• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo bekçiliği sistemini kullanan var mı?

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
kızlar bir haftadır bu konuyu araştırıyorum. bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi?
sistem oldukça pahalı başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyorlar ancak ben bu kadar parayı vermeden emin olmak istiyorum.
kişi odaklı çalıştıklarını söylüyorlar ama tam ikna olmadım.
bu konuda bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum. şimdiden teşekkürler:16::16::16:

kızlar bir haftadır bu konuyu araştırıyorum. bu sistemi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşa bilir mi?
sistem oldukça pahalı başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyorlar ancak ben bu kadar parayı vermeden emin olmak istiyorum.

Canim kesinlikle bu programa basla yillar once kitabini aldim ve surekli inceliyorum saglikli ve kalici zayiflama zaten ogretici giness rekorlar kitabina girdi uzaktan bir akrabam gecen yil istedigi kiloya ulasti 24 saat seni yalniz birakmiyorlar ve her turlu destegi veriyorlar kesinlikle paranin cope gitmeyecegini bil.

Canim kesinlikle bu programa basla yillar once kitabini aldim ve surekli inceliyorum saglikli ve kalici zayiflama zaten ogretici giness rekorlar kitabina girdi uzaktan bir akrabam gecen yil istedigi kiloya ulasti 24 saat seni yalniz birakmiyorlar ve her turlu destegi veriyorlar kesinlikle paranin cope gitmeyecegini bil.

SAĞOL CANIM HALA DÜŞÜNÜYORUM çünkü çok pahalı aylık 600 tl ...:18::18::18:

SAĞOL CANIM HALA DÜŞÜNÜYORUM çünkü çok pahalı aylık 600 tl ...:18::18::18:
kitabı aramadığım site kalmadı yok yok yok kitabı okusam biraz daha emin olarak düşüneceğim ama kitabı bulamadım :31::31:

canim ben yeni 8 kilo verdim kac kilosun bilmiyorum ama bende troit var birde emzirmeyi biraktim kilo aldim zaten 70 kilodaydim ki bana 65 iyi 78 oldum bende inandim kendime dusunce gucuyle once bir ay boyunca yeme alisknligimi degistirdim.ilk basta kendime surekli ben istedigim kiloya dusecegim hizli kilo veriyorum yediklerimi hemen eritebiliyorum diyorum.ve yavas yemeyi ogrendim doyma hissi beyne 20 dakikda ulastigi icin her seyi cok yavas yedim ve farkettim kionceden dogmadigim tabaklarda doymaya basladim ve en onemlisi aksam yemeginden saat 7
den 8 den sonra meyve harici asla bisey yemedim meyvelerdende karpuz iyi bir kurtarici oluyor ve 8 kilo simdi gitti ikici asamadayim suya onem vericem spora onem vericem aksam yemeklerinde salata corba yapicam bakalim bu ay kac kilo gidicek ha birde ekmegi biraktim ki ben cok severim beyaz ekmegi kizarmis etimek yiyorum.sende dene yavas ye ve aksam yemeklerininden sonra abur cburu kes midem bi muddet o duzene bi alissin sonrasinda hafif rejim yap ve beynine vucuduna asla ben rejim yapiyorum diyetteyim deme dogru saatte istedigini ye canim.birde bir akrabam yeni ogunlerde iki dilim yulag ekmegiyle 10 kilo vermis yulaf ekmegi cok tok tutuyormus tavsiye ederim.maydonoz limon kuru adnan saracoglu hocanin cok iyi bir yag yakici haftada 1.5 kilo veriyorsun bende troit oldugu icin hap aliyorum kendisine yakin zamanda danisicam yapabilirsin derse yapacagim.ve gelelim vucudun sifresine istedigin kiloya istedigin surede saglikli bir sekilde indiriyorlar ve bir daha verdiklerini geri almiyorsun bende cok inceledim halada tabim ediyorum cok saglikli ve mantikli bi yer eger kendin basa cikamazsan insaaalh durumunu ayarlarsin ve ona baslarsin.sevgi ve saglikla kal

