- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Nişanlın için degil kendin için zayıfla lütfen..ayrıca her erkek belli etmese de fizigi düzgün bakımlı kadın severselamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Bu durum nişanlınızın sizi beğenip beğenmemesi ile alakalı. Bazı erkekler kiloyu sorun yapıp sürekli eşini üzecek şeyler söyleyebiliyor. Bazıları da rahatsız olmuyor hiç. Nişanlınızın karakterini siz bilirsinizselamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Bu sporla ayda 5 kilo verdim. Tekrar yapmak istiyorum ama yapamıyorum direkt baş ağrısı yapıyor.
bence evlilik icin kilo problem olmaz. zira hamileyken sonrasında zaten kilolu oldugumuz donemler oluyir. ancak ben de sağlığın icin zayiflamani tavsiye ederim. ustteki videoyu yarin sabah dene, daha fazlasini yapmak isteyeceksin bitirince :)
Diyet yaptınız mı peki..yani beş kiloyu sadece Leslie yaparak mi verdiniz..birde günde kaç kere kac dk yaptınızBu sporla ayda 5 kilo verdim. Tekrar yapmak istiyorum ama yapamıyorum direkt baş ağrısı yapıyor.
Diyete pek uymadım. Haftada 4 gün 15 dakika olanı yaptım.Diyet yaptınız mı peki..yani beş kiloyu sadece Leslie yaparak mi verdiniz..birde günde kaç kere kac dk yaptınız
susuz kaliyor olabilir misin? onceki gun 3litre su ic. leslie baslamadan once de 2 bardak su ic. belki faydasi olur. ben cok hafif buluyorum bu egzersizi, o yuzden baslamakta ve surdurmekte hic cekince yaamiyorum. evde pijamalarimla, halinin uzerinde yapiyorum. ilk gunler sadece leslie yaptim simdi baska videolar da ekledim. 1 saatin sonumda karin kaslarimi iyice hissetmeye basliyorum. covid19un bana faydasi da bu olsun.Bu sporla ayda 5 kilo verdim. Tekrar yapmak istiyorum ama yapamıyorum direkt baş ağrısı yapıyor.
Surata bu konularda misafir erkek uye alinsa diyorum bazen
Boyle konularda 3 5 erkek uyeye izin verilse de yazsalar....
Herkes erkekler fit kadin ister demis ya yalannnnn yalannnn
Erkekler kilolu ya da balik etli kadinlari daha sexy buluyorlar hatta zayiflayip kas yapinca begenmiyorlar.100 Türk erkegine sorun bu cevabi alacaksiniz
Kilolu kadın tesellisi mi bu ?Surata bu konularda misafir erkek uye alinsa diyorum bazen
Boyle konularda 3 5 erkek uyeye izin verilse de yazsalar....
Herkes erkekler fit kadin ister demis ya yalannnnn yalannnn
Erkekler kilolu ya da balik etli kadinlari daha sexy buluyorlar hatta zayiflayip kas yapinca begenmiyorlar.100 Türk erkegine sorun bu cevabi alacaksiniz
Sakin olun ben kilolu degilimkendi tecrubelerime dayanarak yazdim.ayrica erkekler icin zayiflatin kilo alin da demedim saldirmayin yorumlari okuyup yorum yaptim.ben ne zaman kilo alsam begenen zayiflayinca niye zayifladin diyen adamlar var ha belki bana yakisiuodur bilemem.sahsi fikrim zayif ya da kilolu saglikli mutlu oldugunuz kilo hangisiyse onda kalin.ama erkekler zayif kadin sever koca bi yalan azdir seven hatta zayif kasli kadin.cogu baliketli sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?