• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo evlilik hayatını etkiler mi?

Evlendikten sonra 10 kilo aldim çocuklar vs. Yani evlenmeden once de kiloluydum. Şimdiki aklim olsa çok zayıflayıp oyle evlenirdim. İnanın erkekler de daha zayif daha bakimli kadinlari cekici buluyorlardir. Zayıflamanızi oneririm

selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/

evlendigin insana bagli mesela benimki basindan beri spor yapmis balik etli isterdi ama hic goremedi garibim 😅 hala soyluyor da dinleyen yok o yuzden onemli

Yani evlilik için değil de kendin için büyük sorun. Ben doğumda aşırı kilo aldım, lohusalıkta deliler gibi yedim. İlk iki sene tombuldum baya. Seks hayatımızı etkilemedi ama ben aynalara küstüm. Sonra spora başladım birqz kendime geldim, 1 yılın sonunda eskiye yakın vir görüntüdeyim. Eskisi gbi olmak imkansız tabii, emzirmeden memeler çok etkileniyor, göbekte çatlaklar kalıyor, alt karnımdaki sarkma zaten toparlanmadı.
Ben ettim siz etmeyin, baştan sıkı tutun . Doğumda az kilo, emzirirken de çıldırmadan yerseniz sonra böyle uğraşmazsınız. Eşten ziyade istediğini giymek, aynaya baktığında içinin rahat olması güzel şeyler. Kendiniz için sıkı tutum baştan yani

selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Hayır hiç sorun olmuyor. Ten uyumu dış görünüşten bağımsız bir şeydir. Bir de siz özgüvenli olursanız zaten her daim çekici olursunuz. Kendinizden emin olun. Hepimizin kusurları var. Pek çoğumuz manken gibi değiliz. Selülit, yağ, çatlak, leke pek çoğumuz da var. Siz de kilolu bile olsanız ( ki kilonuz fazla değil balık etlisiniz muhtemelen) istediğinizi giyin, seksi çamaşır kullanın, eşinizin yanında çıplak kalmaktan korkmayın. Emin olun özgüvenden etkileniyorlar. ;)

Ben lise döneminde 56 kiloydum boyum 160 ama hiç spor yapmadığım için bacaklarım kalındı göğüslerim baya büyüktü göbeğim çok rahatsız ediyordu. Üni döneminde kilo verdim şuan 47 kiloyum ve evliyim. Bazen yemeği çok kaçırdığımda karnım şişiyor ondan bile rahatsız oluyorum özellikle özel anlarda. Bu arada kiloma göre asla zayıf göstermiyorum. Bol bol squat bisiklet sürmek ve diğer spor hareketlrrini yapıyorum. Ondan dolayı belim ince bacaklarımda yağ yok kas var. Kendimden inanılmaz memnunum. Özellikle göbek olursa tüm o özel anın büyüsü çekiciliği gidiyor gibi geliyor. Aynı şeyler erkek için de geçerli. Tabi çok çok kilolu bence seks istenilen düzeyde olmaz

Kilo vermek istiyorsanız evlilik için değil kendiniz için olsun

Kadınların bu kadar evlilik odaklı olması üzücü. 2 merdiven çıkınca tıkanmak sorun değil, ama kocam ne der ne yapar başkasına bakar mı sorun. Kadınların kendilerini bu kadar değersizleştirmesi üzücü. Spor da sağlıklı beslenme de kendi bedeniniz için olmalı

Hayır hiç sorun olmuyor. Ten uyumu dış görünüşten bağımsız bir şeydir. Bir de siz özgüvenli olursanız zaten her daim çekici olursunuz. Kendinizden emin olun. Hepimizin kusurları var. Pek çoğumuz manken gibi değiliz. Selülit, yağ, çatlak, leke pek çoğumuz da var. Siz de kilolu bile olsanız ( ki kilonuz fazla değil balık etlisiniz muhtemelen) istediğinizi giyin, seksi çamaşır kullanın, eşinizin yanında çıplak kalmaktan korkmayın. Emin olun özgüvenden etkileniyorlar. :KK66:
75 kilo balık etli mi? Bir de kocanın yanında çıplak ol diyorsunuz pes. Nişanlı kıza bulunduğunuz tavsiye hiç olmamış. Kusura bakma da sisko kadin tesellisi

