- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Nasil aldiniz yani bir rahatsizlik kortizon kullanimimi falanmiMerhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
Canım mideye herhangi bir zararı dokunur mu ?anneme tavsiye edicem midesin de gastrit var daTeyzem şimdi vereceğğim tarifle 9 kilo verdi en azından denemeni tavsiye ederim canım.
Yeşil çayı (hakiki) yarım litre su, 2 kaşık yeşil cay kaynatıyosun daha sonra kendi kendine soğuması için bırakıyosun.(10 dk demlensın )
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyosun.
En son maden suyunu döküyosun, gün içerisinde onu bitiriyosun her gün bunu tekrarlarsan faydasını göreceksinn
Ya bişey sorucam peki nasıl kilo aldınız ben şu an 48 kiloyum alamıyorummmm..
Kitlikdan cikmis gibi yiyerek canim, yarin yokmus gibisine yiyerek, bir otturusta iki paket (su büyük paketleri diyorum milka nin varya) cikolata yiyerekTeyzem şimdi vereceğğim tarifle 9 kilo verdi en azından denemeni tavsiye ederim canım.
Yeşil çayı (hakiki) yarım litre su, 2 kaşık yeşil cay kaynatıyosun daha sonra kendi kendine soğuması için bırakıyosun.(10 dk demlensın )
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyosun.
En son maden suyunu döküyosun, gün içerisinde onu bitiriyosun her gün bunu tekrarlarsan faydasını göreceksinn
Ya bişey sorucam peki nasıl kilo aldınız ben şu an 48 kiloyum alamıyorummmm..
Nasil aldiniz yani bir rahatsizlik kortizon kullanimimi falanmi
Birde soyle bir durum var 40-45 kilo olanlar zamaninda kilo aldirici vitamin balik yagi macunlar falan kullaniyorlar onlar o zaman birsey yapmiyor max 3-5 kilo aliyorlar ama yas az ilerleyince birden bire kilo aliyorlar yadikleri aynida olsa kilo artisi falan oluyor zayif zamaninizda yapmismiydiniz boyle uygulamalar
Troidine baktırsan belki yavaş çalışıyordur ?Dengesiz cok yiyerek ve bide troid problemim var.
Zamaninde ben almadim da ailem cok vermis o ilaclardan.
irade olmadan sana hiç bir öneri veremeyizMerhaba hanimlar,
bana göre benim derdim gercekden cok büyük.
Beden olarak tam iki katima ciktim. Eskiden 45 kiloyken 8 senede 90 kilo oldum ve bi gram bile veremiyorum. Resjime baslasam veririm aslinda ama kendime hakim olamiyorum. Diyetisyenede gidiyorum, ama yine su kopasica girtlagima sahip cikamiyorum. Igrenc oldum, kendime bakamiyorum aynada tiksiniyorum. Artik o derece ki disari bile cikmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem durduramiyorum kendimi, nefsime hakim cikamiyorum. Sporda yapmiyorum. Bide korkuyorum kilo versem derim sarkacak sallanacak diye. Bi sekilde motive olmaya ihtiyacim var, ne olur akil fikir verin
size formulu veriyorum;
acikmadan yemek yemeyin, midenizin biraz kuculmesine musade edin. inanin oluyor bir sure sonra eski yediklerinizi yiyince karniniz aciyacak.
en buyuk kisim ilk zamanlarda acikmayi beklerken gececek sure. sabredin 1 haftacik. sonra eskisi gibi olmayacak.
spor kismi tabiki de cok onemlidir ancak dedigim gibi, mide kuculmeyince daha cok yenecek sonra spor... vucut yorulacak bos yere.
mide isini halledince basarirsiniz hadi bu aksamdan dikkat etmeye baslayin bile.
Tiroid varsa arastirmadan bitki kullanmayin derim bazi bitkiler etkiliyor kekik suyunun etkiledigini okumustum meselaDengesiz cok yiyerek ve bide troid problemim var.
