kilo ile dalga geçenlerden nefret ediyorum

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
43
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

yok bu ısrar edende erkek yani başka konu kalmadımı be arkadaş .her şakanın ucu bana mı değer .takmıyorum aslında çok taksam bu halde olmazdım .mutlaka verirdim ,ama kızıyorum ya çoluk çocuğa malzeme çıkıyor benim kilom.en çok ta kendime kızıyorum böyle durumlarda

herkesin içinde sizle dalga geçiyorsa o arkadaş olmaz zaten

kilo evet herkesin sorunu benim de ama azmetmek gerek ve bunu sadece kendin kendi sağlığın için yapmalısın başkaları için değil zayıflarsın bu seferde başla bir şey bulur bu insanoğlu dalga geçer her şekilde...

o yüzden kendin için sağlıklı bir diyetle üstesinden gelebilirsin

Biri bana böyle bir şey söylese bir daha suratına bakmam ben o insanın.Yemişim onun arkadaşlığını ben.Utanmaz.
Boşverin üzmeyin siz kendinizi böyle karaktersizler için.
Siz kendinizi mutlu hissediyorsanız gerisi önemli değil.Kilo vermek istiyorsanız da kendiniz için verin.

bende zayıfım, biraz yemek ye, sana ekmek vermiyorlar mıı,, böyle konuşanlardan nefretttt ediyorummmm. pis insanlar (

neden olmuyor sonuçta o demeye utanmamış sende lütfen saygını takın vb. uyarıda bulunabilirdin böylece herkes de konuda hassas davranırdı sana karşı

Onun arkadasınız ıldugundaneminmisiniz. Ben pazartesi diyete başlıyorum dukan diyetıne baska dıyetlerde var sizde baslayın biryerlerden

gelemiyorum canım iradem çok zayıf sürekli yapamıyorum1 hafta 10 gün .bazen duymamazlıktan geliyorum ama bazende çok bozuluyorum.yani insani olarak hiç mi güzel bir yönüm yok ta hep bu yönümü eleştiriyorlar hep burdan vuruyorlar

Çok müsabetsizmiş arkadaşların,
bence psikolojik de olabilir kilo verememe

Bir bayanin en hassas noktasi kilosudur.hani küfür etmis gibi oluyor
bende sevmem kiloma laf edilmesine
Cok zayif oldugum donemlerde sana yemek
vermiyorlar mi?ruzgarda ucarsin sen diye dalga gecerlerdi

Ben de ne zaman Kayseri'ye gitsem aynı muhabbet .
Orada insanlar ilk olarak birbirlerinin kilolarına bakıyor ve bakanların hepsi de fıçı gibi .
Zayıf olsalar gam yemeyeceğim .

beni çok da severler biliyorum bazen bozuluyorum anlıyorlar şaka yaptık deselerde ben herzaman kaldıramıyorum işte

Şu an çok kilo aldım 70 kg oldum (ilk defa kilomu birine söylüyorum) boy 1.60 kimseye fırsat vermiyorum kendimle dalga geçiyorum Ama gerçekten çok ayıp bir şey başkalarının zaaflarıyla, hassas olduğu konularla dalga geçmek. boşver canım bir dirhem et bin ayıbı örter de geç git sende dalgaya vur belli etme bozulduğunu üstüne gelmesinl er. Kilonu da kendin için ver, mutlu olucaksan ver.

Son düzenleme:
Cevabını vereceksiniz hemde ibret-i alem olacak ki sana bir şey söylerken 2 kere düşünsünler. Hadsizler.

şöyle yapabilirsin diyet gibi değil

hani şunu ye şunu yeme diyen diyetlerden değil de kendin günlük ne yiyorsan onu ye ama işte burda bir ama var

ekemgi üç dilim yiyorsan iki buçuk yap...yediğin yemeği bir kaşık eksilt salatanı yoğurdunu meyveniçogalt yani aç kalam yine kendidüzenin olsun ama azıcık azaltarak yap.

bunu dene gerçekten işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…