kilo veremiyorum :(

Kaç kilosunuz ve bana 1 gün boyunca ne yediğinizi yazabilirmisiniz?
60 kiloyum kahvaltı olarak yulaf ezmesi ve biraz Light müsli karıştırıp yiyorum öğlenleri atıyorum dün sulu yemek bezelye vardı ondan aldım biraz çorba içiyorum meyve olursa yiyorum. Akşam salata ve çorba üstüne de leblebi ve üzüm atiyodum

60 ı takardım 70 oldum 70 takıyordum 75 oldum :D
Fizyolojik sıkıntın yoksa kilo işi tamaaamen pskolojik. Ne zaman takmayı bırakırsın başlarsın vermeye kiloları

Bilmiyom ki artik ne yapalim nerelere gidelim biz :işsiz:
Ben de aynı durumdayım.
Ya böyle diyince yanlış diyorlar ama bi ünlü vardı güneşi gördüm dizisindeki bugday tenli çocuk ismini unuttum. Onun ropörtajina denk gelmistim bu kadar fit nasıl kaliyorsunuz sorusuna kahvalti haric diger öğünlerde sadece salata yiyormus. Hatta set aralarinda bile salata yiyip spor yapiyormus.
Ne kadar sağlıksız ama gel gör ki çocuk çok fit yakışıklı yani :deli:
O da sıkıyor bir süre sonra habire salata :( Keremdi sanırım ama çok fit gerçekten o da :)

Kendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolar :KK66:
Teşekkür ederim. Bunlari uygulayım ya en azından şu 6 tan sonra yeme işini bırakmalıyım :(

Ya bende oyleyim ve moralim alt ust:KK43:
56.5 kiloyum bu kiloda olmaktan nefret ediyorum. Simdi bazi arkadaslar bu duruma sasirabilir ama ben kiloyu tasiyamiyorum. Zor nefes almaya basliyorum. 1 kilo alinca sanki 5 kilo almis gibi hissediyorum hareketlerim nefesim herseyim kisitlaniyor gibi hissediyorum.

Yemegi kistim olmadi ac kaldim olmadi. Bu is yemekle olmayacak dedim kendimi spora verdim 10 gundur 25 dk kardiyo yapiyorum. 3 haftadir ekmek yemiyorum. Az yiyorum cogu seyden uzak duruyorum. Bugun tartiya ciktim kilom yine ayniydi:KK43: o kadar moralim coktu ki niye bi ise yaramadi. Yada daha sonuc icin erkenmi biri bisey yazsin lutfen:KK43:
Tahmin edebiliyorum gerçekten. O kadar uğraşıyoruz ama yok yani olmuyor bi de canımı sıkan azıcık kızartma yesem azıcık abartsam hemen kendimi belli eder kilo alırım neden bu kadar hızlı alırken veremememi anlayamadım gitti

Ya inan benden bahsetmissin şuan 61 kiloyum.ve 52 yi hiç gecmemistim. İki yaşında kızım var.emmeyi yeni bıraktı. Hamileyken bile 6 kilo aldım.ama ne olduysa emzirme döneminde oldu .

Şuan veremiyorum ve çok mutsuzum
Çok olsa daha kolay verilirdi heralde ya. Şimdi şu kaç kilo gitmiyor o kadar uğraşıyoruz

canım bebekten önce 3 ay boyunca diyet yaptım hamile kalmadan önce kilo vereyim vs diye. 2 kilo aldım o kadar dikkat etmeme rağmen şimdi sadece bebek için yediğime içtiğime dikkat ediyorum geçen bir tartıldım 61 ile hamile kalan ben 2 haftada 59 olmuşum :skandal:

dedim noluyor diye çok şaşırdım. :işsiz: doktora söyledim düzgün , sık sık yemek yediğin ve meyve sebze yediğin için metabolizman hızlandı o yüzden verdin dedi kii farkettim bende gerçekten daha düzgün çıkıyorum tuvalete.

yemeğe oturdugumda deli gibi yemiyorum ama gün içinde sürekli bişiyler atıştırıyorum.
meyve sebze daha çok artık kahvaltı yapıyorum mesela.
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Kendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolar :KK66:
Deneyecegim. Ya su siralar cok istahsizim bisey yiyesim yok gunde 2 ogun yiyorum ve cok az. Arada da meyva veya dondurma. Dediklerinizi uygulucam.

