kilo kilooo

bende karar verdim bu diyeti yapıcam hadi gözümüz aydın:)
hoş geldinnn aramıza madeemmm :)

Bu diyet nasil uygulaniyor peki ne kadarsurede kilo veriliyor

cnm bu diyeti (ben diyet demeyi sevmiyorum sağlıklı beslenme diyelim) uygulamak gerçekten çok kolay,link vermiştim orda herşey yazıyor
vereceğin kiloya bağlı 1 ile 3 ay arası değişiyor

bu arada jilian resmen nefesimi kesti aldı götürdü ayaklarımı geri getiricekmi acabaaaa şaftım kaydı deniliyordu dimi?:)
eee demiştim ben sana ben ilkinde çok zorlanmadım ama 2. si daha fena

Regl.doneminde rejime devam ediyorum ama acaba regli bitince kilo verebilir miyim kii
oooo verirsin tabiii hatta vücut ödem yaptığı için daha çok gider cnm :)

ilk menü benden olsun buyrun :) her yoruma açığım

vee işte süper menüümmm :)

sabah 1 bardak su ile başladım (klasik olarak )

kahvaltı:
peynir
4 tane siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği (orjinal :))
şekersiz çay
2 küçük domates-1 tane kırmızı biber üstüne kekik ve sızma zeytinyağı döktüm miss oldu :)

öğlen:
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
4 tane minik turşu biber (kesinlikle ev yapımı,annem yapmıştı,katkı maddesi yok)

akşam(akşamı biraz erken yaptım kuzenim geldiği için)
1 tane tavuk but
yoğurt,nane döktüm üstüne
yeşil salata

(akşamı erken yaptığım için ara yapıyorum şuan)
2 tane kuru kayısı+1 küçük çay bardağı yer fıstığı+ceviz karışımı

gün boyu bol su tabiki :) 1 fincan şekersiz nescafe

spor:5 dakka hızlı tempolu kardiyo (bu beni çok yordu)
30 dakka merdiven inip çıktım :)

nasılım?:)

Ayyy insallah ya ozaman rejimi birakmiyorummm ya rejimdeyken arada minik ufak to cikolatalardan agzima atiyor sonr adan cok pisman olsam da :-( biseysorucam bu sabah kalkinca ilik suya limon sikip icmek dogru mu sizce karin yaglarini yakiyor mu

Ayyy insallah ya ozaman rejimi birakmiyorummm ya rejimdeyken arada minik ufak to cikolatalardan agzima atiyor sonr adan cok pisman olsam da :-( biseysorucam bu sabah kalkinca ilik suya limon sikip icmek dogru mu sizce karin yaglarini yakiyor mu

karın yağlarını yakıyor mu bilmem ama ben her sabah 2 büyük bardak (330 ml) su içiyorum bazen limon sıkıyorum da içiyorum yoksa asla kahvaltı edemem

karın yağlarını yakıyor mu bilmem ama ben her sabah 2 büyük bardak (330 ml) su içiyorum bazen limon sıkıyorum da içiyorum yoksa asla kahvaltı edemem

Ooo cok.guzel aliskanlik bende sqbah ogle aksam mate ve yesil cayi kariatrip icoyorummmm.tramvolin sporu yapiorummmm faydasini da gordumregl doneminde biraktim ama egzersiz yapinca agri cogalior..tek istedigm verdigimkilolarkarnimdan gitsinn.

Ooo cok.guzel aliskanlik bende sqbah ogle aksam mate ve yesil cayi kariatrip icoyorummmm.tramvolin sporu yapiorummmm faydasini da gordumregl doneminde biraktim ama egzersiz yapinca agri cogalior..tek istedigm verdigimkilolarkarnimdan gitsinn.
aslında cnm tam tersi egzersiz yapınca ağrılar kesilir yani bende öyle oluyor
bende regl haftamdayım ha oldum ha olcam bugün spor yaparken öyle rahattımki ama şuan ağrılar sapğlanıyor kasıklarıma

aslında cnm tam tersi egzersiz yapınca ağrılar kesilir yani bende öyle oluyor
bende regl haftamdayım ha oldum ha olcam bugün spor yaparken öyle rahattımki ama şuan ağrılar sapğlanıyor kasıklarıma