canim ben yeni 8 kilo verdim kac kilosun bilmiyorum ama bende troit var birde emzirmeyi biraktim kilo aldim zaten 70 kilodaydim ki bana 65 iyi 78 oldum bende inandim kendime dusunce gucuyle once bir ay boyunca yeme alisknligimi degistirdim.ilk basta kendime surekli ben istedigim kiloya dusecegim hizli kilo veriyorum yediklerimi hemen eritebiliyorum diyorum.ve yavas yemeyi ogrendim doyma hissi beyne 20 dakikda ulastigi icin her seyi cok yavas yedim ve farkettim kionceden dogmadigim tabaklarda doymaya basladim ve en onemlisi aksam yemeginden saat 7
den 8 den sonra meyve harici asla bisey yemedim meyvelerdende karpuz iyi bir kurtarici oluyor ve 8 kilo simdi gitti ikici asamadayim suya onem vericem spora onem vericem aksam yemeklerinde salata corba yapicam bakalim bu ay kac kilo gidicek ha birde ekmegi biraktim ki ben cok severim beyaz ekmegi kizarmis etimek yiyorum.sende dene yavas ye ve aksam yemeklerininden sonra abur cburu kes midem bi muddet o duzene bi alissin sonrasinda hafif rejim yap ve beynine vucuduna asla ben rejim yapiyorum diyetteyim deme dogru saatte istedigini ye canim.birde bir akrabam yeni ogunlerde iki dilim yulag ekmegiyle 10 kilo vermis yulaf ekmegi cok tok tutuyormus tavsiye ederim.maydonoz limon kuru adnan saracoglu hocanin cok iyi bir yag yakici haftada 1.5 kilo veriyorsun bende troit oldugu icin hap aliyorum kendisine yakin zamanda danisicam yapabilirsin derse yapacagim.ve gelelim vucudun sifresine istedigin kiloya istedigin surede saglikli bir sekilde indiriyorlar ve bir daha verdiklerini geri almiyorsun bende cok inceledim halada tabim ediyorum cok saglikli ve mantikli bi yer eger kendin basa cikamazsan insaaalh durumunu ayarlarsin ve ona baslarsin.sevgi ve saglikla kal

cevap için çok sağol.
aylardır diet spor denemediğim halt kalmadı. bir veriyorum 2 alıyorum. menülerime dikkat ediyorum akşam yemeğindn sonra zaten birşey yemiyorum. tüm testleri yaptırdım herşey de normal. neden bir türlü devam sağlayamadığımı bulamadım. sanırım diet kelimesine bu kadar saplandığım için böyle oldu. bu kitabı hiç bir yerde bulamadım hep stok yok. yeni baskısı çıkacakmış o sabeple satışı yokmuş.
denemediğim şey kalmadı ve moralim çok kötü. kilo bekçiliği ile ilgili hep iyi yorumlar okudum ama fiyatı düşündürüyor. birde para değil de nasıl anlatsam bir şeylere uut bağlayıp başarısız olmaktan yoruldum. bunu denersem ve işe yaramazsa çok üzüleceğim :14: o sebeple hala düşünüyorum 1 haftadır deli gibi spor yapmama ve menülerime dikkat etmeme rağmen anlamsız ca kilo aldım. buda moralimi iyice bozdu.:14:
insanlarda işe yarayan o önerilerin hiçbiri bende yaramıyor. sorunum ne bulamadım. abur cubur yok. bitki çayları içiyorum günde 3 litre su içiyorum spor yapıyorum. bir ara protein ağırlıklı beslendim.sonra başka menüler denedim. ama hiçbiri kalıcı olmadı veriyorum ama sonra aniden almaya başlıyorum.
vücudun dengesini çok bozdum sanırım. :31::31::31:

canim vitamin d eksikligide kilo verdirmiyor o zaman her seyi yapmana ragmen veremiyorsan diyetisyene ve bence bi sekilde kilo bekciligine uye olman gerek beynine iyi bir format atiyorlar kisacasi senin ben herseyi yapiyorum ama kilo veremiyorum dememen lazim sabirli olup ben ne yersem yiyeyim kilo veriyorum rahatca kilo verebiliyorum diyerek dusuncelerinle beyne sinyal gondermen gerekiyor emin ol ki bunlar gercek ben 5 yil hayatimi kabusa donusturen hastaliktan panik bozukluktan eft ile kurtuldum dusunmek istemek cok onemli burada veremiyorum diye birsey olmiyacak yeterki paran hazirda olsun emin ol seni istedigin kiloya dusuruyorlar ve geri almiyorsun diyeti birak diyet kelimesini bi at kafandan vucut strese giriyor ve depoluyor serbest birak kendini istedigini ye bu aralar Allah yardimcimiz olsun canim

