kılo almamı durduramıyorumm :(((

selam bukelemun,

bende ayni durumdayim canim, 22 haftaligiz ve 8 kilo aldim...

22.hafta içindeyim bende 8 kilo aldım çok aldığımı düşünüyordum ama genel olarak böyle kilo alanları görünce rahatladım normal sanırım.doğrusu ben çok dikkat etmiyorum ne zaman acıksam canım ne isterse yiyorum son aya kadar baya alıcam ama napim bebeğim gelsin sonra bakarız kilo derdine

canm çok az kilo almştn galiba hamilyken. doğmdan sonra da hepsni verdm demştn. şimdi ne durmdasn. bn de 31 haftalk oldm. 6,5 kilo aldm. inşllh senin gbi tammlyıp doğmdan snra hemn vermk istyrm :)

canm çok az kilo almştn galiba hamilyken. doğmdan sonra da hepsni verdm demştn. şimdi ne durmdasn. bn de 31 haftalk oldm. 6,5 kilo aldm. inşllh senin gbi tammlyıp doğmdan snra hemn vermk istyrm :)
cnm bu ara pek giremiyorum burdan daha çok face deki sayfadayım :)
evt daha öncede yazdığım gibi ... 61 ile hamile kalıp 68 ile doğuma girdim. yani toplamda 8 kg aldım. 38+3 te doğum oldu doğumdan 3 gün sonra dikiş kontrolü için hastaneye gittiğimde 62 idim. yani sadece 1 kilo fazlam vardı. ben normal doğum yaptım bu arada. emzirdiğimden dolayı ilk haftada o 1 kiloda gitti şimdi 59 kiloyum hedefim 55 kg tabi daha 40ımız çıkmadığından dışarıya fazla çıkamıyorum ve spora başlayamadım 40 çıktıktan sonra başlıycam inş.
eyer normal doğum olursa eminol hepsi gidiyo bişi kalmıyo bi engelin yoksa şiddetle tavsiye ederim eyer seçme şansın varsa

inşlllh bn de senin gbi olurm tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…