kilo evlilik hayatını etkiler mi?

Nişanlın için degil kendin için zayıfla lütfen..ayrıca her erkek belli etmese de fizigi düzgün bakımlı kadın sever

Aslinda cok kilolu degilsin,boyuna gore.Halk arasinda soylenen balik etli tabirine uyuyorsun.Yalniz benden bir abla tavsiyesi evlenmeden once bence kilo versen cok iyi olur.Evlenince kesinlikle kilo aliniyor bu bir kere sasmaz.Birde gebelik vs. durumunda kilo alip basini gidiyor zaten.Ben son dogumumdan sonra kilo verdim,vucudum kus gibi hafiflemisti.Gecen eylulden beri kilo aldim hantallastim,dizimde,ayaklarimda,belimde gecmeyen agrilarim var simdi.Bunlarin hepsi kilodan.Birde kesinlikle spora basla ozellikle karin kaslarini sikilastir ki ,gebelik sonrasi sarkman olmasin.Karin kaslari siki olan birinin karni asla sarkmaz bunlar benim tavsiyem.

Bence sağlık için kilo vermelisiniz. 167 boya 75 çok. Belkide ben fazla kilo sevmiyorum ondan da olabilir ama mesela 5 6 kilo bile alsanız 80li kilolarda olacaksınız ce hamilelik v.s durumlarında çok daha fazlasını da alabilirsiniz ve geri vermek ciddi zor olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam 20 kilo veriririm 55 iyi olur. Ve fazla kilo tabi ki hareketleirnizi kısıtlayabilir.

Bu konuları neden nişanınızla konuşmuyorsunuz ki? Nasıl vücut tipi beğendiğini vs isterse kilo verebileceğiniz söyleyip tatlı tatlı konuşursunuz. Zaten şuan bile nişanlı olupta nişanlınizın nasıl vücut tipi sevdiğini bilmemeniz tuhaf.

Bence eşler bu konuda birbirinin isteklerini bilmeli ve elinden geldiğince bu istekleri karşılamalı

bence evlilik icin kilo problem olmaz. zira hamileyken sonrasında zaten kilolu oldugumuz donemler oluyir. ancak ben de sağlığın icin zayiflamani tavsiye ederim. ustteki videoyu yarin sabah dene, daha fazlasini yapmak isteyeceksin bitirince :)

Bu durum nişanlınızın sizi beğenip beğenmemesi ile alakalı. Bazı erkekler kiloyu sorun yapıp sürekli eşini üzecek şeyler söyleyebiliyor. Bazıları da rahatsız olmuyor hiç. Nişanlınızın karakterini siz bilirsiniz

Evliliğimizin başında 45kg dal gibi biriyken kademeli olarak aldığım kilolarla 70 kg ya dayandım 10 yılda. Eşimle aramızdaki çekim, ilişki hiç etkilenmedi bu durumdan. Hala birbirimizi çekici buluruz. Sıkıntı yapmayın bu durumu, sizi böyle beğeniyor, seviyor nişanlınız. Mutluluklar..,

Bu sporla ayda 5 kilo verdim. Tekrar yapmak istiyorum ama yapamıyorum direkt baş ağrısı yapıyor.

52 kiloyla evlenmiştim. 3,5 sene içinde peyderpey kilo ala ala hamilelikten hemen önceki son kilom olan 69a çıktım. Şu an 7 aylık hamile ve 74 kiloyum. Eşimle de zaman zaman kilo konusunda konuşuyoruz, asla kırıcı olmuyor ve illa zayıflaman lazım demiyor. Size sevgi ve saygı duyan bir erkek tutup da kilonuza takılmaz. Kilo verecekseniz eşiniz için değil kendiniz için verin. Bir de çatlak konusuna gelince erkeklerde de olabilen bir şey bu. Benim eşimin mesela bacakları çatlak dolu üniversitede alıp verdiği kilolardan dolayı. Ben onunkileri dert etmiyorsam o da benimkileri etmesin bi zahmet.