kitap guzel bir kitap ben ilk ciktiginda yillar once aldim teyzemin kizina yararlanmasi icin verdim kitapta suyun oneminden bahsediyor suyu iceceksin ama oksijen orani yuksek su iceceksin yani hazir su.ve yudum yudum hizli icemeyeceksin suyu cigneyerek ic diyor ve suyu icerken su canlidir biliyorsun hangi enerjiyi yuklersen oylee olur suyun seni zayiflattigini sana sifa verdigini dusuneceksin.ve suyu oturarark icmen gerekki midene gitsin.ve l carnitinden bahsediyor iyi hizli bir yag yakici ama spor oncesi alman gerekiyor zaten sitesindede var

selamlar..
kilo vermek karar vermekle alakalı .. anlıyorum bir çıkaryol istiyorsun sana yardımcı olması için ...
kilo bekçileri hakında bir bilgim yok ama dedigin kitabı 2 sene evvel almıştım . tamda adı gibi şifre:19: evet bir çok şey anlatsada ne uygulaycagın konusunda seni kilo bekçilerine yönlendiriyor yani reklam var anlatım yok .. kitabı okudukdan sonra verdigim paranın boşa gittigini anladım . hala diyet kitaplarının bulundugu tozlu rafda bekler .:18:
bu konuyla ilgili k.k da daha evlede başlık açılmıştı sanırım .

selamlar..
kilo vermek karar vermekle alakalı .. anlıyorum bir çıkaryol istiyorsun sana yardımcı olması için ...
kilo bekçileri hakında bir bilgim yok ama dedigin kitabı 2 sene evvel almıştım . tamda adı gibi şifre:19: evet bir çok şey anlatsada ne uygulaycagın konusunda seni kilo bekçilerine yönlendiriyor yani reklam var anlatım yok .. kitabı okudukdan sonra verdigim paranın boşa gittigini anladım . hala diyet kitaplarının bulundugu tozlu rafda bekler .:18:
bu konuyla ilgili k.k da daha evlede başlık açılmıştı sanırım .

aradım ama başka başlık bulamadım :31:

Konu sahibi arkadasim sen uye oldun mu?
Benimde ilgimi cekti dediginiz gibi biraz pahali
Allah baska dert vermesin ama kilo da insanin ozguvenini bitiriyor.

Merhabalar,
bende gordum o siteyi..,ne zamandir inceliyorum..Ama TR de olmadigim icin nasil olcak bilmedigimden uye olamiyorum..Birde icecekleri var kisiye ozelmis..Aslinda arayip konusmak istiyorum..Parasinida umursamiyorum artik..varsin gitsin 1 aylik maasim.:( Yeterki kilo vereyim..Dugunumden once bir azimle 58-59 olmustum..Ama sonra nasil oldu anlamadim,oyle abarti yemekte yemedigim halde tekrar eski kiloma geri dondum ve 10 kilo aldim..Bebis istiyorum ve o yuzden 50 kilo olmaliyim..Bu kilonun ustune hamile kalirsam cok kotu ,daha sonra hic veremem diye korkuyorum yaa..
Ben bugun ariycam..Konuscam..Net bilgiler alip.sizinlede paylasirim kizlar...TR ile aramizda 3 saat var..biraz daha zaman gecsin ariycam :)) Paylasirim..

