- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi imagemaker
-
Dukana gerek yok dediler de o da seni kotarıyor psikolojik olarak.Dukanla kuzenlerım 20 kıloya yakın verdıler..
Ben kılolu değilim ama daha zayıf olma derdindeyım..
Onlardan dukanı ogrenip yapım dedim ama ben yoğurt peynır yumurta ve sütten başka proteın almıyorum ki..
Benım dukan mıçtı yani..gerci ben 5 kılo vermek istiyorum onun içinde dukana gerek yok dediler..
Töbe töbe her şey irade ya.Aynen çöp oldular..normalde hayatları boyu kıloluydular..ama nezamankı dukanı yaptılar zayıfında zayıfı oldular..
olsun yine de merak ettim hırs işte hırslandım .Bozman keyfimi :)Atak devresini boy ve kilo oranlarınıza göre belirliyorsunuz zaten başkasının ki size uymaz ki.
İnsülin direncimin yüksek olduğunu söyleyen doktor, yasak listesine domatesi de etkiledi. Bende bilmiyorum tam olarak ne yapıyor, ama yemeklerde salça olarak bile yeme dedi.domatesden nıye uzak duruyoruz anlamadım?
olsun yine de merak ettim hırs işte hırslandım .Bozman keyfimi :)
siz doktora gittiniz mi ?Nasıl başardınız motive olmak istiyorum .Bişey demiyorum :) ben ve çevrem de yaptı herkes verdiği kiloyu geri aldı.
Ben almadım ama herşeyi kitabına uygun yaptığım için. Dukan diyeti olması değil mesele.
Yarım yamalak yapınca en ideal diyette bile sorun çıkar.
İnsülin direncimin yüksek olduğunu söyleyen doktor, yasak listesine domatesi de etkiledi. Bende bilmiyorum tam olarak ne yapıyor, ama yemeklerde salça olarak bile yeme dedi.
Onlarda coluklu cocuklu çalışan insanlar nasıl yaptılar bılmıyorum..kocalarına ayrı menu mu hazırladılar hergun..ay bılmıyorum bana uymuyor hıcbı sekılde tavuk balık et..bana uygun degıl..dukanda ıse sebze ıkıncı planda..sebze su tutuyormuş vucutta..proteon ıse yag yakımını saglıyormus..verdıgin kılo kastan degıl yagdan gıdıyormuş..Töbe töbe her şey irade ya.
Ağzının fermuarını çek, günde 1 saat yürü bakalım Dukan da kimmiş.
Bunlar sosyete işi Millan ya. Hazır ayağına gelecek menüdekiler. Yoksa Dukan için kendime özel menü hazırlayacak vaktim nerede benim?
siz doktora gittiniz mi ?Nasıl başardınız motive olmak istiyorum .
Şimdi bende şüphe ettim siz böyle diyince, acaba bana özel başka bir durumki...kan testi yaptı, ama çok detaylı açıklamadı, asla hiç bir şekilde, yemekte bir kaşık salça olsa bile yeme dedi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim domatezsiz daha iyi olduğum ise gerçek.bende sasırdım çunku dıyetlerde verılıyo hatta sınırsız dıyen oluyo ama sanırım sızın ınsulınle ılgılı
Ben diyet yapamıyorum yani en azından sabit bir liste yapamıyorum. Doğumdan sonra çok inat ettim. Kış boyu lahana posası yedim suyundan sonra ziyan olmasın diye. O zaman 15 kilo verdim ama dikkat etmeyince aldım geri tabi.Onlarda coluklu cocuklu çalışan insanlar nasıl yaptılar bılmıyorum..kocalarına ayrı menu mu hazırladılar hergun..ay bılmıyorum bana uymuyor hıcbı sekılde tavuk balık et..bana uygun degıl..dukanda ıse sebze ıkıncı planda..sebze su tutuyormuş vucutta..proteon ıse yag yakımını saglıyormus..verdıgin kılo kastan degıl yagdan gıdıyormuş..
İşin ozu ve saglıklısı herşeyden az az yıyıp..sofradan tam doymadan kalkmak ve bol su içmek..
Ben domates hastasıyım..bazen salçayı bıle kutusundan kaşıklıyorum..kışın bile domates yerim..dolapta yoksa yemek bile yapamam..birde domates ekmege bayılırım..ana burnumda domatese benzıyor:))Şimdi bende şüphe ettim siz böyle diyince, acaba bana özel başka bir durumki...kan testi yaptı, ama çok detaylı açıklamadı, asla hiç bir şekilde, yemekte bir kaşık salça olsa bile yeme dedi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim domatezsiz daha iyi olduğum ise gerçek.
Birde dometesin sezonu da çok kısa. Onun harici şu kış sera domateslerini kimse tüketmemeli.
ha siz de dukan yaptınız .Kitabı oturup okudum iki defa, tam anlamıyla özümsedim yaptım, giden 7 kilo bir daha da geri gelmedi. Genel şikayetlerin hiç biri de olmadı bende ayrıntılara dikkat ettiğim için, diyet öncesindeki gibi beslenmemeye dikkat ediyorum tabi, yoksa hala ekmek falan yiyorum o kadar da abartmadım.
Dukan menüsü yemeği falan hazırlamadım ayrıca, genel olarak mandırada yaşasam hiç gocunmam zaten, eşim de etçildir hayatımızda çok bir değişiklik olmadı yani. Ruşeym kepeği işlerine zaten hiç girmedim, sevmediğim şeyi yiyip diyet yapamam onun yerine daha fazla ayran içtim vs.
Şimdi bende şüphe ettim siz böyle diyince, acaba bana özel başka bir durumki...kan testi yaptı, ama çok detaylı açıklamadı, asla hiç bir şekilde, yemekte bir kaşık salça olsa bile yeme dedi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim domatezsiz daha iyi olduğum ise gerçek.
Birde dometesin sezonu da çok kısa. Onun harici şu kış sera domateslerini kimse tüketmemeli.
Arkadasim saglikli kilo vermek isteyenler kesinle baksin baslikli yazi var ben uyguladim bir kac kilo fazlam vardi rahar tavsiye ederim ayda 5 kilo verirsin
Bende az havalar ısınsın,annemın calıstıgı guzellık salonunun spor salonuna gıtmeye başlıyacam..Ben diyet yapamıyorum yani en azından sabit bir liste yapamıyorum. Doğumdan sonra çok inat ettim. Kış boyu lahana posası yedim suyundan sonra ziyan olmasın diye. O zaman 15 kilo verdim ama dikkat etmeyince aldım geri tabi.
Keşke bir sistem olsa gece yatsan sabah 5 kilo vermiş olarak uyansak..
Ben spor yapmak istiyorum ama valla billa zaman yok. Bir de hani sarkmamak için de yapmak lazım. Yaş ilerliyor esnekliğini kaybedecek vücut.. eve spor aleti almayı düşünüyorum ben. En azından kocama talimat verirken çocuğun ödevlerini yaptır diye ve onları izlerken bir iki yaparım.
Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?