Bu sporla ayda 5 kilo verdim. Tekrar yapmak istiyorum ama yapamıyorum direkt baş ağrısı yapıyor.
Diyet yaptınız mı peki..yani beş kiloyu sadece Leslie yaparak mi verdiniz..birde günde kaç kere kac dk yaptınız

Surata bu konularda misafir erkek uye alinsa diyorum bazen
Boyle konularda 3 5 erkek uyeye izin verilse de yazsalar....
Herkes erkekler fit kadin ister demis ya yalannnnn yalannnn
Erkekler kilolu ya da balik etli kadinlari daha sexy buluyorlar hatta zayiflayip kas yapinca begenmiyorlar.100 Türk erkegine sorun bu cevabi alacaksiniz

susuz kaliyor olabilir misin? onceki gun 3litre su ic. leslie baslamadan once de 2 bardak su ic. belki faydasi olur. ben cok hafif buluyorum bu egzersizi, o yuzden baslamakta ve surdurmekte hic cekince yaamiyorum. evde pijamalarimla, halinin uzerinde yapiyorum. ilk gunler sadece leslie yaptim simdi baska videolar da ekledim. 1 saatin sonumda karin kaslarimi iyice hissetmeye basliyorum. covid19un bana faydasi da bu olsun.

ben daha gecen hafta basladim. umarim ben de senin gibi sonuc alirim.

Bence spor yapın. 65 kiloya bile inseniz süper. Özgüveniniz tavan yapar. 3 kilo bile nsl farkediyor insanda. Ben de 1.60 boy. 62 kiloyum. Bi ara 65 e çıkmıştım. Acayip duruyordu fotolarda. Spora gittim çok farketti. Şuan açık değil gerçi de evde bazı hareketler yapabilirsiniz

Butun erkekler nasil zayif begenmiyorsa, butun erkekler de kilolu begenmiyor. Her ikisininde begenen kesim var.
Erkeklerin zayif begeniyor diyince inanmiyorsunuz, kilolu begenince mi hepsinin oyle begendigine inaniyorsunuz.

Kilolu kadın tesellisi mi bu ?

Kilolu yada balık etli kadın seven erkeklerde olabilir ama çoğunlukta olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?

Ayrıca kadınlar olarak kilomuzu erkeklerin zevkine göre belirleme düşüncesi de çok kötü.
Sağlık, aynadaki görüntü hepsinden önemli.

Günümüzde çoğu erkek güzelliğe önem veriyor bu gerçek kilo kısmını bilmiyorum ama yüz güzelliği önemli onlar için

Sakin olun ben kilolu degilimkendi tecrubelerime dayanarak yazdim.ayrica erkekler icin zayiflatin kilo alin da demedim saldirmayin yorumlari okuyup yorum yaptim.ben ne zaman kilo alsam begenen zayiflayinca niye zayifladin diyen adamlar var ha belki bana yakisiuodur bilemem.sahsi fikrim zayif ya da kilolu saglikli mutlu oldugunuz kilo hangisiyse onda kalin.ama erkekler zayif kadin sever koca bi yalan azdir seven hatta zayif kasli kadin.cogu baliketli sever

Genç yaşta evlenmeme rağmen hayatima bir cok erkek girdi, begenilen bir kadin oldum genel olarak. Eşim de kiloya çok onem verir ve fazla kiloyu asla sevmez. Kendisi de kilosuna çok dikkat eder.
Bu durumda "erkeklerin kilolu sevmesi yalandir" diyebilirim bende?

Siz kilolu oldugunuzda size gelenler zayiflayinca neden zayifladin der tabi ki.
Zayif seven zayifa, kilolu seven kiloluya gidiyor.

Kişisinden kişisin değişir çok karaktersiz biriyle evliyim hatta boşanıyorum ama 60kiloydum evlendiğimde manken gibiydim hatta.. Doğumdan sonra 100e çıktım bir kere olsun kötü birşey demedi aksine hep sen her halinle güzelsin ben seni böylede beğeniyorum vs derdi tek iyi huyu bu heralde. Boşver seni olduğun gibi sevsin ne kasıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…