Kilo her şeye engel midir ?

Yahu konu nereden psikoloğa, psikiyatriste gitmeye geldi ? Ruh sağlığınızı olumsuz etkileyen bu adamı hayatınızdan çıkarmak çok daha kolay.
Çok emek çok sevgi var ama ruh sağlıgimi çok bozdu çok değersiz hissettirdiği oldu bir güzel söz bir çaba yoktu hep ben cabalamistim her şey için

Normaldim ,şu an öyle tabi 90 a çıktım
Boyunuz ne kadar, vücut kitle endeksiniz kaç çıkıyor, obez olup olmadığınızı anca böyle anlayabilirsiniz. Kilo aldıktan sonra kiloya bağlı bir hastalığınız mı çıktı? Şeker tansiyon vb gibi? Ama pek sanmıyorum çünkü insanı hasta edecek kadar kiloya sahip değilsiniz. Sağlığınızdan endişelendiğini paravan olarak kullanmış fakat sağlığınızı gerçekten düşünen bir insan terapiye gitmenizi tavsiye eder çünkü sıkıntılardan dolayı fazla yemeye başladığınızı söylüyorsunuz. 166 boyum var 80 kiloyla gelinlik giydim. İnanın eşimin zerre umrunda olmadı kilom olamaz da. Gayet de güzel bir gelindim. Şu anda 100 kiloyum. Bir dönem yeme bozukluğundan 115 gördüm. Şimdi de yavaş yavaş kilo veriyorum çünkü yeme bozukluğumu büyük ölçüde terapiyle çözdüm. Kimsenin göz zevkine hitap etme gibi bir zorunluluğunuz yok. Hiçbir kadının kimseye ama kimseye güzellik borcu yoktur. Yeme bozukluğunuzu çözmeden zayıflayınca tekrar kilo almayacağınızı mı sanıyorsunuz? Şimdi kilonuzu eleştiren adam sonraları her şeyinizi eleştirecek. Ben olsam kendim olarak kabul görmediğim böyle bi birliktelik içinde olmazdım.

O nedir yahu manyak mıdır nedir sana ne onun kilondangelinlik nişanlığa kadar kafasında kurup da gelmiş, ben olsam ayrılırdım. Altı üstü az biraz kilo herkes mi manken olmalı
senin yorumlarına bayılırım
ama bu yorumuna şaşırdım
adamla tanıştığında kızın kilosu normalmiş, son zamanlarda aldım diyor
90 kiloya çıkmış
adam da fit, bakımlı biriymiş
insanın hayatındaki kişiyi güzel görmek istemeye hakkı var
şimdi kimse görünüş önemsiz demesin, ruhlar aleminde yaşamıyoruz
görünüşünü beğenmediğin birini için ne kadar alabilir mesela?
herkes dürüst olsun
hayatın belirli dönemlerinde, bazı sebeplerden kilo alınıp verilebilir
dönem dönem herkes bunu yaşayabilir
ama hatunda kilo verme çabası yok
adam da bu çabayı görmediği için konuşma gereği duymuş
üslubu kırıcı, üslubuna hak vermiyorum ama söylediği her şey doğru
adam şimdi konuştu diye üzülüyor
hiç konuşmasaydı ve yarın öbür gün konu sahibinden daha zayıf, güzel fizikli birine gitseydi
ne bileyim aldatsaydı ya da ayrılıp kısa süre sonra fit birini bulsaydı
konu sahibi daha çok üzülürdü bence
adam ikna edebilmek için sağlık, kıyafet falan bilmem ne demiş de
insanın kilo vermesi için motivasyona ihtiyacı var
kıyafetten girersem motive olur diye düşünmüş olabilir
zira ben 55 kiloyum ama ne zaman 1-2 kg alsam hemen kıyafet konusuna takılıyorum mesela
üniversitede yurttaki oda arkadaşım kiloluydu ve sürekli kilosundan şikayet ederdi
ama her akşam pc karşısında abur cubur yerdi ağzı durmaz
afedersin de dana kadarsın zaten neyine abur cubur yiyorsun
ben oturduğum yerden sinir olurdum
her insan dikkat etmeli her şeyden önce kendisi için
hem şikayet edip hem de harekete geçmemek sinir bozucu

