Kilo problemi...Herbalife kullanan var mi ?

Miseyi

My life my rules
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
465
496
103
28
Oncelikle herkese merhaba. Umarim konuyu dogru foruma acmisimdir.Herbalife hakkinda bilginiz varsa benmle paylasirsaniz mutlu olurum.
Kendimden bahsedeyim ben 18 yasindayim ve 80 kiloyum sonradan kilo aldim. Normalde kilomu takmazdim ama artik aynada kendimi kotu gormeye baslayinca kilo vermem gerektigini anladim. Instagramda herbalife urunleri satan siteler var . Oncesi sonrasi fotograflari beni cezbediyo acikcasi ama yinede supheliym yalandir kesin diye burda kullanan varsa ve memnunsa beni bilgilendirsin lutfen. Simdiden tesekkurler

Bence kendi iradenizi kullanarak zayıflamaya çalışın.
Henüz 18 yaşındasınız kolayca verebilirsiniz.
Diyet ve sporla bu mümkün, kolaya kaçmayın sağlığınız bozulabilir.

Aslinda diyete basladim artik yedigim seylere dikkat ediyorum ara sira egzersiz de yapiyorum ama merak ettim urun kullanan varsa diye fikir almak icin yazdim. Hemen kilo veremicegimi biliyorum ama iste hemen incecik olmakta istiyorum :KK43:

Oncelikle herkese merhaba. Umarim konuyu dogru foruma acmisimdir.Herbalife hakkinda bilginiz varsa benmle paylasirsaniz mutlu olurum.
Kendimden bahsedeyim ben 18 yasindayim ve 80 kiloyum sonradan kilo aldim. Normalde kilomu takmazdim ama artik aynada kendimi kotu gormeye baslayinca kilo vermem gerektigini anladim. Instagramda herbalife urunleri satan siteler var . Oncesi sonrasi fotograflari beni cezbediyo acikcasi ama yinede supheliym yalandir kesin diye burda kullanan varsa ve memnunsa beni bilgilendirsin lutfen. Simdiden tesekkurler
Kesinlikle uzak dur derim. Üniversitedeyken ev arkadaşım kullanmıştı, bıraktığı an daha fazla kilo aldı. İçeriğine kesinlikle güvenmiyorum, ki gelişim evresindesiniz, riskli olduğunu düşünüyorum. Ömür boyunca iki shake bir öğün yemek mantığını yürütemeyecekseniz hiç bir işe yaramayan ürünler.

Aslinda diyete basladim artik yedigim seylere dikkat ediyorum ara sira egzersiz de yapiyorum ama merak ettim urun kullanan varsa diye fikir almak icin yazdim. Hemen kilo veremicegimi biliyorum ama iste hemen incecik olmakta istiyorum :KK43:

İnsan diyete başlayınca hemen incecik olmak istiyor ama kendinize hedef koyun.
Mesela nisana kadar şu kadar kilo vericem gibi.
Zaten kışın montlar kazaklar belli olmaz, ben böyle avutuyorum kendimi şimdilik. :KK51:

Kesinlikle uzak dur derim. Üniversitedeyken ev arkadaşım kullanmıştı, bıraktığı an daha fazla kilo aldı. İçeriğine kesinlikle güvenmiyorum, ki gelişim evresindesiniz, riskli olduğunu düşünüyorum. Ömür boyunca iki shake bir öğün yemek mantığını yürütemeyecekseniz hiç bir işe yaramayan ürünler.
Tesekkurler yorumunuz icin aslinda bende bir olumsuz yorum bekliyordum vazgectim simdiden zaten kararsizdm en iyisi diyetisyene gitmek

İnsan diyete başlayınca hemen incecik olmak istiyor ama kendinize hedef koyun.
Mesela nisana kadar şu kadar kilo vericem gibi.
Zaten kışın montlar kazaklar belli olmaz, ben böyle avutuyorum kendimi şimdilik. :KK51:
Aslinda kendime surekli program yapiyorum ama uymak biraz sikinti 1 hafta uyuyorum mesela baktim 1 kilo bile verememisim amann zaten veremiyorum diye birakiyorum en iyisi diyetisyene gitmem olucak yoksa veremicm cevaplariniz icinde tesekkur ederim

kararlılıkla bu işin üstesinden gelebilirsin canım sabırla ve istekle uygulaman lazım hatta bir diyetisyene git daha motive eder seni

Bu tarz şeylerin işe yaradığını ne gördüm ne de duydum o yalan dolan reklamlara kanmayın paranıza yazık.Size yardımcı olarak önerebiliceğim tek şey aktarlarda satılan baharatlı çaylar yada doğuşun form çaylarından herhangi biri.Tuvalete çıkmanıza ve yağ yakmanıza çok yardımcı oluyo diyette normalde 3 kilo vericekken 5 kilo veriyosunuz.Ama baska yollar aramayın.Özellikle boyunuzu bilmiyorum ama yaşınıza göre kilonuz çok fazla. Bu yüzden sizin asıl ihtiyacınız olan bir spor salonuna yazılarak düzenli olarak gitmek diyet yapmak ve yardımcı olarak sadece bu bahsettiğim metabolizma hızlandırıcı çaylar.

Csnim sen o kilolari bi anda almadib ki hemen veresun accik sabredeven bende diyetteyim bi ayda alti kilo verdim herkes farkediyor. Kk da 80-89 araligindakiler beraber zayifliyora gel hem birbirimize destek oluyoruz hemde motivemiz dusmuyor sana yardimci oluriz

instagramdan diyet ürünleri alanlarınki nasıl bir kafa çözemiyorum akıl var mantık var yarabbi. 5i 10u bir yerde çayları dayıyorlar millete ve çok çok zararlı o çaylar. çok kontrollü ve düzenli kullanılırsa ancak fayda eder

canım en yakın zamanda dahiliyeden randevu al ve git lütfen. birden kilo alman normal değil. bakalım neymiş sebebi. ona göre zaten doktorunda yardımcı olacaktır sana

18 yaşındasinız,yediklerinize dikkat edip,biraz yürüyüşle desteklerseniz kolayca verirsiniz. Ekstra birşeye ihtiyacınız yok.

Suan spor salonuna ayircak vaktim yok ama yazin gitmeyi dusunuyorum

18 yaşındasın nasıl vaktin olmaz vardır vardır.... hapla falan olmaz o iş , metabolizmanı bozarsın hiç gerek yok genceciksin.... diyetisyen de hikaye yeme diyecek tutuşturcak eline listeyi..... iş yine senin iraddene kalıcak.... aburcuburu azalt etkisini görürsün aç bırakma kendini sağlılı şeylerden ye.....

Back
X