Ben aradim ,Rana isminde bir hanimla gorustum..Oncelikle cok ikna edici konustugunu belirtmek gerek..Once yasini boyunu kilonu soruyor...ne kadar vermen gerektigini soyluyor..Ben 2 aylik programi sordum..Fiyatlar sitede yazanla ayni..Oyle diye listesi falan yok..Surekli biri var hayatinizda sizi kontrol eden..Ben gayet guzel ikna olmustum..30 araliga kadar ciddi kilo vermem lazim...
Fiyatlar yuksek...cok yuksek..birde enerji icecegi veriyorlar ..toplam 1400 tl falan yapiyor..:( Ben aslinda parayi gozden cikarmistim ama az once birsey fark ettim ve uzuldum..BAsaranlar kisminda hikayeleri okurken kadinlar kulubunde hangi baslik altinda oldugunu bilmiyorum ama daha onceden okudugumu bir hikayeyi orda yayinlamislar..cumleler ayni..hikaye ayni..tereddute dustum yaaa..kadin mailde atti..ne yapacagimi bilmiyorum ..:(( paylasayim dedim..

bende telefon ile görüştüm kitabı okudum. telefonda evet çok ikna ediciler ama ben kullanan bir kaç kişi ile görüştüm herkes çok memnun değil. fiyat biraz makul olsa denemek isterdim ama bu fiyata ben tavsiye etmiyorum. şuan başka bir şey deniyorum eğer başarılı olursam sizlere de yazarım. ama reklam olmasın diye şimdilik bahsetmeyeceğim ...

Ben aradim ,Rana isminde bir hanimla gorustum..Oncelikle cok ikna edici konustugunu belirtmek gerek..Once yasini boyunu kilonu soruyor...ne kadar vermen gerektigini soyluyor..Ben 2 aylik programi sordum..Fiyatlar sitede yazanla ayni..Oyle diye listesi falan yok..Surekli biri var hayatinizda sizi kontrol eden..Ben gayet guzel ikna olmustum..30 araliga kadar ciddi kilo vermem lazim...
Fiyatlar yuksek...cok yuksek..birde enerji icecegi veriyorlar ..toplam 1400 tl falan yapiyor..:( Ben aslinda parayi gozden cikarmistim ama az once birsey fark ettim ve uzuldum..BAsaranlar kisminda hikayeleri okurken kadinlar kulubunde hangi baslik altinda oldugunu bilmiyorum ama daha onceden okudugumu bir hikayeyi orda yayinlamislar..cumleler ayni..hikaye ayni..tereddute dustum yaaa..kadin mailde atti..ne yapacagimi bilmiyorum ..:(( paylasayim dedim..

canım çok ikna edici konuşuyorlar evet ama ben çok araştırdım kafama yatmadı. o parayı oraya vereceğine mesela eve iyi bir spor aleti al. tek yaptıkları psikolojik kilo koçluğu bunuda buradaki diet grupları ile yazışarak elde edebilirsin. bence değmez o paraya. kilo verenler sistemi bırakınca aldıklarını söyledi ayrıca o sebeple vazgeçtim ben :)

canım çok ikna edici konuşuyorlar evet ama ben çok araştırdım kafama yatmadı. o parayı oraya vereceğine mesela eve iyi bir spor aleti al. tek yaptıkları psikolojik kilo koçluğu bunuda buradaki diet grupları ile yazışarak elde edebilirsin. bence değmez o paraya. kilo verenler sistemi bırakınca aldıklarını söyledi ayrıca o sebeple vazgeçtim ben :)

Baya bir zaman olmuş aslında konuya son yazı yazılma tarihi ama ben de birşeyler yazmadan edemedim. Ben ve kuzenim kilobekçiliğine üye olduk. Arkadaşın dediği gibi tamamen psikolojik danışmanlık gibi birşey yapıyorlar. Ve yönlendirdikleri tek şey "AZ YEMEK, ÇOK SPOR" . iyi de zaten normalde de kendimiz yapsak bu şekilde yine kilo veririz. ben o program ile 15 kg verdim 2 ayda. haa seni sürekli biri takip ettiği için evet daha dikkatlisin ama 3 aylık süre bitince yine aynı parayı verip devam etmezsen ve yemeye başlayınca yine kg alıyorsun. hoopppp gelsin kilolar, üstelik faiziyle birlikte 20 kg :52:

Ayrıca bu programa benimle birlikte üye olan kuzenimin sağlık durumu bozuldu, düzensiz beslenmekten bağışıklığı azalmış.