Şimdi sizi düşündüğü falan yalan onu geçelim annesiyle tanismissiniz farklı olduğunuzu söylemiş yani annesi demiştir nişanlık gelinlik nasıl giyecek göze hitap etsin diye erkek arkadaşınızın kafası karışmış dolayısıyla şimdi kilo nasılsa verilir ama siz evlenirseniz bu adamla sürekli kilonuzu konuşacak eee hamileliği var lohusalıgi var hastalığı var varda var yani bence diyetisyene gidin aslında yoğun calisiyomussunuz daha kılar olur diyet tapmak evde olunca daha zor oluyor deneyin ama asla o erkek için değil kendiniz için hatta zayıflayınca ayrılın

Evet biride beni uyarsa bende alınırım benimde zoruma gider. Ama bence insanlarda kendine bunu söyletmemeli safece senin için demiyorum ama kişinin özbakımı olmalı kafın yada erkek herikisi içinde diyorum kimse bir diğerini uyarıcak duruma kadar gelmemeli. Güzel giyinilmeli güzel kokulmalı kilo görselliği bozacak derecede olmamalı. Saçlatı bakımlı olmalı. Yani bunlat katşıdaki istiyo diyr deil kendimize saygımızdan olmalı ve böyle insanlatın ağzına laf vermemek için olmalı.

O emek sevgi bende vardı hep ama pek hevesim kalmadı
İlişkinizi tabi ki bilemem Gizem Hanım. Sadece şunu söyleyebilirim, fit yakışıklı bakımlı ama beni beğenmeyen değer vermeyen küçümseyen bir adamdansa beni el üstünde tutan ve dünyadaki en güzel kadın gibi hissettiren şişko göbekli bir adamı tercih ederim. Zaten birini çok sevdiğinizde o size dünyadaki en güzel insan gibi gözükür neyi olursa olsun. Bunun hastalığı var, doğumu var, yaşlılığı var. Var da var. Her şey insan için. Sürekli mükemmel olmalıyım baskısı yaşarken bi insanla nasıl samimi bir bağ kurabilirsiniz ki?

Evet katılıyorum size, kendi ailem ,onun ailesi,o sürekli bu konuyu açıyorlar bana bir de böyle olunca kendimi iyice sucluymusum gibi hissediyorum

Benim için kesinlikle ayrılık sebebi.
Laf arasında dese tamam. Hadi spora yazılıp sağlıklı beslenelim ben her zaman destekçinim dese yine tamam. Ama böyle atomu parçalayacak gibi hazırlıklar yapıp çat çat fütursuzca konuşması ilerisi için kötü işaret.
Velev ki kaza geçirdin Allah korusun vücuduna birşey oldu basıp gider. Hamilesin kilo aldın bik bik ömrünü yer. Kaldı ki aralarda anasıyla ilgili de yazılmış sıkıntılı yani. Ağzının payını ver bas tekmeyi

Evet katılıyorum size, kendi ailem ,onun ailesi,o sürekli bu konuyu açıyorlar bana bir de böyle olunca kendimi iyice sucluymusum gibi hissediyorum
Bu konuda sınır koymak size bağlı. Bu ülkede zaten herkes herkesin bir şeyine karışmaya bayılıyor. Zayıf olsanız bu sefer saç renginize kıyafetinize ya da başka bişeyinize laf ederlerdi emin olun

sanki kırk kere güzellikle söylemiş, uygun dille teşvik etmiş vs gibi pat diye bunları söyleyen adam sevmiyordur onu bilinde ona göre yol alın.

sanki kırk kere güzellikle söylemiş, uygun dille teşvik etmiş vs gibi pat diye bunları söyleyen adam sevmiyordur onu bilinde ona göre yol alın.
Yok sevgisine artık inanmıyorum zaten içimde bir şeyler koptu eskisi gibi de olamıyorum sanırım ayrılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…