bende bugun basladım:)
neler yapıyosun peki?pazartesi ikinci hafta bitecek:))
oleyyy sevindimmm artık başlıyabileceğim bir arkadaşım varr:)
neler yapıyosun peki?
tşk ederim cnm :)
senin kilon kaç?yaza düğünüm var demiştin :)
ben montignac yapmaya başladım aynı karatay gibi ama karataydan az biraz farklı şu ana kadar iyi gidiyorum bi sıkıntı yok :)
sen ne yapmayı düşünüyorsun yada yapıyorsun?
kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)
kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)
pazartesi ikinci hafta bitecek:))
kilom 77 çıkmamış yazdığım:)
kaç kilo vermen lazım ki? sadece kararlıyım onun dışında çok bişey gerekmiyor kararlı olunca gerisi kendiliğinden geliyor
kiloyu otomatik sansürlemişim
:) benden 2.6 kilocuk fazlasın ama senin boyun uzun benden :)
verirsin yaza kadar ya bence sıkma sakın kendini,ama tabi sıkma dediysemde salma arada
ben çok şişko oldum maalesefkendime grup buldum işste dediğim yer montignac diyeti tek başıma olmuyor
ben sıkmayınca olmuyor salıyorum hemen buradan giderim ben ama yalnız olmadığım sürece bende varımama günlük yediğimiz şeyleride paylaşırsak çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum yani aslına bir arkadaşım forumdaki arkadaşı ile zayıfladı bende özendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?