- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Mide by-pass ameliyati ol. Kesim cozum.Merhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
Geçen instagramda tuğçe ışınsuyu gördüm. güzel kilo vermiş. regresyon demişti sanırım. bilinç altına inip neden kilo veremediğimi bulmuş. bilinç altında kimsesiz sirkte çalışan tombul bir kızmış ve sirkin maskotuymuş. işinden ve kaldığı yerden atılmamak için sürekli yiyormuş.Merhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
30 kg heralde:))Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
Yok canım 130 kg30 kg heralde:))
Yok canım 130 kg
aaaa ciddimisin.Yok canım 130 kg
Yok canım 130 kg
Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...
Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?