- Konu Sahibi hayatadair34
-
Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Mevsim çok dertliymişsin bu konuda ya. Çok mu yiyor, yani yemeklerini falan kıssan biraz verir sanki ya? Yoksa vermeyince kavga mı çıkıyor?Walla ben eşime diyorum birgun bu kilon yüzünden bosanicam senden33 yaşında hayatimin en güzel anlarinda yanimda sadece horul horul uyuyan uyamasa bile yatakda mide yanmasindan dim dik oturan..gece boyunca horlamasindan uyuyamadigim bir adamla sonsuza kadar evli olmak bunu sadece çeken anlar...ayda yilda bir sirf cenemi kapatmak icin benimle beraber olup sanki kalpten gidecek gibi....ya yazsam ne olcak ki anlayan yasayan bilir...
Ovvv kilo büyük sorun çocuklar için, yedirme nolur ya.Cok abur cubur yiyor kendi yedigi gibide cocuklarinda beslenme duzenini bozuyor. .4.5 yasindaki cocuk 37 kilo 3.5 yaşında ki de 31 kilo ben dertlenmeyimde kim dertlensin
kilo üstüne kilo eklenebilir hali vakti yerindeyse tüp mide ameliyatı olabilir cevremden iki kisi yaptırdı evrim gecirdilerMerhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?