Sözün özü herşey insanın kendi beyninde bitiyor. size tavsiyem diyete başlarken hangi yiyeceğe zaafınız varsa öncelikle onu yemeyi bırakın ya da azaltın ve hiç yemediğiniz saglıklı besinleri tüketmeye başlayın. Daha çok hareket etmeye çalışın, daha çok su için. Bakın o zaman nasıl da gitmeye başlıyor kilolar :46:

Kilobekçiliği online olarak işliyor, konuştuğun kişiyi görmüyorsun, sesini duymuyorsun, sadece yazışıyorsun. Yüzünü hiç görmediğin bir insanla tüm özel hayatını paylaşıyorsun, paylaşmak zorundasın, yoksa alışkanlıklarının derinlerine inemiyorlar. Yani sen onlara özel hayatını tüm detaylarıyla anlatmadıkça sistemde var olamıyorsun. Peki özel hayatını tüm çıplaklığıyla anlatınca ne oluyor? Gün geliyor, olur ya sistemle ilgili şikayetlerin oluyor, faydası olmadığını fark edince programdan ayrılmak istiyorsun, ödediğin ücretin bir kısmını geri alman gerekiyor, alamıyorsun. Çünkü özel hayatın onların elinde. Uzatırsan özel hayatını yayınlıyorlar. Belki sen görmüyorsun, gizli gruplarda yayınlanıyor ama gizli kalmıyor nihayetinde. Üstelik senin sıkıntıların adın gizlenip öyküleştilerek ziyaretçi çekmek için sitelere yükleniyor.
Kilobekçiliği hakkında neden olumsuz bir yorum bulamadığına gelince, durum böyle iken kimse kalıcı zayıflayamasa da sesini çıkartamıyor. Özel hayatlarının ortaya döküleceğinden korkuyorlar çünkü. Bakın aşağıda buna güzel bir örnek:

Ö.E.Ç ‘nin şikayeti

Bu firma internet üzerinden zayıflama programı satıyor. Kasım ayının başında 2 aylık program için 3300 tl aldılar. 18 gün sonra sağlık problemleri yüzünden hizmeti durdurmama izin verdiler. Ancak o zaman bana para iadesi için 15 günlük şartı söylemediler, herhangi bir kağıtta yazmıyordu, hiçbir şey imzalamadım. Şuan kullanmadığım hizmetin parasının iadesini istiyorum, “kullanabilirsiniz ama paranızı alamazsınız” diyorlar. Şirket kurucusuyla görüşmek istedim, “Halil Kargulu para işlerine bakmaz” dediler. Halil K. Kasım ayında beni aradığında “Biz bu işi para için yapmıyoruz” demişti. Paramı ödemiyorlar anlayacağınız.

Ve HK Performans’tan şikayete cevap

Müşterimizin yaşadığı sağlık problemi de, eşi ile ilgili ayrılma kararı sonrası maddi açıdan farklı düşüncelerle iade isteme nedeni de, aldığı hizmetle ilgisi yoktur.

Kişisel ve hiç bir şekilde haklı olmadığı nedenlerle çok yönlü kolaylık gösterilmesine rağmen iyi niyetimizi suistimal etmesi, yaşadığı ruh halinin boyutlarını gösterir. Dolayısı ile bu şikayet ile ilgili kim daha detaylı bilgi isterse şirkete ulaşabilir. bu şikayetin hiç bir tutarlı tarafı yoktur.

Yukarıda yorum yapan üyemize gereken her türlü kolaylık gösterilmiş ve geçmişte de bizden eğitim danışmanlığı alarak, bu işin bir kilo sorunu değil, genel algı ve alışkanlık sorunu olduğunu anlayarak başarı mektupları yazarak ve 80 kilodan 67 kg düşerek, her türlü memnuniyetini tarafımıza ifade etmiş bir üyedir.

Ancak bu son dönemde sorunlar yaşaması, kurumsal olarak zaten yapılması gereken her şey sınırsızca yapılmış bir üyenin, yaşadığı sorunların sorumlusu bizmişiz gibi faturayı bize kesmesine üzüldük.

https://www.sikayet.com/hk-performans-kilo-bekciligi-zayiflama-programi

“şikayet ile ilgili kim daha detaylı bilgi isterse şirkete ulaşabilir.” diyor. Yani gelin size anlatalım diyor. Gerisini siz düşünün.

Back
X