KİLO SORUNU

Ya canım hem çok güldüm tabirlerine hemde senin için üzüldüm. Eşin evlendikten sonra mi aldı o kiloyu?

Sevmediğiniz bi adamla evlenmeyin .
İnsan gerçekten sevince kilosu , boyu , ne kadar uzakta olduğu sadece lanet birer sayıdır diye bi söz var .
Kendinize , gönlünüze uygun bi eş adayı bulmalısınız bana göre .

seni her halinle severim sözüne hiç bir zaman inanmamıştım. evli çiftler içinde bu böyle. en başta kendine duyduğu saygı ve senin için kilo vermeyi kabul etmesi lazım. sağlık bir yana bence dış görünüşte gayet önemli

aslında cana yakın iyi bir insan sempatik zaten kilo vermek istiyorum diyor evlendikten sonra bırakmamm devam ederim diyor ama evlenen erkekler dahaçok kilo alıyormuş vs karar veremedim napsam diye

Huyu huyuna uygunsa arada sevgi de varsa kilo sorunu arada engel olmamali. Hastalik sadece kilolularda gorulmuyor zayiflarda da oluyor eger olacaksa.
Allah mesut etsin canim :)

Neden bu kadar nefret dolu yazmışsınız anlayamadım. Ama kilolu seven erkekler de var.Özellikle şişman seçip evlenen tanıdığım var. Hemen her şeyi genelleyen insanlara da hayranım. Her kadın kıllı erkek sever doğru mu mesela

ben 160 kendiside 1 78 boyunda

eşimde yaklaşık o boyda. 90 kilo. 90 kilo bile kilolu duruyor. evlenmeden önce de 90 civarındaydı değişiklik yok eşimde. ama bende değişiklik olmuştu. 10 kilo almıştım. 14 geri verdim. eskisinden de zayıfım.

sevmiyorsanız, kilo takıntısı yapacak gibisiniz başlamayın...

benim şansızlığım yaş 37 evlenemedm bir yanda cevre baskısı bir yandanda kilo sorunu sevgi var ona karşı aşık değilim evlenelim zayıflamaya devam edeceğim diyor ya zayıflayamasa birde ilk kez evlilik olacağı için tabi olursa çevredekiler biraz alaycı dedikoducular 5 aydr tanışıyoruz 117 kiloydu şimdi 114

nefret dolu yazmadm aslında sadeece burda aynı durumu yaşamış olanlar vardır illaki önerileri tavsiyelerini almak için

çevreniz istiyor veya istemiyor diye evlenilmez..eş adayı buna göre seçilmez..

boyu kaç o da önemli ama çabalamak yerine ısrarla kg veremem diyor bu da kişiliğinden bir çıkarım yapabilirsin anlamına gelir. Hayırlısı neyse o olsun

Benim eşim evlenirken zayifti 65 kiloydu simdi 80 kilo maşallah iyi değişik yemekler pastalar yapiyorum bayiliyor :) zayifla evlen evlenince aliyor zaten

boyu kaç o da önemli ama çabalamak yerine ısrarla kg veremem diyor bu da kişiliğinden bir çıkarım yapabilirsin anlamına gelir. Hayırlısı neyse o olsun
boyu 178 abur cuburu kestm diyor 2 öğün yiyorum vs diyor kişiliği iyi saygılı sevecen güleryüzlü ama tahminimce kilolu diye evlenemedi kendi düşüncem yüzü fena değil işte kilosu bozuyor özzelikle göbeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…