- 24 Haziran 2018
- 106
- 44
- 28
- Konu Sahibi Summerberry
-
uymasam zaten diyet yapıyorum dememDiyetisyene gidiyorsun, spor yapıyosun tamam da peki diyete uyuyor musun ?
Önemli olan o diyeti günlük hayatında alışkanlık edinmen zaten.uymasam zaten diyet yapıyorum demem
Neyse kolay gelsin.uymasam zaten diyet yapıyorum demem
maşallah helal olsun ben de bi araştırayım onuKlasik diyetler oneriler aksam bilmem kactan sonra agzina lokma koymayacaksinlar bende sokmedi. Gece yatiyorum 2 de sabah kalkıyorum 7 de butun gun 18 aylik bi bebe pesinde ben nasil 6 ogun yiyip son yemegi 17 de 18 de yiyip gece 2 ye kadar yemeden durayim.
Ketojenik diyet yapiyorum 3 haftadir. 7 kilo verdim. Hayvan gbi yiyorum. Her sabah 2 yumurta istedigim kadar peynir domates salatalik. Genel de bol tereyagli peynirli omlet. Yada sucuklu menemen favorim. Aksam yemeklerinde cogunlukla tavuk. Ve ac degilim. Doyana kadsr yiyorum. Demin mesela aciktim kalktim tereyaginda hellim kizarttim yedim..
Diyetin ozelligi asla karbonhidrat ve seker tuketmemek. Ve ben. Tatli delisi ben. Bir oturusta 1 kilo profeterolu gomup dahabyok mu yeeea diyen ben ac degilim. Canim tatli istemiyor. Gecen bi dondurma yiyeyim dedim asiri tatli geldi yiyemedim. Nestlenin yuzde 82 li bitterini yiyordum serbet gibi gelmeye basladi lindanin yuzde 90 ina gectim o bile tatli. 99 luk alacagim ilk fırsatta.
çok teşekkür ederimOncelikle kendini strese sokma. Kendimden ornek vereyim 1.60 boy 80 kg idim. Cocugumla fotografim yok dogru düzgün. Benim kilo alma sebebim çeşitli hormonel hastalıklar ve ilac kullanimi. 2 hafta once doyetisyene başladım. 1.5 kg verdim. 2 kg da yağdan vermisim. Diyetisyenim bu hastaliga rağmen yine de bu sonuc iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
Benki yemek yemegi cok seviyorum isteyince oluyor gercekten.
Aralıklı orucu yap paketli sekerli gıdalardan uzak dur
Aksam 7 den sonra bisey yeme
Hersey yoluna girecek yavas yavas az sabir
Evet ya hepsi doğru15 kilo vermiş biri olarak tek çözümü var.
YEMEYECEKSİNİZ.
Özellikle akşam 6 dan sonra ağzınıza bir şey sokmayacaksınız.
Haftada en az 3 kere 1 saat spor yapacaksınız. Yürüyüş mesela kilo vermek için çok ideal.
Şeker ve hamur işini keseceksiniz.
Bir de su içeceksiniz bol bol. Bakın nasıl veriyorsunuz kilo.
ben her yemekten önce 1-2 bardak su içiyodum ama neden kiEvet ya hepsi doğruBir de sabırli olucaksiniz .Bi haftada olmuyosa ilerleyen zamanlarda mutlaka oluyor.Su kurali da önemli.Mesela öğunlerden yarim saat önce su almayi kesip ,öğunden sonra da 1.5 saat en az su icilmemesi gerekiyor.
Ve ve ve bakın en önemlisi maden suyu.Evet ya hepsi doğruBir de sabırli olucaksiniz .Bi haftada olmuyosa ilerleyen zamanlarda mutlaka oluyor.Su kurali da önemli.Mesela öğunlerden yarim saat önce su almayi kesip ,öğunden sonra da 1.5 saat en az su icilmemesi gerekiyor.
Bu cok önemli bir kural inanin.Lutfen aklinizda tutun ve uygulayin.Butun diyetisyenler öneriyor bunu.ben her yemekten önce 1-2 bardak su içiyodum ama neden ki
teşekkür ederimKilo vermek istiyorsan aç kalacaksın. Yiyerek zayıflamak diye bişi yok. Diyetisyenlerin verdiği listelerde ki yemekleri yesem İnan ki kilo vermeyi bırak kilo alırım. Sabah kahvaltısını hayatından çıkart yada öğlen yemeğini. Ben sabah kahvaltısını çıkarttım. Öğlen 12 de yiyorum sonra akşama kadar hiçbişi yemiyorum. Akşamda (en geç 18:00) ızgara tavuk yada et yiyorum. Sebzede yiyebilirsin. Bu arada ekmeği sadece öğlen öğünümde 1 dilim yiyorum ve tam buğday ekmeği. Bunu yaparken gece çok acıkıyorum ve aç yatıyorum. Ama zayıflıyorum ve mutluyumKarnın toksa kilo veremezsin. Abur cubur yersen kilo veremezsin. Aralarda maden suyu, çay yada Türk kahvesi içebilirsin. Onun dışında bişey yememen lazım. Bunları yaparak kesinlikle kilo vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?