teşekkür ederim canım :)şöyle yapabilirsin diyet gibi değil
hani şunu ye şunu yeme diyen diyetlerden değil de kendin günlük ne yiyorsan onu ye ama işte burda bir ama var
ekemgi üç dilim yiyorsan iki buçuk yap...yediğin yemeği bir kaşık eksilt salatanı yoğurdunu meyveniçogalt yani aç kalam yine kendidüzenin olsun ama azıcık azaltarak yap.
bunu dene gerçekten işe yarıyor.
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
İnsanlarla alay edenlere ceza olarak Ahirette o kişilerle de alay edilecek ki Hadis-i Şerif var bu konu üstüne. 'Gel hadi cennete gir' denilecek o kişi tam o tarafa koştuğunda ise kapı duvar olucaktır bu hep böyle dewam edicektr. Ahirette.kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
Benimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
Bence siz de bu durumu gaza gelmek için kullanın.
nasıl yaptın anlatsanaBenimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
işte ben biran çok üzülüyorum sonra geçiyor bunu hırs yapamıyorum o gaz bana gelmiyor canımBenimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
ya çoğu çoluk çocuk ben onların ablası yaşındayım,
beraber yapalımmı benimde ihtiyacım var 75 kiloyum
Sormaları bile terbiyesizlik, niye cevap veriyorsunuz ki. Kötü bir bakış at yeter. He anlamaz ise beni toplum içinde bozanı bende çok pis bozarım.kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
bu arada çok güzel vermişin ne kadar zamnda verdinBenimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
Sende gel bacım
bu arada çok güzel vermişin ne kadar zamnda verdin
inşallah canım bende bazen sırf laf olsun diye konuşuyorlar .insanları eleştirmek ne kadar da kolay bazıları içinEmin ol millet konuşmaya laf arıyor. Zayıf olana da ayy ne bu halin hiç kadın hatların yok accık kilo ol şöyle kadın kadın ol diye yorum yapılıyor. Boşboğaz her yerde, her konumda ve durumda boşboğaz.. Hiç sıkma canını. İnşallah sağlıkla verirsin kilolarını
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?