Kilo ile ilgili

kucukdunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
3
48
İstanbul
Gene ben, gene kilo. Doğum yaptım. Gebelikte kalça basen bölgesinden kilo aldım. Göbeğim kaybolmak üzere, ama pantolonlarım olmuyor. Acaba verir miyim bu kalça bçlgesini. Aynı şekilde kilo alan var mı? İlerleme kaydettiniz mi
Bir an önce eski pantolonlarımı giymek istiyorum.

18.5 kg aldım.. çoğu basen ve bacak bölgesinde malesef..
13 kg gitti, üzerimde 5,5 kg var, bacaklarım karayolları haritası gibi. :43:
kilo gittikçe çatlak görüntüsü daha da belirginleşti.
göbek de eridi ama hala var, bıllık bıllık. hareket ettikçe jöle gibi titriyo, iğreeeeeenç!:14:
birkaç gündür tartıdaki kilo sabit. bugün 24. gün. sanırım spor yapmazsam bunlar kalıcı olacak..
bebekten dolayı çıkıp yürüyemiyorum da.. ya yürüyüş bandı ya bisiklet alcaz..
ben de eteklerin içine olmuyorum, bayram geldi. ne giycem bilmiyorum, çocukla alışverişe de gidilmez..
ooff offfff!!:14:

Sonunda birisi cevap vermiş. Kimse kilo problemi yaşamıyor galibaa.

Ben de şimdilik 9 kilo verdim 14 günde. İnternetten kalça basen göbek eriten egzersizleri deniyorum. Ama daha iyileşemedim zaten. Çok halsizim, yorgunum. Görünüşüm de ayrıca can sıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Biraz depresifim şu sıralar.:43:

ben sezaryenliyim. duyduğuma göre 2 aydan önce spor tavsiye edilmiyormuş..
yüzme ve yürüyüş harici egzersizler sıkıntı yaratabilir..

bilmiyorum, napcaz?!:26:

Ben normal doğum yaptım, ama dediğim gibi daha normale dönemedim. Halen hastayım. Dikişlerim acıyor. Mekikte zorlanıyorum. Göbeğim küçüldü, ama eski haline dönmedi daha. 40 ımız çıkınca nasıl görünecek merak ediyorum. Bir yorgunluk var ki üzerimde, anlatamamm. Hamilelik günlerimi bile özledim. O duba gibi hallerimi...

Back
X