bende de var insülin diirenci o yüzden tatlıya karşı aşırı bir isteğim var .yemeğince de psikolojik olarak mutsuz oluyorum23 yaşındaydım o zaman. Guatrım çalışmıyor, insülin direncim var. Kilo vermem zor olur sandım ama başladıkça gerisi geldi. Azıcık da spor. Zor değil.
Geçen sene martta başladım, haziranda gevşedim, temmuzda bıraktım. Bıraktıktan sonra da 5 kilo verdim.
Geri de 3 kilo aldım sadece.
Yapalım ben hazırlıklarımı tamamlafım dukan dıyetıne başlıyorum nasipse pazartesi gunu.linkte vereyım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eneyimlerimiz.384581/page-10106#post-38977804beraber yapalımmı benimde ihtiyacım var 75 kiloyum
süper olmuş gerçekten :)üniversitede, bu konudan muzdarip bir arkadaşım özel bir t-shirt yaptırdı
üzerinde böyle dil çıkaran bir smileybunun gibi
smileyin altında da "benim kilomdan sanane" yazıyordu
normal kıyafetinin altına onu giymeye başladı
böyle densiz bir espri tavır ile karşılaşınca açıp gösteriyordu
o t-shirtü görenler bir daha laf edemiyordu ama arkadaşımla küsmüyor, konuşmaya devam ediyorlardı
hatta hatasını anlayıp özür dileyenler de vardı.
çok iyi çözüm oldu
dukanı denedim ben yapamadım başka bir yol bulmam lazım fazla gerilmedenYapalım ben hazırlıklarımı tamamlafım dukan dıyetıne başlıyorum nasipse pazartesi gunu.linkte vereyım.oncelıkle kıtabını okuman lazım internetten ındırebılırsın kıtabı.
Aslında zevkli gorunuyor farklı tarıfler yapıyorsun heyecanlı olacak inşallah bakalımdukanı denedim ben yapamadım başka bir yol bulmam lazım fazla gerilmeden
Aynen canım bende zayıfım diye ne laflar işittim hiç tınmadım. Halbuki rahatsızım bu yüzden kilo alamıyorum. Anlıyorum yani seni. Sanki kilo tak çıkar bir şey. Korse mi bu Allah aşkına. Vermek kolay olsa sende bir gün bile fazladan taşımazsın o kiloları.. Bende arada bir kaç kilo takıveririm vucuduma kadın kadın gezerim. ama yok öyle bişey işte.inşallah canım bende bazen sırf laf olsun diye konuşuyorlar .insanları eleştirmek ne kadar da kolay bazıları için
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna dememişler .slm canım. konunu okudum. güldüm :))) aynı şeyleri paylaştım seninle..
biraz uzun olabilir ama anlatayım belki destek olur sana canım...
benim boyum 175. kilom 113 idi. idi diyorum çünkü ben tam 30 kilo verdim.
hemde 4 ayda.
iş yerimde hep dalga konusu idim. özellikle idari amirim tarafından. (daha önceki işyerim)
sonra ordan ayrıldım. bir taktım kafaya. her gün ama her gün 1 saat koşu bandımda yürüdüm. 1200 kaloriyi geçmedim. 4 ay gibi bir sürede 30 kilo verip 83 kiloya düştüm. ama kilomu hiç belli etmiyorum çünkü boyum uzun ve kaldırıyorum.
şimdi o dalga geçen kadını grdüm. gerçekten şok oldm. felaket derecede kilo almış. çökmüş resmen. sen de verebilirsin. hiç zordeğil. her gün bir saat yürüsen 45 dk bile yürüsen yeter. verirsin. ben ilk ay 10 kilo vermiştims:)
onlar için de canını hiççç sıkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?