kilo evlilik hayatını etkiler mi?

Sanmam.Beraber calistigim bir kiz vardi.Esi onun aksine incecikti.Evlendiler sadece kizin kilosu sebebiyle cocuklari bir sure olmadi ama onuda tedaviyle hallettiler.Adam kizin her zerresine asik oyle yaziodu durumda msjdaGaliba gerçekten sevince kötü görünen bir sey olmuyor

45 kilo halimle benim bile kalça ve diz arkalarımda derin beyaz catlaklarım var. Gene catlaklarla ilgiki bir konu acilmisti herkes esinin catlaklarinı o demeden farketmediğini söylemişti. Bir gün okula elbise giyip gitmistim erkek arkadaşım sevgilin seni böyle görüp tekrar asik olur derken,kız arkadaşım sen önceden kilolu muydun ? Demişti. Hic daha catlaklari takan bir erkeğe rastlamadım. Kadınlar olarak biz çok takıyoruz. Ayni sekilde kilolu olupta cok yakisikli fit erkeklerle cikanlar evlenenler var. Daha hicbir erkekten kız arkadaşımın kilo sorunu var lafini duymadım. Kör değiller sizi öyle beğeniyor. Neden sonradan sorun olsun ki ? Cinsel hayatta ise önemli olan karsilikli doyumdur kilo bir yere kadar. Tamam estetik zevk falan filan da fizigi cok güzel olup yatakta heykel gibi duran yerine, balıketli ama aktif bir kadın ister.

Bu kilolarda kalabilirseniz ne ala,ama cevremizde evlilikle birlikte kilo alan örnekler cok.Kendinizi salarsaniz yüksek kilolar gormeniz kacinilmaz olur.Hamilelik ve dogumu da işin icine katinca,isler sizin icin icinden cikilmaz bi hal alir.Bence olabildigince aktif yaşayip,saglikli beslenip kilonuzu elinizden geldigince aşagı cekin ki ,ilerde daha rahat olursunuz.Çatlaklara gelince,erkekler onlar pek görmüyor.

Bence beraber formda kalin ama beraber sismanlamaya devam etmeyin yeterki.birlikte o kadar bunu başaran cift var ki

Çatlak erkeklerde de oluyor. Onda da olmadigi ne malum hem.
Bende hiç catlak yok, eşimde belli çatlaklar var ama sevisirken gozum hiç takilmadi veya catlagini dusunmedim o anda yani kimse dusunmez heralde. Anca ciplak dolanirken, duştayken filan dikkatini ceker cekse bile buyuk sorun haline gelcek vir goruntu degil gibi.

Şişman olmak iyi bir şey değil. İnsanlar fit hali ile güzeldir. Balık etli olmak da herkese yakışmıyor. Boy kilo olarak gözümde canlanmadigi için bişey diyemicem ama.

Onun dışında abartıya kaçmayan kilo fazlası, kıl tüy, çatlak vs bunlar evlilikte sorun olacak şeyler değil.

Aa oluyor muymuş ben selülit gibi kadınlara özgü zannediyordum. Victoria secret mankenlerinde bile varmış ama cok düzgün vücutları olduğu icin göze batmıyor. Bir de fondötenlerin sahne isigininda etkisi var tabi.

Erkekler kıldan oluştuğu için kusurları daha az görünür oluyor benimki öyle mesela.

Yok kadinlara ozgu degil catlak. Eşim de bir donem sık sık kilo alip vermiş ondan kalmiş heralde.
Catlak herkeste olmuyor bende yok ama selulit kadinlarin buyuk kisminda vardir hafif bile olsa, ben spor yapan, 46 kilo bir insanim bu sene hafif selulit farkettim kendimde ama elle etimi sıkıştirinca gorunuyor ki eşim onlari bile farketti. Dikkatlidir

Benim cocukluktan kalma erken ergenliğe girme sonucu olustu 2 cocuk doğuran manken arkadaşım 50 kilodan 75 kiloya cikti göbeğinde dahi en ufak bir catlak yok. Sıfır selülit ayrica. Biraz da şans işi

Evlilikte neler neler sorun oluyor kiloya gelene kadar... özgüveniniz yerinde olsun, bakımınızı ihmal etmeyin yeter zaten sorun etseydi şu an bu noktada olmazdınız, nişanlıymışsınız.
Hoş, sorun arayan erkek ya çok zayıf der sorun çıkarır ya çok kilolu der, en olmadı gözünün üzerinde kaşın var der yine aranır.Tamamen ikinizin karakterine, ilişkinize bağlı.Mutluluklar.

Kilolu sayilmazsiniz ,biraz pilates yapin sikilasin hem esnersiniz iyi olur,
Sorun dogum vs o bu derken ustune alirsaniz olur ,75 kilo 85 -95 oldu mu ipler kopar ,bunlari dusunun ,

dert edecekse simdi de ederdi nisanliniz saniyorum ki.

Ama su da var, gencken fit olmaya calismak onemli, yasla birlikte insanin sansi daha azaliyor cunku.

Siz esiniz icin degil kendiniz icin belki biraz kilo verebilirsiniz, ki kilonuzda bir abarti yok aslinda, belki biraz vucudunuzu esnetmek ve biraz kas yapmak performansinizi artiracaktir (performans derken her konuda yani, sadece yatakta degil)

Hastalık sebebiyle değilse kilo hiçbir kadına yakışmaz. Sizin için 75 çok fazla 60 gibi olsanız mükemmel. Kilo asla sorun değil diyenler kendini kandiriyor. Hangi kadın fit olmak istemez ki??? Kendiniz için kilo verin bence. Benim Kocam deet etmez diyenlerin kocalarinin sokakta taş hatunlar görünce dipleri düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…