Hastaneye gittiniz mi kan değerleriniz nasıl yaş kaçKilom düşmüş 43.80 e 48 ekdr çıkmıştım. Ama yine beceremedim işte napcam böyle bilmiyorum.
30 yaşındayım gitmedim psikolojik birazdaHastaneye gittiniz mi kan değerleriniz nasıl yaş kaç
Piskolojik mi kilo veriyorsunuz anlamadım30 yaşındayım gitmedim psikolojik birazda
Evet yemek yiyemiyorum.Piskolojik mi kilo veriyorsunuz anlamadım
Hızlı mı kilo veriyorsunuz böyle kaç günde verdini o kiloyuEvet yemek yiyemiyorum.
Üç dört günde vermişimHızlı mı kilo veriyorsunuz böyle kaç günde verdini o kiloyu
Çok hızlı veriyorsunuz gün içerisinde hiçbirşey yemiyormusunuzÜç dört günde vermişim
Yemiyorum bi kahvaltı yaptım sürekli yiyince sabit kalmıştı 43 e düşünce yine aynısını yaşadım hayal kırıklığıÇok hızlı veriyorsunuz gün içerisinde hiçbirşey yemiyormusunuz
Paylaşımlarına bakılırsa aşk acısı çekiyor gibisinÜç dört günde vermişim
Ama yemeseniz de bu kadar kilo vermeniz de normal değil ki bir kaç günde bende yemesem o kadar en fazla 1,5 kilo veririmYemiyorum bi kahvaltı yaptım sürekli yiyince sabit kalmıştı 43 e düşünce yine aynısını yaşadım hayal kırıklığı
Sebepsiz yere göz dolması da var annem de sinirlerimi bozuyorPaylaşımlarına bakılırsa aşk acısı çekiyor gibisin
Sebepsiz yere değildir oSebepsiz yere göz dolması da var annem de sinirlerimi bozuyor
En son 45.4.3 oldumAma yemeseniz de bu kadar kilo vermeniz de normal değil ki bir kaç günde bende yemesem o kadar en fazla 1,5 kilo veririm
Bilmiyorum hiç iyi değilimSebepsiz yere değildir o
Evet belli oluyor bütün gün akış paylaşımlarınla doluydu. Bu arada seninle yaşıtız, benim kilom da 47-48 arası değişiyor. Hiç diyetisyene gittin mi? Bu kadar kısa sürede 5 kilo vermen normal değil.Bilmiyorum hiç iyi değilim
Evet biliyorum safım ama asla aptal değilim yol ayırmasını da iyi bilirim en yakın arkadşımı da bu yüzden sildimPsikolojik destek alıyor musun 30 yaşında mısın cidden? Öğlen bahsettiğim kişiyi hatırlıyor musun sen de öyleymişsin. Bu hayatta sizi çok üzerler çok saf kafayla düşünüp davranıyorsunuz flört, arkadaş ilişkilerden hep zarar görürsünüz benden söylemesi.
Hayır zaten ikisi farklı şeyler ama saflık da insana zarar verir karşındakinin kötü niyetini göremezsinEvet biliyorum safım ama asla aptal değilim yol ayırmasını da iyi bilirim en yakın arkadşımı da bu yüzden sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?