kilo kilooo

oleyyy sevindimmm artık başlıyabileceğim bir arkadaşım varr:)

tşk ederim cnm :)
senin kilon kaç?yaza düğünüm var demiştin :)
ben montignac yapmaya başladım aynı karatay gibi ama karataydan az biraz farklı şu ana kadar iyi gidiyorum bi sıkıntı yok :)
sen ne yapmayı düşünüyorsun yada yapıyorsun?

kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)

kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)

boyun iyimiş maşallahhh :)
ama kilon çıkmamış?
sitede var cnm,diyet yöntemlerinden bulabilirsin

kilom 77 çıkmamış yazdığım:)

:) benden 2.6 kilocuk fazlasın ama senin boyun uzun benden :)
verirsin yaza kadar ya bence sıkma sakın kendini,ama tabi sıkma dediysemde salma arada
ben çok şişko oldum maalesef kendime grup buldum işste dediğim yer montignac diyeti tek başıma olmuyor

ben sıkmayınca olmuyor salıyorum hemen buradan giderim ben ama yalnız olmadığım sürece bende varım ama günlük yediğimiz şeyleride paylaşırsak çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum yani aslına bir arkadaşım forumdaki arkadaşı ile zayıfladı bende özendim:)

yok sıkma demiyorum aşırıya kaçma diyorum :)
bak dediğim yer burası gözat istersen hele bi mognıc abla var 74 den 58 e düşmüş :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=236698&page=3604

Rejime yeni baslamis arkadaslar varbende bir aydirrejim yapiyorm yas 20 boyum 1.78 kilo 77..... 85.5 den dustum ama daha fazlam var karnimdan kurtulmak istiyorum 65 kiloya dusmek istiyoru.com.comm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…