Rejime yeni baslamis arkadaslar varbende bir aydirrejim yapiyorm yas 20 boyum 1.78 kilo 77..... 85.5 den dustum ama daha fazlam var karnimdan kurtulmak istiyorum 65 kiloya dusmek istiyoru.com.comm
yok sıkma demiyorum aşırıya kaçma diyorum :)
bak dediğim yer burası gözat istersen hele bi mognıc abla var 74 den 58 e düşmüş :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=236698&page=3604
o zaman hep birlikte başlıyoruz pazartesi değil cumartesi oldu başlangıcım benim:) jiliani kesin yapıcam yanında pojunun bahsettiği diyet mantıklı geldi:)
bende karar verdim bu diyeti yapıcam hadi gözümüz aydın:)
Bu diyet nasil uygulaniyor peki ne kadarsurede kilo veriliyor
pofunun gönderdiği linkte yazıyor her şey isveç diyetini yapmıştım bi kaç kiloda vermiştim ama geri aldım belkide benim iştahımdandır ama
hemen link goz atayim su gobekten kurtulmak istiyprum artik trambolin aldim.coook. Yarari var ama cok da.yoruyor diyesizde zayifl nmiyor.isvec dietinde zorlandin mi peki bende tatli duskunlugu cook :-(
ben hiç bi diyette zorlanmıyorum:) sadece sonucu kısa süreli oluyor ama şuan o durumda değilim:)lüksüm yok yani
Bende kisa sureli zayiflamak istemiyorum kalici bi diyet yapmak istiorm. Bu arada gobek eritmek icin onerebilecegin bisey var mi acaba
benimde boyum 1.78 ilk hedefim 75 benimdeRejime yeni baslamis arkadaslar varbende bir aydirrejim yapiyorm yas 20 boyum 1.78 kilo 77..... 85.5 den dustum ama daha fazlam var karnimdan kurtulmak istiyorum 65 kiloya dusmek istiyoru.com.comm
çok kilo aldım, tamamen bıraktım kendimi, estetiği vs.reyi bir kenara bıraktım, sağlığım da bozuldu : ((.
bence göbekte tek etkili olan şey mekik ama yapabilirsen jilian michaels programı var onu yap derim bende bugün başlıyorum ona hatta birazdan onu yapacağıımmmm
benimde boyum 1.78 ilk hedefim 75 benimde
bende kilosuzluktan yakınıyorum tam tersinize 58 kilodan 5 ayda 48 edüştüm ve alamıyorum kiloda.
Mekikbende sabah 50 aksam 50 yapiyorum su bir hafta egzersiz yapamicam ama bende regl donemindeyom cunku :-( ne yesem gobekte toplaniyor ya :-( bu aada jilian michaels nasil bi programm
Regl.doneminde rejime devam ediyorum ama acaba regli bitince kilo verebilir miyim kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?