- 26 Ağustos 2023
- 29
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gizemmmm27
-
Çok emek çok sevgi var ama ruh sağlıgimi çok bozdu çok değersiz hissettirdiği oldu bir güzel söz bir çaba yoktu hep ben cabalamistim her şey içinYahu konu nereden psikoloğa, psikiyatriste gitmeye geldi ? Ruh sağlığınızı olumsuz etkileyen bu adamı hayatınızdan çıkarmak çok daha kolay.
Boyunuz ne kadar, vücut kitle endeksiniz kaç çıkıyor, obez olup olmadığınızı anca böyle anlayabilirsiniz. Kilo aldıktan sonra kiloya bağlı bir hastalığınız mı çıktı? Şeker tansiyon vb gibi? Ama pek sanmıyorum çünkü insanı hasta edecek kadar kiloya sahip değilsiniz. Sağlığınızdan endişelendiğini paravan olarak kullanmış fakat sağlığınızı gerçekten düşünen bir insan terapiye gitmenizi tavsiye eder çünkü sıkıntılardan dolayı fazla yemeye başladığınızı söylüyorsunuz. 166 boyum var 80 kiloyla gelinlik giydim. İnanın eşimin zerre umrunda olmadı kilom olamaz da. Gayet de güzel bir gelindim. Şu anda 100 kiloyum. Bir dönem yeme bozukluğundan 115 gördüm. Şimdi de yavaş yavaş kilo veriyorum çünkü yeme bozukluğumu büyük ölçüde terapiyle çözdüm. Kimsenin göz zevkine hitap etme gibi bir zorunluluğunuz yok. Hiçbir kadının kimseye ama kimseye güzellik borcu yoktur. Yeme bozukluğunuzu çözmeden zayıflayınca tekrar kilo almayacağınızı mı sanıyorsunuz? Şimdi kilonuzu eleştiren adam sonraları her şeyinizi eleştirecek. Ben olsam kendim olarak kabul görmediğim böyle bi birliktelik içinde olmazdım.Normaldim ,şu an öyle tabi 90 a çıktım
senin yorumlarına bayılırımO nedir yahu manyak mıdır nedir sana ne onun kilondangelinlik nişanlığa kadar kafasında kurup da gelmiş, ben olsam ayrılırdım. Altı üstü az biraz kilo herkes mi manken olmalı
Çok sevginin olduğu yerde böyle şeyler olmaz lütfen kendinizi kandırmayınÇok emek çok sevgi var ama ruh sağlıgimi çok bozdu çok değersiz hissettirdiği oldu bir güzel söz bir çaba yoktu hep ben cabalamistim her şey için
O emek sevgi bende vardı hep ama pek hevesim kalmadıÇok sevginin olduğu yerde böyle şeyler olmaz lütfen kendinizi kandırmayın
İlişkinizi tabi ki bilemem Gizem Hanım. Sadece şunu söyleyebilirim, fit yakışıklı bakımlı ama beni beğenmeyen değer vermeyen küçümseyen bir adamdansa beni el üstünde tutan ve dünyadaki en güzel kadın gibi hissettiren şişko göbekli bir adamı tercih ederim. Zaten birini çok sevdiğinizde o size dünyadaki en güzel insan gibi gözükür neyi olursa olsun. Bunun hastalığı var, doğumu var, yaşlılığı var. Var da var. Her şey insan için. Sürekli mükemmel olmalıyım baskısı yaşarken bi insanla nasıl samimi bir bağ kurabilirsiniz ki?O emek sevgi bende vardı hep ama pek hevesim kalmadı
Ben de ayrılıp kilo verirdimBen olsam kilo verip ayrılırım
Evet katılıyorum size, kendi ailem ,onun ailesi,o sürekli bu konuyu açıyorlar bana bir de böyle olunca kendimi iyice sucluymusum gibi hissediyorumİlişkinizi tabi ki bilemem Gizem Hanım. Sadece şunu söyleyebilirim, fit yakışıklı bakımlı ama beni beğenmeyen değer vermeyen küçümseyen bir adamdansa beni el üstünde tutan ve dünyadaki en güzel kadın gibi hissettiren şişko göbekli bir adamı tercih ederim. Zaten birini çok sevdiğinizde o size dünyadaki en güzel insan gibi gözükür neyi olursa olsun. Bunun hastalığı var, doğumu var, yaşlılığı var. Var da var. Her şey insan için. Sürekli mükemmel olmalıyım baskısı yaşarken bi insanla nasıl samimi bir bağ kurabilirsiniz ki?
İlk önce o tarif ettiği insan olup ondan sonra ayrilayim bariBen de ayrılıp kilo verirdim
Hanzo Ya sanki kendi brad pitt
Bu konuda sınır koymak size bağlı. Bu ülkede zaten herkes herkesin bir şeyine karışmaya bayılıyor. Zayıf olsanız bu sefer saç renginize kıyafetinize ya da başka bişeyinize laf ederlerdi emin olunEvet katılıyorum size, kendi ailem ,onun ailesi,o sürekli bu konuyu açıyorlar bana bir de böyle olunca kendimi iyice sucluymusum gibi hissediyorum
Benim için kesinlikle ayrılık sebebi.
Laf arasında dese tamam. Hadi spora yazılıp sağlıklı beslenelim ben her zaman destekçinim dese yine tamam. Ama böyle atımı parçalayacak gibi hazırlıklar yapıp çat çat fütursuzca konuşması ilerisi için kötü işaret.
Velev ki kaza geçirdin Allah korusun vücuduna birşey oldu basıp gider. Hamilesin kilo aldın bik bik ömrünü yer. Kaldı ki aralarda anasıyla ilgili de yazılmış sıkıntılı yani. Ağzının payını ver bas tekmeyi
Gayette müsait. Ay neden erkeklere gerizekalı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Erkekler sandığınız kadar sığ değillerDaha da kötüsü bu cümleler annesinin cümleleri bile olabilir. Erkek beyni bu kadar detaylı düşünmeye müsait değil.
sanki kırk kere güzellikle söylemiş, uygun dille teşvik etmiş vs gibi pat diye bunları söyleyen adam sevmiyordur onu bilinde ona göre yol alın.
Yok sevgisine artık inanmıyorum zaten içimde bir şeyler koptu eskisi gibi de olamıyorum sanırım ayrılacağımsanki kırk kere güzellikle söylemiş, uygun dille teşvik etmiş vs gibi pat diye bunları söyleyen adam sevmiyordur onu bilinde ona göre yol alın.
Patates bence bu cümle kendisine ait olsa da herif gerizekalı.Gayette müsait. Ay neden erkeklere gerizekalı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Erkekler sandığınız kadar sığ değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?