Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bende sağlıklı beslenmeye karar verdim. Sigarayı bıraktım, şekeri bıraktım. Ekmek sadece sabah yemeye çalışıyorum tam bir ayda bir kilo gitmiş sadece şaka gibi. Hatta Bugün tartı beni delirtti 500 gr almışım gösTerdi. Anlamıyorum ben eskiden hızla kilo verirdim. Yaş kaç sizin?Ben diyette yapıyorum Spor da yapıyorum ama 10 günde bir kilo anca verebildim.Ac kaliyorum.kalori açığım çok oluyor ama neden veremiyorum vitamin eksikligim yok. Zaten yinede ek olarak d vitamini kullanıyorum.
25 yaş benim.Bende sağlıklı beslenmeye karar verdim. Sigarayı bıraktım, şekeri bıraktım. Ekmek sadece sabah yemeye çalışıyorum tam bir ayda bir kilo gitmiş sadece şaka gibi. Hatta Bugün tartı beni delirtti 500 gr almışım gösTerdi. Anlamıyorum ben eskiden hızla kilo verirdim. Yaş kaç sizin?
diyet grupları var bu forumda. İşinize yarayabilir. Ben denedim göbeğimden kurtulamadım :) ama sizde işe yarayabilirKilo veremiyorum
mrb sabah aç karnına sade kahve ve yürüyüş birde tek öğün beslenme :) tavsiyemdır.ben de ne yaparsam yapayım olmuyor kilo vermekte çok zorlanıyorum
Kilo veremiyorum
Ben diyette yapıyorum Spor da yapıyorum ama 10 günde bir kilo anca verebildim.Ac kaliyorum.kalori açığım çok oluyor ama neden veremiyorum vitamin eksikligim yok. Zaten yinede ek olarak d vitamini kullanıyorum.
Ben de 1 aydir dusuk kalori,kacamaksiz,aralikli orucla cok sgalikli beslendim.su ictim.ben de ne yaparsam yapayım olmuyor kilo vermekte çok zorlanıyorum
aralıklı oruçta çok zorlanıyorum ben acıkıyorum mutlaka küçük birşeyler atıştırıyorum diyet boşa gitmiş oluyorBen de 1 aydir dusuk kalori,kacamaksiz,aralikli orucla cok sgalikli beslendim.su ictim.
1 gun zor sartlarda fazla karbonhidrat yedim sadece.
Totalde 2.5 kg gitti. Benle birlikte diyet yapanlar haftada verdi neredeyse bu kiloyu.
D vitamini takviye aliyorum,aldim da.
Pco yok. Ama gece 2 den sonra uyuyorum.
Bir de hic adim atmiyorum gunduz.
Son gunlerde gece egzersiz yapiyorum.
Bence yurumek eksigim ve bu baya ise yariyor olmali.