- Konu Sahibi eylulum456
Merhaba kk üyeleri
Benim derdim kilo takıntısı çok kilolu değilim ama son 1 senede çok kilo aldım ve veremiyorum ağlıyorum biri bana kilo aldın dediği zaman moralim çok bozuluyor.Çok zayıf olmak istiyorum artık hastalık derecesine geldi bu bende.Birtek bende mi böylee bu ?
işte aynen ben :) canım bende öyleyim.. bi takım rahatsızlıklardan dolayı geçen yıl kilo aldım. uzun zamandır görmeyenler diyor ki "aa ne olmuş sana. ne yaptın kendine yazık etmişsin vs." sanki isteyerek aldım. manyak manyak konuşuyorlar. gerçi çok insan kilonun ilk kez b i insana bu kadar yakıştığını söylüyo. gerçi kilolu değilim öyle ama eski halime göre tabiki aldım.. ama sırıtacak göz estetiğini bozacak kadar değil.. sağlığım yerinde şükür ufak ufak dikkatte ediyorum kilo vermeye. kimseyi takmamaya çalış canım.. şimdi zayıflık moda olduğuından balık etli bile olsan şişmanmışın gibi muamele ediyolar. akıl veriyolar..takıldıkça insan mutsuz oluyo hiç veremiyo. insanlar herşeye bi bahane bi açık ararlar.. dört dörtlük bile olsan açık ararlar..onları mutlu etmek imkansız. kimseyi takma sonuçta çok kiloluda değilmişsin.. takma boşverrrrr