Kilo veremeyişim :( bi bakın lütfennn

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba kızlar. Şimdi hemen konuya girmek istiyorum. Eskiden ne yerse yesin Kilo almayan ben artık Kilo veremiyorum. 3 senedir adet düzensizliğim vardı. 6 ay öncede kist olduğunı öğrendim. Ama hormonlar NORMAL olduğı için ilaç vermedi. Son zamanlarda kabızlık başladı. Şimdi diyeceğim o ki kabızlık ve pko Kilo vermeye engel midir? Kabızlık için doktora gitmedim kayısı yiyorum su içiyorum. Ama nafile. Ne yapmam gerekir. Diyet yapıyorum. Çoktan 3-4 Kilo vermem gerekirdi. Ancak veremedim. Üstelik göbeğimde çok şiş. Yardım edin lütfen

Kabızlık için de toz verir sana o sorun değil ama pko yu bilmiyorum

İnsülin direncine baktirdin mi?
Pko yu bilmiyorum kiloya etkisi var midir ama kabizligi çözmen gerekiyor birde spor yaparsan cok daha rahat verirsin ve metabolizma acisindan da iyi olur

Bir doktora görün o sana uygun bir diyet listesi verecektir. Daha kolay verirsin kilonu.
Yuksek ihtimal duzensizligin yuzunden sisligin var. Inatci kabuzlikta incir , kaysi erik kara bugday kabak yemegi ozellikle hemen hallediyor. Tecrube ile sabit

Pkolu kadnlar hamile kalmak istiyorsa,kilo vermeliler demisti bir doktor...kiloyla pko nun bir ilgisi olabilir yani...nihayetinde hormon takviyeli ilaclarla,tamamen tedavi edilemese de bastirilabilen bir hastalik..hormonlarda kilo alip vermede cok etkili bilindigi uzere...

Bende de genel olarak kabızlık var ve yıne bende de pko cıktı. Galiba bu pko kabızlık da yapıyor ya. Eskiden yoktu. Bu arada bende kilo vermeye uğraşıyorum. 70kiloyum 60 kilo olmam sağlığım ıcın. Diyetle zor bela 6 kilo verdim ve nerdeyse 1 aydır sabıt duruyorum gram â kadar aynıyım ya. Bilen varsa bana da öğretsin

Aynen öyle. Ne kadar karbonhidrat ve şekerden uzakk dursam da gram değişmiyor kilom. En iyisi önce kabızlığı çözmek. Sonrada pko. Allah yardımcımız olur inşallahh.

Back
X