAllah severek yapacağım işim olur...Ben esasında zabit katibiyim,ama işimi sevmiyorum....sırf para kazanmak içinde adliyede sevmediğim işi yaparakta ömrümü heba edemem....
Bu arada diğer arkadaşlarım hoşgeldiniz....Bizim nasıl kilo aldığımızı sormuşlar...
Ben tugisciğimin tam tersine istahı olan bir insanım...çok yerim....ama benim sorunum yediğim şeyler,sevdiğim şeyler kalorisi düşük olan seylerdi....tatlılarla ve yağlı yiyeceklerle aram yoktu
ve çok ekmek yerdim...ama anladım ki çok ekmek yediğim için karnım çok tok oluyordu ve ara öğün yiyemiyordum...
Benim yaptığım yöntem şu oldu...
Sabahları bol bol patates kızartıp üzerine ketçap ve mayonez döküp yedim...ekmekle karnımı doyurmaktansa bu daha mantıklı,kızartmanın yanında peynir ve zeytin...zeytin kalorisi çok olan besindir...10 zeytinle 120 kalori alınıyor....kalrisi çok ama midede az yer kaplıyor...işte böyle yapınca ara öğün yemeye başladım... bisküvi,kek, puding vs...
birde ben süte bal,pekmez katarak içmeye başladım..aslında hiç sevmediğim şeydi...ama yedim...hergün bir tabak kuruüzümle ceviz yedim...
yani sevmediğim halde sırf kilo alabilmek için kalorili şeylere yöneldim...sevmediğim şeyleri yerken yediklerimin tadını düşünmek yerine kilo aldığım zaman çok hoş olacağını düşünerek yedim...eğer bir şeyi tiksinerek,iyyy diyerek yiyorsanız hiç uğraşmayın kilo alamazsınız...kilo almak istiyorsanız sevmeye çalışın,sevemiyorsanız o anda ileriyi hayal ederek yiyin...o zaman yeniyor...bu arada ben buraya ilk katıldığımda 44 kilo idim...52ye kadar çıkmıştım...ama bir aydır kurstayım...ve ara öğünüm olmayınca 4 kilsu gitti şimdi...48 kiloyum...ve dün tekrar başladım kilo alma diyetine...a.s.
çok mu uzun oldu CADIARZU