Merhaba son aylarda bebege kilo aldiracak gıdalar tavuk göğsü pekmez ve muz.. Allah tamamina erdirsin33+2 de bebeğimin kilosu 2300 dü. Karın çevresi 10 gün ileride , kafası 3 hafta ilerideydi. Dün kontrolüm vardı kafası hala 3 hafta önde . Fakat bu defa kilosu aynı hiç almamış ve karın çevresi için 1 hafta geride dedi doktor. Çok sıkıldım. Bir hafta sonra tekrar kontrol var. Yardım edin lütfen . Benzer olaylar yaşadınızmı ? Kiloalması için ne önerirsiniz ?
Ekmek makarna vb tahil içerikli fazla yeme süt ve ürünleri pekmez bol protein içerikli tuket33+2 de bebeğimin kilosu 2300 dü. Karın çevresi 10 gün ileride , kafası 3 hafta ilerideydi. Dün kontrolüm vardı kafası hala 3 hafta önde . Fakat bu defa kilosu aynı hiç almamış ve karın çevresi için 1 hafta geride dedi doktor. Çok sıkıldım. Bir hafta sonra tekrar kontrol var. Yardım edin lütfen . Benzer olaylar yaşadınızmı ? Kiloalması için ne önerirsiniz ?
Aynen öyle yapıyorum canım umarım 37 haftayı doldururuzEkmek makarna vb tahil içerikli fazla yeme süt ve ürünleri pekmez bol protein içerikli tuket
amin canım inşallahAllah hayırlısıyla sagliklica kucağına almayı nasip etsin canim
33+2 de bebeğimin kilosu 2300 dü. Karın çevresi 10 gün ileride , kafası 3 hafta ilerideydi. Dün kontrolüm vardı kafası hala 3 hafta önde . Fakat bu defa kilosu aynı hiç almamış ve karın çevresi için 1 hafta geride dedi doktor. Çok sıkıldım. Bir hafta sonra tekrar kontrol var. Yardım edin lütfen . Benzer olaylar yaşadınızmı ? Kiloalması için ne önerirsiniz ?
Yiyorum canım bu son bir hafta dahada arttırdım . Çarşamba günü kontrolümüz var belli olucak son kilomuzKaşar peyniri ve muz
Yiyorum canım bu son bir hafta dahada arttırdım . Çarşamba günü kontrolümüz var belli olucak son kilomuz
lutfen uzulmeyın cunku bebegınız sızı hısseder.. bol boll faydalı seyler yıyın sut muz cevız zaten herkes yazmıs bol bol dınlenın bol bol yıyın suann cok daha fazlaa kılo alıcak sız ıyı beslenırsenız.. benım ablamın bebegıde kılo almıyordu pek fazlaa ve erken dogdugu ıcınde 2 kılo 100 gram dogdu ama cok saglıklı bır bebektı sukurr suandada 7 aylık oldu.. saglıkla kucagınıza alın ınsallah :)33+2 de bebeğimin kilosu 2300 dü. Karın çevresi 10 gün ileride , kafası 3 hafta ilerideydi. Dün kontrolüm vardı kafası hala 3 hafta önde . Fakat bu defa kilosu aynı hiç almamış ve karın çevresi için 1 hafta geride dedi doktor. Çok sıkıldım. Bir hafta sonra tekrar kontrol var. Yardım edin lütfen . Benzer olaylar yaşadınızmı ? Kiloalması için ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?