kızlar bir haftadır bu konuyu araştırıyorum. bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi?
sistem oldukça pahalı başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyorlar ancak ben bu kadar parayı vermeden emin olmak istiyorum.
kişi odaklı çalıştıklarını söylüyorlar ama tam ikna olmadım.
bu konuda bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Canim kesinlikle bu programa basla yillar once kitabini aldim ve surekli inceliyorum saglikli ve kalici zayiflama zaten ogretici giness rekorlar kitabina girdi uzaktan bir akrabam gecen yil istedigi kiloya ulasti 24 saat seni yalniz birakmiyorlar ve her turlu destegi veriyorlar kesinlikle paranin cope gitmeyecegini bil.
Canim kesinlikle bu programa basla yillar once kitabini aldim ve surekli inceliyorum saglikli ve kalici zayiflama zaten ogretici giness rekorlar kitabina girdi uzaktan bir akrabam gecen yil istedigi kiloya ulasti 24 saat seni yalniz birakmiyorlar ve her turlu destegi veriyorlar kesinlikle paranin cope gitmeyecegini bil.
canim ben yeni 8 kilo verdim kac kilosun bilmiyorum ama bende troit var birde emzirmeyi biraktim kilo aldim zaten 70 kilodaydim ki bana 65 iyi 78 oldum bende inandim kendime dusunce gucuyle once bir ay boyunca yeme alisknligimi degistirdim.ilk basta kendime surekli ben istedigim kiloya dusecegim hizli kilo veriyorum yediklerimi hemen eritebiliyorum diyorum.ve yavas yemeyi ogrendim doyma hissi beyne 20 dakikda ulastigi icin her seyi cok yavas yedim ve farkettim kionceden dogmadigim tabaklarda doymaya basladim ve en onemlisi aksam yemeginden saat 7
den 8 den sonra meyve harici asla bisey yemedim meyvelerdende karpuz iyi bir kurtarici oluyor ve 8 kilo simdi gitti ikici asamadayim suya onem vericem spora onem vericem aksam yemeklerinde salata corba yapicam bakalim bu ay kac kilo gidicek ha birde ekmegi biraktim ki ben cok severim beyaz ekmegi kizarmis etimek yiyorum.sende dene yavas ye ve aksam yemeklerininden sonra abur cburu kes midem bi muddet o duzene bi alissin sonrasinda hafif rejim yap ve beynine vucuduna asla ben rejim yapiyorum diyetteyim deme dogru saatte istedigini ye canim.birde bir akrabam yeni ogunlerde iki dilim yulag ekmegiyle 10 kilo vermis yulaf ekmegi cok tok tutuyormus tavsiye ederim.maydonoz limon kuru adnan saracoglu hocanin cok iyi bir yag yakici haftada 1.5 kilo veriyorsun bende troit oldugu icin hap aliyorum kendisine yakin zamanda danisicam yapabilirsin derse yapacagim.ve gelelim vucudun sifresine istedigin kiloya istedigin surede saglikli bir sekilde indiriyorlar ve bir daha verdiklerini geri almiyorsun bende cok inceledim halada tabim ediyorum cok saglikli ve mantikli bi yer eger kendin basa cikamazsan insaaalh durumunu ayarlarsin ve ona baslarsin.sevgi ve saglikla kal
kızlar bir haftadır bu konuyu araştırıyorum. bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi?
sistem oldukça pahalı başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyorlar ancak ben bu kadar parayı vermeden emin olmak istiyorum.
kişi odaklı çalıştıklarını söylüyorlar ama tam ikna olmadım.
bu konuda bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum. şimdiden teşekkürler
selamlar..
kilo vermek karar vermekle alakalı .. anlıyorum bir çıkaryol istiyorsun sana yardımcı olması için ...
kilo bekçileri hakında bir bilgim yok ama dedigin kitabı 2 sene evvel almıştım . tamda adı gibi şifreevet bir çok şey anlatsada ne uygulaycagın konusunda seni kilo bekçilerine yönlendiriyor yani reklam var anlatım yok .. kitabı okudukdan sonra verdigim paranın boşa gittigini anladım . hala diyet kitaplarının bulundugu tozlu rafda bekler .:18:
bu konuyla ilgili k.k da daha evlede başlık açılmıştı sanırım .
Ben aradim ,Rana isminde bir hanimla gorustum..Oncelikle cok ikna edici konustugunu belirtmek gerek..Once yasini boyunu kilonu soruyor...ne kadar vermen gerektigini soyluyor..Ben 2 aylik programi sordum..Fiyatlar sitede yazanla ayni..Oyle diye listesi falan yok..Surekli biri var hayatinizda sizi kontrol eden..Ben gayet guzel ikna olmustum..30 araliga kadar ciddi kilo vermem lazim...
Fiyatlar yuksek...cok yuksek..birde enerji icecegi veriyorlar ..toplam 1400 tl falan yapiyor..Ben aslinda parayi gozden cikarmistim ama az once birsey fark ettim ve uzuldum..BAsaranlar kisminda hikayeleri okurken kadinlar kulubunde hangi baslik altinda oldugunu bilmiyorum ama daha onceden okudugumu bir hikayeyi orda yayinlamislar..cumleler ayni..hikaye ayni..tereddute dustum yaaa..kadin mailde atti..ne yapacagimi bilmiyorum .. ( paylasayim dedim..
canım çok ikna edici konuşuyorlar evet ama ben çok araştırdım kafama yatmadı. o parayı oraya vereceğine mesela eve iyi bir spor aleti al. tek yaptıkları psikolojik kilo koçluğu bunuda buradaki diet grupları ile yazışarak elde edebilirsin. bence değmez o paraya. kilo verenler sistemi bırakınca aldıklarını söyledi ayrıca o sebeple vazgeçtim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?