neden olmuyor sonuçta o demeye utanmamış sende lütfen saygını takın vb. uyarıda bulunabilirdin böylece herkes de konuda hassas davranırdı sana karşıkızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
gelemiyorum canım iradem çok zayıf sürekli yapamıyorum1 hafta 10 gün .bazen duymamazlıktan geliyorum ama bazende çok bozuluyorum.yani insani olarak hiç mi güzel bir yönüm yok ta hep bu yönümü eleştiriyorlar hep burdan vuruyorlarherkesin içinde sizle dalga geçiyorsa o arkadaş olmaz zaten
kilo evet herkesin sorunu benim de ama azmetmek gerek ve bunu sadece kendin kendi sağlığın için yapmalısın başkaları için değil zayıflarsın bu seferde başla bir şey bulur bu insanoğlu dalga geçer her şekilde...
o yüzden kendin için sağlıklı bir diyetle üstesinden gelebilirsin
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
inşallah canım dukanı daha önce denedim yapamadımOnun arkadasınız ıldugundaneminmisiniz. Ben pazartesi diyete başlıyorum dukan diyetıne baska dıyetlerde var sizde baslayın biryerlerden
ya çoğu çoluk çocuk ben onların ablası yaşındayım,Çok müsabetsizmiş arkadaşların,
bence psikolojik de olabilir kilo verememe
beraber yapalımmı benimde ihtiyacım var 75 kiloyumOnun arkadasınız ıldugundaneminmisiniz. Ben pazartesi diyete başlıyorum dukan diyetıne baska dıyetlerde var sizde baslayın biryerlerden
gelemiyorum canım iradem çok zayıf sürekli yapamıyorum1 hafta 10 gün .bazen duymamazlıktan geliyorum ama bazende çok bozuluyorum.yani insani olarak hiç mi güzel bir yönüm yok ta hep bu yönümü eleştiriyorlar hep burdan vuruyorlar
yapalımmmmberaber yapalımmı benimde ihtiyacım var 75 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?