Aslinda gecen ay bende rahattim spor.konusunddA ama bu ay agri ck oluyor gecikti diye sanirsm bnde ikinci gubundeyim. Bu arada bir.aydir diyet ypiorum 85.5 den 77 ye dustm boyum 178 cok asiri kilolu degilim l bedene dustm ama irilik var bnde.gobek var cok rahatsz ediypr beni hamileymisim gibi getci baya azaldi ama.yanlarim var ord n yine de rahat on kilo gitmesi lazim hedefim 60 65arasiii

senin boyunda uzunmuş :) 65 olsan bence gayet ideal olur senin için

senin boyunda uzunmuş :) 65 olsan bence gayet ideal olur senin için

Evetcanim allahtanboyum uzun
Ahh ahhh.bi olayim o kadarnasil dusucem bakalim imkansizz gi geliyooorr bana su isvec diyetiniuygulamak istiorm.pazartesinden itobarenslinda ama kesin sonucc aliniyormu emin degilim:-(

Evetcanim allahtanboyum uzun
Ahh ahhh.bi olayim o kadarnasil dusucem bakalim imkansizz gi geliyooorr bana su isvec diyetiniuygulamak istiorm.pazartesinden itobarenslinda ama kesin sonucc aliniyormu emin degilim:-(

cnm bak beni sakın yanlış anlama biz hatayı nerde yapıyoruz biliyo musun?sürekli bedenimize eziyet ederek,o diyet senin,bu diyet benim deneyerek...haaa veriyoruz kiloları bak buna lafım yok atıyorum 6 kilo verdik dimiiii sonra noluyorrr????o kilo sana 10-12 olarak geri geliyor,sonra haddii sil baştann diyoruz tekrar başlıyoruz yeni bi diyet keşfetmeye,çünkü artık o eski diyet cazip gelmiyor,yeni diyet buluyoruz tamam ya diyoruz bu olur ben bu yapar 5-10 kilo veririm yada her neyse,yapıyoruz veriyoruz,verdikten sonra tamam dyrz yine bırakıyoruz normal yeme düzenine geçiyoruzz hoopp kilolar tekrar geliyor
bu artık bi kısır döngü olayına dönmüş durumda
bu benim içinde geçerli,eminim çoğu insan için geçerli
ben şu mantığa inanıyorum,bilmiyorum belki yanlış ama,biz aslında düzenli yiceklerin yanında işlenmiş gıdaları tercih ediyoruz,yani bi çorba salata yerine burgerdan mc den menü alıp yemek daha çok iştah açıyor,yada sütlü hafif bir tatlı yemek yerine kadayıf dolmaibaklava yemek daha cazip,yada şekersiz bi nescafe yada türk kahvesi yerine gidip bol kremalı bi kahve içmek daha hoş ama şöyle bi dezavantajımız var,biz hareketsiziz,mesela çalışanlar için diyorum tüm gün çalışıp yoruluyor (özellikle masa başı) eve gelip tv karşısında dinlenmeyi tercih ediyor,eh tv de tek başına izlenmez alıyor kolasını cipsini oohhh,kaç kişi buna hayır ben yapmıyorum diyebilir,hepimizin hayatında olağan şeyler değil mi bunlar?
işte biizm hatamız bu!!!
çok şeyi yüklüyoruz bedenimiz de artık inişli çıkışlı yollardan yorulduğu için ve bu yüklenenleri yakamadığı için ister istemez hooppp yağ oluşuyor kilo alıyoruz
çevremizde kilo vermemize engel o kadar etmen var kii!!! asıl bizim yapmamız gereken de bu etmenleri yok etmek,edemiyorsak bile görmezden gelmek,yazık değil mi yahu bu bedenlere,??

demem şu ki,
salatanı yağını ye,cevizini bademini de,çorbanı etini de ye ama düzenli ye,ve işlenmiş hazır olan,kilo yapan herşeyden alabildiğince uzak dur
gerekirse al bi bitter çikolata yanında şekersiz kahve oohh miss gibi :)
haa bu da yetmez yap sporunu arkadaşım,işe giderken yürü olmadımı gelirken in 5 durak öncesinden yürü yapamazmısın?
metroyla mı gidiyorsun yürüyen merdiven kullanmada merdivenlerden yürü nolucaaakkk????ne kaybedeceksin
madem spor yapmaya zamanın yok al sana spor yahu :)
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
bence gerçekler bunlar!!!

ve eklemek istiyorum
seçim sizin :)

ooo süpermiş :) allah bi yastıkta kocatsın :)
bende kitabı okuyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…