Zamaninde ben almadim da ailem cok vermis o ilaclardan.
Problemde bu, devamli acikiyorum, mide artik ne kadar büyüdüyse
Tiroid varsa arastirmadan bitki kullanmayin derim bazi bitkiler etkiliyor kekik suyunun etkiledigini okumustum mesela
Hic takilmayin buraya yazmis olmakla adimi atmissiniz onlar bir gunde gelmedi bir aydada gitmez zaman yayarak verirsiniz insallah
Abur cuburu kesip su tuketimini artirarak ise baslayin caniniz abir cubur istedikce su icin kuru kalorisiz meyve yiyin (elma armut kurusu vb)gunde yarim saatlik yuruyuste ekleyince ufaktan 1-2 kilo gitmis olur tartida onu gorunce gerisi gelecektir size motivasyon lazim burada birbirine destek motive konusunda cok guzel gruplar var birine katilin derim yada instagramda var bayanin biri var 40 kilo veren gayet motive edici biri
1-2 hafta aliskanlik degistirin sonrada uygun bir liste hazirlarsiniz kendinize sporu (fitness plates) devamli yapamayacaksaniz bulasmayin bol bol yuruyun gerekirse kilolar gittikce sarkmaya karsi baslarsiniz
Suan kullandigin ins hesabindaki mailin disinda baska bir maille aliyorsunBende kendimi motive etmek acisindan düsündüm bi ikinci instagram sayfayi acmayi, yani günklük gibi, yüzümü göstermeden sadece su anki halimi asama asama kaydetmeyi yediklerimi kaydetmeyi falan ama bilemedim, ikici instagram hesabi nasil acilir diye, ondan yapmadim.
Suan kullandigin ins hesabindaki mailin disinda baska bir maille aliyorsun
Bu seni motive ve sorumlu hissettirip duzenini bozmani engelleyecekse hic durma hemen ac baska kisiler deneyimlerini yazincada faydali olur ise abur cuburu eve fazla sokmayarak basla kendine sevimli bir su sisesi edin buz dolabina zayif zamanlarindan birinin resmini yapistir ve sunu hic unutma hersey goruntu degildir evet herkes manken olmak zorunda degil ama saglikli olmali kilo beraberinde seker kolesterol eklem sikintilari ve bir cok hastaligi beraberinde getirir senin cocugun saglikli bir anneyi hakediyor
Hayir kendine yeni bir mail adresi al once sonra suan kullandigin instagram hesabindan cikis yapip yeni hesap olustur u tikla oraya yeni aldigin mail adresini kullanarak baska bir hesap alAnlatirmisin, tam olarak anlayamadim, ekle diye bir yer var. Ordan mi yapicam. Tekrar mail adresi sifre istiyor. Ama ben beni taniyanlarin benim yeni hesabim oldugunu bilsin istemiyorum. Oluyor mu öyle?
Hayir kendine yeni bir mail adresi al once sonra suan kullandigin instagram hesabindan cikis yapip yeni hesap olustur u tikla oraya yeni aldigin mail adresini kullanarak baska bir hesap al
Yepyeni sifir bir hesap olusturmus oluyorsun diyet sayfalarini saglikli beslenme kalori cetveli gibi sayfalari ekleyerek ufaktan hesabini olustur zamanla insanlar ekler seni illa isim kullanmak zorundada degilsin mail adresini bile fit bayan vs gibi bir isimle alabilirsin o sana kalmis
Hadi bakalim hayirli olsun ama unutma ufakligin malzemelerine (sukulata cips seker)dadanmak yok ilk is bu :))Süper, hemen bu aksam baslicam, gün be gün her ögünümü paylasicam, kilo durumumu paylasicam, en azindan belli bi kac kisi takip edince kendimi mecbur hissederim sorumlu hissderimde devam ederim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?