böyle bir konu varmı ben bakındım ama bulamadım. hadi şimdi herkes hayallerini paylaşsın kilo verdikten sonra neleri giymek isteriz. giyim tarzınızı değiştireceksiniz muhtemelen..ben şahsım adına değiştireceğim için giymeyi planladıklarımı paylaşayım sizinle
çok mu iddialı oldu ne
günlük hayatta değil ki tabiki ama düğünde dernekte davette
sizinkiler kadar iddalı diil ama buda benm isteğim dar bir kot (popom çıktımı belim kalınmı durdu diip düşünmeden ) vede beyaz tişört (çokmu şişman gösterdi demeden ) :Saruboceq:
sizinkiler kadar iddalı diil ama buda benm isteğim dar bir kot (popom çıktımı belim kalınmı durdu diip düşünmeden ) vede beyaz tişört (çokmu şişman gösterdi demeden ) :Saruboceq:
2 hamilelik lohusalık derken bikinilerimden hep vazgeçtim..
şu an hamile kaldığım kilonun altında olmama rağmen genede yesyeni bikinilerimi giyemiyorum hayalim evlendiğim kiloya inmek..o zaman giyeceğim inşallah:Saruboceq:
kısacık şortlarım ve eteklerimide çok özledim:asigim:
beyaz pantolonnnn:sm_cool:
veeee bu yılın trendi olan kemerli kıayafetler..göbeğim çok olduug için hiç kullanamadım..valla bi zayıflıyım bluzlarıma gömleklerime hepsine kemer alıcam..modele kemer uymasa bile alıcam vallaaaaalülülülülülü
ıçimde hep sızı olan bir şey elbise giymek uzun yada kısa farketmez renk renk cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyorum az kaldı giymeme biraz daha sabrediyorum.
dar etekler kısa olmasada olur ve kemerli kıyafetler tabııkıde bıkınıde gözüm yok inceleyım kotlar güzel dursun standart bedene gireyım bana yeter.......
bekarken giydiğim hala vermeye kıyamadığım kıyafetleri giymek isterim en çokta elbise korse giymeden karnımı içime çekmeden oturan kemerli elbiseler ahhh bide eski ayakkablarım hamilelikten sonra ayağım bi numara büyüdü