Kilo veremiyorum, artik kendimden tiksiniyorum

Nasil aldiniz yani bir rahatsizlik kortizon kullanimimi falanmi
Birde soyle bir durum var 40-45 kilo olanlar zamaninda kilo aldirici vitamin balik yagi macunlar falan kullaniyorlar onlar o zaman birsey yapmiyor max 3-5 kilo aliyorlar ama yas az ilerleyince birden bire kilo aliyorlar yadikleri aynida olsa kilo artisi falan oluyor zayif zamaninizda yapmismiydiniz boyle uygulamalar

Canım mideye herhangi bir zararı dokunur mu ?anneme tavsiye edicem midesin de gastrit var da

Kitlikdan cikmis gibi yiyerek canim, yarin yokmus gibisine yiyerek, bir otturusta iki paket (su büyük paketleri diyorum milka nin varya) cikolata yiyerek

Dengesiz cok yiyerek ve bide troid problemim var.

Zamaninde ben almadim da ailem cok vermis o ilaclardan.

size formulu veriyorum;

acikmadan yemek yemeyin, midenizin biraz kuculmesine musade edin. inanin oluyor bir sure sonra eski yediklerinizi yiyince karniniz aciyacak.
en buyuk kisim ilk zamanlarda acikmayi beklerken gececek sure. sabredin 1 haftacik. sonra eskisi gibi olmayacak.
spor kismi tabiki de cok onemlidir ancak dedigim gibi, mide kuculmeyince daha cok yenecek sonra spor... vucut yorulacak bos yere.
mide isini halledince basarirsiniz hadi bu aksamdan dikkat etmeye baslayin bile.

Yalnız aklıma gelmişken buradan aldığın gazla evde efor saffettirecek spor yaparsan sakın spor sonrası birşey yeme o verdirmek yerine daha çok kilo alımına neden oluyormuş teyzem gitti spora yalvar yakar ancak ekşi elmaya izin vermiş hocası ki onda bile kalori var fazlaca sarfedilen emeğe göre

irade olmadan sana hiç bir öneri veremeyiz

Problemde bu, devamli acikiyorum, mide artik ne kadar büyüdüyse

Dengesiz cok yiyerek ve bide troid problemim var.

Zamaninde ben almadim da ailem cok vermis o ilaclardan.
Tiroid varsa arastirmadan bitki kullanmayin derim bazi bitkiler etkiliyor kekik suyunun etkiledigini okumustum mesela
Hic takilmayin buraya yazmis olmakla adimi atmissiniz onlar bir gunde gelmedi bir aydada gitmez zaman yayarak verirsiniz insallah
Abur cuburu kesip su tuketimini artirarak ise baslayin caniniz abir cubur istedikce su icin kuru kalorisiz meyve yiyin (elma armut kurusu vb)gunde yarim saatlik yuruyuste ekleyince ufaktan 1-2 kilo gitmis olur tartida onu gorunce gerisi gelecektir size motivasyon lazim burada birbirine destek motive konusunda cok guzel gruplar var birine katilin derim yada instagramda var bayanin biri var 40 kilo veren gayet motive edici biri
1-2 hafta aliskanlik degistirin sonrada uygun bir liste hazirlarsiniz kendinize sporu (fitness plates) devamli yapamayacaksaniz bulasmayin bol bol yuruyun gerekirse kilolar gittikce sarkmaya karsi baslarsiniz

Aynen, hamilelik ve doğum sonrası aldigim kilolardan iki yıldır muzdaribim... son dönemlerde depresyona girdim ve kesin kararlılıkla zayıflamaya basladim. Sabah kalkınca kendime özel çay yapıyorum elma tarçın limon karabibertaneleri zencefil ile sonra gel git içiyorum , bu ödemi atiyor, sonra boğazıma dur diyorum, ayrıca iştah kesici ilaç kullanıyorum aksi takdirde ha fil ha ben.... 4 haftada 5 kg gitti diyebilirim.
Ha birde kendine aynada çıplak iken bak ....

Problemde bu, devamli acikiyorum, mide artik ne kadar büyüdüyse

ben de kilo sorunu yasadim biliyorum, bos yere soylemiyorum zor bir sey. bu sorunu halletmek icin az yemeniz gerekiyoe baska caresi yok. sporla kalori yakmak cok daha zor emin olun az yemek en kolayi... dedigim gibi,1 hafta sabredin lutfen. azicik ac kalmaktan bir seycik olmaz.

Bende kendimi motive etmek acisindan düsündüm bi ikinci instagram sayfayi acmayi, yani günklük gibi, yüzümü göstermeden sadece su anki halimi asama asama kaydetmeyi yediklerimi kaydetmeyi falan ama bilemedim, ikici instagram hesabi nasil acilir diye, ondan yapmadim.

2 sene önce bende senin gibiydim. Diyet yaptığımı sanıp hemen pes edip fazlasıyla geri donuyodum. En az 1 ay tutsan kendini miden az yemeye alışacak ve verdikçe heveslenip dahada iradeli olacaksın
80 kilodan 61e indim ve hedefim 57. Şuan duraklamadayım ve moralim bozulsada hemen kendime gelip daha çok araştırıp devam ediyorum

Suan kullandigin ins hesabindaki mailin disinda baska bir maille aliyorsun
Bu seni motive ve sorumlu hissettirip duzenini bozmani engelleyecekse hic durma hemen ac baska kisiler deneyimlerini yazincada faydali olur ise abur cuburu eve fazla sokmayarak basla kendine sevimli bir su sisesi edin buz dolabina zayif zamanlarindan birinin resmini yapistir ve sunu hic unutma hersey goruntu degildir evet herkes manken olmak zorunda degil ama saglikli olmali kilo beraberinde seker kolesterol eklem sikintilari ve bir cok hastaligi beraberinde getirir senin cocugun saglikli bir anneyi hakediyor

Anlatirmisin, tam olarak anlayamadim, ekle diye bir yer var. Ordan mi yapicam. Tekrar mail adresi sifre istiyor. Ama ben beni taniyanlarin benim yeni hesabim oldugunu bilsin istemiyorum. Oluyor mu öyle?

Anlatirmisin, tam olarak anlayamadim, ekle diye bir yer var. Ordan mi yapicam. Tekrar mail adresi sifre istiyor. Ama ben beni taniyanlarin benim yeni hesabim oldugunu bilsin istemiyorum. Oluyor mu öyle?
Hayir kendine yeni bir mail adresi al once sonra suan kullandigin instagram hesabindan cikis yapip yeni hesap olustur u tikla oraya yeni aldigin mail adresini kullanarak baska bir hesap al
Yepyeni sifir bir hesap olusturmus oluyorsun diyet sayfalarini saglikli beslenme kalori cetveli gibi sayfalari ekleyerek ufaktan hesabini olustur zamanla insanlar ekler seni illa isim kullanmak zorundada degilsin mail adresini bile fit bayan vs gibi bir isimle alabilirsin o sana kalmis

Süper, hemen bu aksam baslicam, gün be gün her ögünümü paylasicam, kilo durumumu paylasicam, en azindan belli bi kac kisi takip edince kendimi mecbur hissederim sorumlu hissderimde devam ederim insallah

Süper, hemen bu aksam baslicam, gün be gün her ögünümü paylasicam, kilo durumumu paylasicam, en azindan belli bi kac kisi takip edince kendimi mecbur hissederim sorumlu hissderimde devam ederim insallah
Hadi bakalim hayirli olsun ama unutma ufakligin malzemelerine (sukulata cips seker)dadanmak yok ilk is bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…