Kilo vermek istiyorsanız evlilik için değil kendiniz için olsun

Kadınların bu kadar evlilik odaklı olması üzücü. 2 merdiven çıkınca tıkanmak sorun değil, ama kocam ne der ne yapar başkasına bakar mı sorun. Kadınların kendilerini bu kadar değersizleştirmesi üzücü. Spor da sağlıklı beslenme de kendi bedeniniz için olmalı
Önce kendisi için zayıflaması lazım. Ama cinsellikte kilo da fit olmak ta çok önemli. Kadın yada erkwerkek her birey fit bir eş ister arzu eder canimcim😊

Canım nişanlını düşünme hiç bence insan kendi için kilo vermeli verecek isende ama begeniyorsan kendini böyle oda kilonu görüyor zaten dişardan yani bende evlenirken 170 boy 60 kg idim 2 cocuk safra ameliyatı derken 101i gördüm eşim o halde bile sevdi beni destek oldu oda 115ti ikimiz diyete girerek o 95 ben şuan 79 oldum 7 ayda yani veriliyor bir şekilde dert etme derim

Aslaa etkilemez . Boyum 1.70 evlendigimde 50 kiloydum fissstik gibiydim . Sigarayı bıraktım hamile kaldim 70 kilo oldum . Yani evlilik donemi boyunca hem zayıf hem tombik oldum . Özel anlarimizda da hiçbir değişiklik olmadı . Geceliklerimi , sortlarimi özel kıyafetlerimi de evde hep giydim . En ufak bir olumsuz yorum farklı bir bakış istek azalması görmedim . Ozguveniniz yıkılmasin:)

75 kilo balık etli mi? Bir de kocanın yanında çıplak ol diyorsunuz pes. Nişanlı kıza bulunduğunuz tavsiye hiç olmamış. Kusura bakma da sisko kadin tesellisi
Tabi sizin düşünceniz, saygı duyuyorum. Bence çıplaklıktan utanmamak gerekiyor. Vücudumuz nasıl olursa olsun her daim güzeliz. Bazen elimizde olmayan sebeplerle de kilolu olabiliriz.

Nişanlı olması ne ifade ediyor ki. Yetişkin bir kadın değil mi sonuçta? Cinsel yaşamla ilgili soru sordu onunla ilgili cevap verdim.

selamlar KK sakinleri
tabi ki sorun oluyor hareket sıkıntısı çok zor ve çabuk yoruluyorsun bunu ben eskiye kıyasla söylüyorum şu an hamileyimde baya zor yani öyle diyeyim zayıflık gibi hareket özgürlüğü gibi yok daha nişanlısın kilo vermeye bak evlendikten sonra hamile kalınca üstüne eklenir daha zor olur vermek

Ben de kilo takıntılı-ydım. Evlenirken boyuma göre inanılmaz düşük kiloda evlendim, evlilik rahatlığından kilo aldım 🤦🏻‍♀️. Bildiğim kadarıyla boyunuzla kilonun arasında 10 sayı fark olması gerekiyor en az. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa spora başlayın derim. Beni rahatsız ediyor, salgından sonra spor salonuna koşmayı düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Benim eşim için önemli sanırım surekli göbek ne zaman gidecek diyor.

Sevişirken bir problem olmaz bence ama kişiye göre degişir. Ben önem veriyorum bıngıl bıngıl sevişmek istemem şahsen.

sizden 6 cm uzun 6 kilo daha fazlayım, birliktelik anlamında bir sorun yaşadığım yok ancak sevgilim arada göbeğimi tutup seviyor. ben de böyle bıngıl yerlerimin göz önünde olmasından hoşlanmadığım için 'yapma şöyle, sırf sen elleyeme göbeğimi diye zayıflayacağım' diyince 'ama çok sevimli :(' diyor. skdljfd. sevgiliniz dert etse ilişkinizde bu noktaya gelmezdiniz, siz de sorn etmeyin kendinize. öyle hareket kısıtlılığı yaşanacak kilolar değil bunlar.

Cnm kiloyu kafana takma erkeklerin sağı solu belli olmuyor cok zayıf oluyorsun kemiklerin batiyor der balik etli olursun kilo mu aldın der erkekler acayiptir cnm sen kilonla mutluysan tmmdr

Back
X