• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo kilooo

oleyyy sevindimmm artık başlıyabileceğim bir arkadaşım varr:)

tşk ederim cnm :)
senin kilon kaç?yaza düğünüm var demiştin :)
ben montignac yapmaya başladım aynı karatay gibi ama karataydan az biraz farklı şu ana kadar iyi gidiyorum bi sıkıntı yok :)
sen ne yapmayı düşünüyorsun yada yapıyorsun?

tşk ederim cnm :)
senin kilon kaç?yaza düğünüm var demiştin :)
ben montignac yapmaya başladım aynı karatay gibi ama karataydan az biraz farklı şu ana kadar iyi gidiyorum bi sıkıntı yok :)
sen ne yapmayı düşünüyorsun yada yapıyorsun?

kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)

kiloyum boyumda 1.68 ne yapacağıma karar veremedim jilian ile birlikte bir diyet yapmayı planlıyorum ama senin dediğini hiç duymadım bi araştırayım:) birlikten kuvvet doğaR:)

boyun iyimiş maşallahhh :)
ama kilon çıkmamış?
sitede var cnm,diyet yöntemlerinden bulabilirsin

kilom 77 çıkmamış yazdığım:)

:) benden 2.6 kilocuk fazlasın ama senin boyun uzun benden :)
verirsin yaza kadar ya bence sıkma sakın kendini,ama tabi sıkma dediysemde salma arada :1:
ben çok şişko oldum maalesef :( kendime grup buldum işste dediğim yer montignac diyeti tek başıma olmuyor :(

:) benden 2.6 kilocuk fazlasın ama senin boyun uzun benden :)
verirsin yaza kadar ya bence sıkma sakın kendini,ama tabi sıkma dediysemde salma arada :1:
ben çok şişko oldum maalesef :( kendime grup buldum işste dediğim yer montignac diyeti tek başıma olmuyor :(

ben sıkmayınca olmuyor salıyorum hemen buradan giderim ben ama yalnız olmadığım sürece bende varım:D ama günlük yediğimiz şeyleride paylaşırsak çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum yani aslına bir arkadaşım forumdaki arkadaşı ile zayıfladı bende özendim:)

ben sıkmayınca olmuyor salıyorum hemen buradan giderim ben ama yalnız olmadığım sürece bende varım:D ama günlük yediğimiz şeyleride paylaşırsak çok yardımcı olursunuz diye düşünüyorum yani aslına bir arkadaşım forumdaki arkadaşı ile zayıfladı bende özendim:)

yok sıkma demiyorum aşırıya kaçma diyorum :)
bak dediğim yer burası gözat istersen hele bi mognıc abla var 74 den 58 e düşmüş :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=236698&page=3604

Rejime yeni baslamis arkadaslar varbende bir aydirrejim yapiyorm yas 20 boyum 1.78 kilo 77..... 85.5 den dustum ama daha fazlam var karnimdan kurtulmak istiyorum 65 kiloya dusmek istiyoru.com.comm

Back
X