Kesinlikle uzak dur derim. Üniversitedeyken ev arkadaşım kullanmıştı, bıraktığı an daha fazla kilo aldı. İçeriğine kesinlikle güvenmiyorum, ki gelişim evresindesiniz, riskli olduğunu düşünüyorum. Ömür boyunca iki shake bir öğün yemek mantığını yürütemeyecekseniz hiç bir işe yaramayan ürünler.Oncelikle herkese merhaba. Umarim konuyu dogru foruma acmisimdir.Herbalife hakkinda bilginiz varsa benmle paylasirsaniz mutlu olurum.
Kendimden bahsedeyim ben 18 yasindayim ve 80 kiloyum sonradan kilo aldim. Normalde kilomu takmazdim ama artik aynada kendimi kotu gormeye baslayinca kilo vermem gerektigini anladim. Instagramda herbalife urunleri satan siteler var . Oncesi sonrasi fotograflari beni cezbediyo acikcasi ama yinede supheliym yalandir kesin diye burda kullanan varsa ve memnunsa beni bilgilendirsin lutfen. Simdiden tesekkurler
Aslinda diyete basladim artik yedigim seylere dikkat ediyorum ara sira egzersiz de yapiyorum ama merak ettim urun kullanan varsa diye fikir almak icin yazdim. Hemen kilo veremicegimi biliyorum ama iste hemen incecik olmakta istiyorum
Tesekkurler yorumunuz icin aslinda bende bir olumsuz yorum bekliyordum vazgectim simdiden zaten kararsizdm en iyisi diyetisyene gitmekKesinlikle uzak dur derim. Üniversitedeyken ev arkadaşım kullanmıştı, bıraktığı an daha fazla kilo aldı. İçeriğine kesinlikle güvenmiyorum, ki gelişim evresindesiniz, riskli olduğunu düşünüyorum. Ömür boyunca iki shake bir öğün yemek mantığını yürütemeyecekseniz hiç bir işe yaramayan ürünler.
Aslinda kendime surekli program yapiyorum ama uymak biraz sikinti 1 hafta uyuyorum mesela baktim 1 kilo bile verememisim amann zaten veremiyorum diye birakiyorum en iyisi diyetisyene gitmem olucak yoksa veremicm cevaplariniz icinde tesekkur ederimİnsan diyete başlayınca hemen incecik olmak istiyor ama kendinize hedef koyun.
Mesela nisana kadar şu kadar kilo vericem gibi.
Zaten kışın montlar kazaklar belli olmaz, ben böyle avutuyorum kendimi şimdilik.
Suan spor salonuna ayircak vaktim yok ama yazin gitmeyi dusunuyorumBence spor salonuna yazılın daha iyi.
Suan spor salonuna ayircak vaktim yok ama yazin gitmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?