- Konu Sahibi hayatadair34
-
Ya canım hem çok güldüm tabirlerine hemde senin için üzüldüm. Eşin evlendikten sonra mi aldı o kiloyu?Walla ben eşime diyorum birgun bu kilon yüzünden bosanicam senden33 yaşında hayatimin en güzel anlarinda yanimda sadece horul horul uyuyan uyamasa bile yatakda mide yanmasindan dim dik oturan..gece boyunca horlamasindan uyuyamadigim bir adamla sonsuza kadar evli olmak bunu sadece çeken anlar...ayda yilda bir sirf cenemi kapatmak icin benimle beraber olup sanki kalpten gidecek gibi....ya yazsam ne olcak ki anlayan yasayan bilir...
sanırım öyle kolay kilo veremiyorseni her halinle severim sözüne hiç bir zaman inanmamıştım. evli çiftler içinde bu böyle. en başta kendine duyduğu saygı ve senin için kilo vermeyi kabul etmesi lazım. sağlık bir yana bence dış görünüşte gayet önemli
ben 160 kendiside 1 78 boyundaBoyu kaç? Şimdi 2 metreye 114 kiloysa sıkıntı değil yani o kadar.
Ama kilosu boyuna oranla çok fazlaysa, sağlığı için de vermesi gerekir.
Sen ileride bu kilo meselesini takacaksın kafana belli, en iyisi mi görüşme adamla.
aslında cana yakın iyi bir insan sempatik zaten kilo vermek istiyorum diyor evlendikten sonra bırakmamm devam ederim diyor ama evlenen erkekler dahaçok kilo alıyormuş vs karar veremedim napsam diyeSevmediğiniz bi adamla evlenmeyin .
İnsan gerçekten sevince kilosu , boyu , ne kadar uzakta olduğu sadece lanet birer sayıdır diye bi söz var .
Kendinize , gönlünüze uygun bi eş adayı bulmalısınız bana göre .
Huyu huyuna uygunsa arada sevgi de varsa kilo sorunu arada engel olmamali. Hastalik sadece kilolularda gorulmuyor zayiflarda da oluyor eger olacaksa.Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Neden bu kadar nefret dolu yazmışsınız anlayamadım. Ama kilolu seven erkekler de var.Özellikle şişman seçip evlenen tanıdığım var. Hemen her şeyi genelleyen insanlara da hayranım. Her kadın kıllı erkek sever doğru mu meselaAynen..Burdaki alıngan obezler umrumda bile değil..Hiçkimse obez birini beğenmez(sevmez demiyorum) Eski erkek arkadaşım(mesleğinden de biliyor) her erkek fazla kiloyu,bıngıl bıngıl yağları iğrenç bulur,kimse kilolu bir vücudu çekici bulmaz demişti(bahsettiğimiz 5-10 kilo fazla değil).Ben seni bu halinle beğeniyorum dünyanın en klişe yalanıdır demişti.
ben 160 kendiside 1 78 boyunda
nefret dolu yazmadm aslında sadeece burda aynı durumu yaşamış olanlar vardır illaki önerileri tavsiyelerini almak içinNeden bu kadar nefret dolu yazmışsınız anlayamadım. Ama kilolu seven erkekler de var.Özellikle şişman seçip evlenen tanıdığım var. Hemen her şeyi genelleyen insanlara da hayranım. Her kadın kıllı erkek sever doğru mu mesela
çevreniz istiyor veya istemiyor diye evlenilmez..eş adayı buna göre seçilmez..benim şansızlığım yaş 37 evlenemedm bir yanda cevre baskısı bir yandanda kilo sorunu sevgi var ona karşı aşık değilim evlenelim zayıflamaya devam edeceğim diyor ya zayıflayamasa birde ilk kez evlilik olacağı için tabi olursa çevredekiler biraz alaycı dedikoducular 5 aydr tanışıyoruz 117 kiloydu şimdi 114
Cinsel aktivite 0'ya yakın olacak. Nefesi tıkanacak, ya da affedersin üstünde debelenecek nefes nefese peltin çıkacak ezileceksin.
Bir yürüyüşe bile çıkamayacaksınız, her şeyin kısıtlanacak. Bir tokat çaksa komaya girersin yemin ediyorum. Yaşım geçiyor diye atlama bu adama, keşke evlenmeseydim dersin bence evlenme. Çok pişman olursun.
ben biraz takıntılıyım etraf cevre 37 yaşına kadar evlenmedi gidip çok kilolu birile evlendi derler bunuda takıyorm sanırm yaş ilerleyince karar vermekte zor oluyor.çevreniz istiyor veya istemiyor diye evlenilmez..eş adayı buna göre seçilmez..
boyu 178 abur cuburu kestm diyor 2 öğün yiyorum vs diyor kişiliği iyi saygılı sevecen güleryüzlü ama tahminimce kilolu diye evlenemedi kendi düşüncem yüzü fena değil işte kilosu bozuyor özzelikle göbeğiboyu kaç o da önemli ama çabalamak yerine ısrarla kg veremem diyor bu da kişiliğinden bir çıkarım yapabilirsin anlamına gelir. Hayırlısı neyse o olsun
178 boyundaboyu kaç o da önemli ama çabalamak yerine ısrarla kg veremem diyor bu da kişiliğinden bir çıkarım yapabilirsin anlamına gelir. Hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?