- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Sanmam.Beraber calistigim bir kiz vardi.Esi onun aksine incecikti.Evlendiler sadece kizin kilosu sebebiyle cocuklari bir sure olmadi ama onuda tedaviyle hallettiler.Adam kizin her zerresine asik oyle yaziodu durumda msjdaselamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
45 kilo halimle benim bile kalça ve diz arkalarımda derin beyaz catlaklarım var. Gene catlaklarla ilgiki bir konu acilmisti herkes esinin catlaklarinı o demeden farketmediğini söylemişti. Bir gün okula elbise giyip gitmistim erkek arkadaşım sevgilin seni böyle görüp tekrar asik olur derken,kız arkadaşım sen önceden kilolu muydun ? Demişti. Hic daha catlaklari takan bir erkeğe rastlamadım. Kadınlar olarak biz çok takıyoruz. Ayni sekilde kilolu olupta cok yakisikli fit erkeklerle cikanlar evlenenler var. Daha hicbir erkekten kız arkadaşımın kilo sorunu var lafini duymadım. Kör değiller sizi öyle beğeniyor. Neden sonradan sorun olsun ki ? Cinsel hayatta ise önemli olan karsilikli doyumdur kilo bir yere kadar. Tamam estetik zevk falan filan da fizigi cok güzel olup yatakta heykel gibi duran yerine, balıketli ama aktif bir kadın ister.
Aa oluyor muymuş ben selülit gibi kadınlara özgü zannediyordum. Victoria secret mankenlerinde bile varmış ama cok düzgün vücutları olduğu icin göze batmıyor. Bir de fondötenlerin sahne isigininda etkisi var tabi.Çatlak erkeklerde de oluyor. Onda da olmadigi ne malum hem.
Bende hiç catlak yok, eşimde belli çatlaklar var ama sevisirken gozum hiç takilmadi veya catlagini dusunmedim o anda yani kimse dusunmez heralde. Anca ciplak dolanirken, duştayken filan dikkatini ceker cekse bile buyuk sorun haline gelcek vir goruntu degil gibi.
Erkekler kıldan oluştuğu için kusurları daha az görünür oluyorÇatlak erkeklerde de oluyor. Onda da olmadigi ne malum hem.
Bende hiç catlak yok, eşimde belli çatlaklar var ama sevisirken gozum hiç takilmadi veya catlagini dusunmedim o anda yani kimse dusunmez heralde. Anca ciplak dolanirken, duştayken filan dikkatini ceker cekse bile buyuk sorun haline gelcek vir goruntu degil gibi.
Yüksek oranda katılıyorum. Aynı durum bizde de var. Uğraşsam da göremem çatlaklarıErkekler kıldan oluştuğu için kusurları daha az görünür oluyorbenimki öyle mesela.
Aa oluyor muymuş ben selülit gibi kadınlara özgü zannediyordum. Victoria secret mankenlerinde bile varmış ama cok düzgün vücutları olduğu icin göze batmıyor. Bir de fondötenlerin sahne isigininda etkisi var tabi.
Erkekler kıldan oluştuğu için kusurları daha az görünür oluyorbenimki öyle mesela.
Benim cocukluktan kalma erken ergenliğe girme sonucu olustuYok kadinlara ozgu degil catlak. Eşim de bir donem sık sık kilo alip vermiş ondan kalmiş heralde.
Catlak herkeste olmuyor bende yok ama selulit kadinlarin buyuk kisminda vardir hafif bile olsa, ben spor yapan, 46 kilo bir insanim bu sene hafif selulit farkettim kendimde ama elle etimi sıkıştirinca gorunuyor ki eşim onlari bile farketti. Dikkatlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?