Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Hayır hiç sorun olmuyor. Ten uyumu dış görünüşten bağımsız bir şeydir. Bir de siz özgüvenli olursanız zaten her daim çekici olursunuz. Kendinizden emin olun. Hepimizin kusurları var. Pek çoğumuz manken gibi değiliz. Selülit, yağ, çatlak, leke pek çoğumuz da var. Siz de kilolu bile olsanız ( ki kilonuz fazla değil balık etlisiniz muhtemelen) istediğinizi giyin, seksi çamaşır kullanın, eşinizin yanında çıplak kalmaktan korkmayın. Emin olun özgüvenden etkileniyorlar.selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
75 kilo balık etli mi? Bir de kocanın yanında çıplak ol diyorsunuz pes. Nişanlı kıza bulunduğunuz tavsiye hiç olmamış. Kusura bakma da sisko kadin tesellisiHayır hiç sorun olmuyor. Ten uyumu dış görünüşten bağımsız bir şeydir. Bir de siz özgüvenli olursanız zaten her daim çekici olursunuz. Kendinizden emin olun. Hepimizin kusurları var. Pek çoğumuz manken gibi değiliz. Selülit, yağ, çatlak, leke pek çoğumuz da var. Siz de kilolu bile olsanız ( ki kilonuz fazla değil balık etlisiniz muhtemelen) istediğinizi giyin, seksi çamaşır kullanın, eşinizin yanında çıplak kalmaktan korkmayın. Emin olun özgüvenden etkileniyorlar.![]()
Önce kendisi için zayıflaması lazım. Ama cinsellikte kilo da fit olmak ta çok önemli. Kadın yada erkwerkek her birey fit bir eş ister arzu eder canimcimKilo vermek istiyorsanız evlilik için değil kendiniz için olsun
Kadınların bu kadar evlilik odaklı olması üzücü. 2 merdiven çıkınca tıkanmak sorun değil, ama kocam ne der ne yapar başkasına bakar mı sorun. Kadınların kendilerini bu kadar değersizleştirmesi üzücü. Spor da sağlıklı beslenme de kendi bedeniniz için olmalı
Tabi sizin düşünceniz, saygı duyuyorum. Bence çıplaklıktan utanmamak gerekiyor. Vücudumuz nasıl olursa olsun her daim güzeliz. Bazen elimizde olmayan sebeplerle de kilolu olabiliriz.75 kilo balık etli mi? Bir de kocanın yanında çıplak ol diyorsunuz pes. Nişanlı kıza bulunduğunuz tavsiye hiç olmamış. Kusura bakma da sisko kadin tesellisi
tabi ki sorun oluyor hareket sıkıntısı çok zor ve çabuk yoruluyorsun bunu ben eskiye kıyasla söylüyorum şu an hamileyimde baya zor yani öyle diyeyim zayıflık gibi hareket özgürlüğü gibi yok daha nişanlısın kilo vermeye bak evlendikten sonra hamile kalınca üstüne eklenir daha zor olur vermekselamlar KK sakinleri