Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.750
13.198
208
Merhaba hanimlar,

bana göre benim derdim gercekden cok büyük.

Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin

Mide by-pass ameliyati ol. Kesim cozum.

öncelikle kendinizden tiksinmemekle başlayın işe.. ve biraz iradeli olup yemenizi azaltın, zaten kilo vermeye başladıkça kendinizdeki değişimi görüp daha fazla motive olacaksınız.. kilo vermek kolay iş değil evet ama sonuçlarını düşünüp kendinizi motive etmelisiniz.. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama fazla kilo daha kolay veriliyor bir aşamaya kadar.. benim de doğumdan sonra bir ara verip sonra emzirme bitişiyl geri aldığım 5-6 kg vardı mayıs gibi inat edip 4ünü vermiştim inanın o 4 kg bile insanı inanılmaz motive ediyor, yemek yemek istemiyordum.. ama sonra bazı nedenlerle geri aldım onları o ayrı :) inşallah ben de tekrar motive olup diyet yapmaya başlayacağım.. önce istemek gerekiyor galiba..

merhaba aslın da neler yapman gerektiğini yazmışsın kendine :) herşey kafada bitiyor demek daha kendinden tiksinmiyorsun öyle olsaydı çoktaan çalışmalara başlamıştın bak bende kiloluyum 65 kilo nerede 103 kilo verede ve ben inat ettim 94 kiloyum şuan 1 aydır da spora başladım yani şöyle evde koşu bandım var haftaiçi hergün en az 1 saat bazen 90 dk falan da buluyor koşu yapıyorum tempolu falan şu an herkes bana vermişssin diyor ama tartıda kilom yine 94 demekki sıkılaşma oluyor istersen yaparsın ben hergün yapıyorum ya bazen çok sıkılıyorum bırakasım geliyo ve kendime sen yaparsın sen kilo vericeksin diyorum sizde yapabilirsiniz.azim

Geçen instagramda tuğçe ışınsuyu gördüm. güzel kilo vermiş. regresyon demişti sanırım. bilinç altına inip neden kilo veremediğimi bulmuş. bilinç altında kimsesiz sirkte çalışan tombul bir kızmış ve sirkin maskotuymuş. işinden ve kaldığı yerden atılmamak için sürekli yiyormuş.
Çok ilgincime gitti. şimdi yemeklerden fark etmeden uzaklaştığından bahdediyor. 20 kilo vermişti yanlış hatırmalıyorsam.
Benim de aklımda böyle bir şey. pis boğazım çünkü.

Canım kendini kendin motive edebilrsn.
Ben 78 kilodan 58 düştüm mesela ama kendi kendimi ben motive ediyordm.
Ve evde kendi kendme spor yapıyordum bu sekilde kilolarmı verdm.
Bence işe ilk önce kendini beynen bu duruma hazrlaman gerekir.

ben de 90 kiloydum ve o psikolojiyi çok iyi biliyorum, verilecek kilo çok olunca gözüne büyüyor insanın ama ne kadar çoksa o kadar kolay veriliyor.
velhasıl 1 yılda 47 kiloya düştüm, bu yaz cozuttum 52 kiloyum şu an (1.67 boy)
sarkma sıfır, hayatında hiç kilo almamış gibiyim, yakından bakıp çatlaklarımı görmeseniz hiç doğum yapmamış gibiyim. bol su ve spor yapınca sarkma olmuyor.

Canım bende çok kiloya takıntılı bir insandım geçti çok şükür
Herşeyden önce kendini sev ve görüşünden önce rahat hareket edebilmek için sağlık için zayıfla:)
Bol bol su iç.. sağlıklı beslen akşam yemek yeme.
Baktın zayıflayamıyorsun diyetisyenden yardım alırsın
Hiç biri olmuyorsa doktora gidersin bu işin tahlili var ilacı var.. ameliyatı varr
Tıpta çare çok ölümden başka herşeyin çağresi var dermiş anneannem
Ben 28 kilo verdim Doğumdan sonra büyütme gözünde zayıflamayı
Hırslı azimli ve disiplinli ol yeter:)

Toplamda 130 kg verdim...
Şu anda 58 kg yum.
Göbeğimde az sarkma var.
Spor yap.
Çok yaptım Allah var...

Yaparsın azmet su iç
Hatta beraber yapalım
Birlikten kuvvet doğar

130 kilo mu verdin, yanlış mı yazdın
Şoktayım.
Maşallah

6 kiloyu veremiyorum yazıklar olsun bana

Valla canım benim de acilen.vermem gereken doğum kilolarim var. Birileri yazsın sonuç alalım Bizde deneyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…