Tahmin edebiliyorum gerçekten. O kadar uğraşıyoruz ama yok yani olmuyor bi de canımı sıkan azıcık kızartma yesem azıcık abartsam hemen kendimi belli eder kilo alırım neden bu kadar hızlı alırken veremememi anlayamadım gitti
Vucudumuz ayni bende biraz fazla yiy tartida +1i goruyorum simdi bugunden itibaren cadiprensesss cadiprensesss in verdigi taktigi denicem umarim basarili olurum. Bi de spor yapiyorum bosa gitsin istemiyorum yaaa:(

Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :KK43:(( help me

Canım benım 66lardan 53 ınen ve 5 yıldır kılosu sabıt olan bırısı olarak sana tavsıyem hamurişi kızartma kola meyvesuyu harici şeker kullanma yediklerinden meyvelerden şeker alabiliyo vucut sabahları sutsuz şekersiz nescafe metbolizmayı hızlandırır zihni açar :) ara öğün yap aç kalma ıkı kraker meyve falan öğlenleri yine ekmek yok poriyonları küçült ama akşamları 6-7 den sonra yeme ve akşam dediğin gibi salata çorba sonra yürüyüş aburcubur ve tatlı da yasak mutlaka veririsin bi ara metobolizman duurur vucut rutine alıştıktan sonra mukafatını alıcaksın emin ol sen bırakma

Yıllardır sabit kilodayım. Öyle kilo alıp veren bir tip değilim.

Bir ara kabızlığım oldu mecburen ekmeği kesmek zorunda kaldım, bazen günde sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyordum artık dayanamayıp ve bol su içtim. Yaklaşık 15 günde 4 kilo kadar verdim o dönem. O zaman anladım ki ekmek ve su temel belirleyici kilo vermede.

Başkaca bir sağlık sorununuz yoksa bu şekilde beslenmeniz halinde kilo vermeniz kaçınılmaz olur bence. Tabi abur cubur kesinlikle yememelisiniz. Bol meyve sebze ağırlıklı beslenmelisiniz.

60 ı takardım 70 oldum 70 takıyordum 75 oldum :KK70:
Fizyolojik sıkıntın yoksa kilo işi tamaaamen pskolojik. Ne zaman takmayı bırakırsın başlarsın vermeye kiloları
Sanirim oyle son 6 aydir kilomu dusunuyorum spor yapsamda yemeye dikkat etsemde gitmiyor. Bende artik psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Ama kafamdan atamiyorum ki nasil aticam

TurkuazKrampon TurkuazKrampon ve Mylittlehoneybee Mylittlehoneybee mezronuz var mı ? mezro ile aldığınız ölçülerinizi de haftalık olarak takip etmenizi tavsiye ederim.
özellikle spor yapıyorsanız, tartıda aynı görünseniz bile vücut ölçülerinizin santim santim eksildiğini görmek moralinizi düzeltecektir.

TurkuazKrampon TurkuazKrampon ve Mylittlehoneybee Mylittlehoneybee mezronuz var mı ? mezro ile aldığınız ölçülerinizi de haftalık olarak takip etmenizi tavsiye ederim.
özellikle spor yapıyorsanız, tartıda aynı görünseniz bile vücut ölçülerinizin santim santim eksildiğini görmek moralinizi düzeltecektir.
Evet mezurem var. Spora baslamadan olculerimi aldim. Bugun 12.gunum 1 ay da bi olccem vucut olculerimi. Illa eksilecektir ama ben kilo vermek istiyorum

Sanirim oyle son 6 aydir kilomu dusunuyorum spor yapsamda yemeye dikkat etsemde gitmiyor. Bende artik psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Ama kafamdan atamiyorum ki nasil aticam

Kendine başka dertler edinerek. Yıllardır kilo veremiyordum çünkü gündemimde sürekli zayıflamak vardı. Boşanma sürecine girdim, iş arama stresi vs sardı. Hergün tartılan ben tartılmayı aylarca unuttum, geçen tartıyı görünce tartıldım ve tam üç kilo vermişim. Aylarca üç kilo vermek için bi taraflarımı yırtardım, şok geçirdim. Sonra anladım ki olay stress. Stress yaptıkca ınsan kılo da veremıyor. Kendıne baska gundemler olustur, baska dertlerın olsun. Kılo bu, verılır alınır, saglık olsun da.

Kendine başka dertler edinerek. Yıllardır kilo veremiyordum çünkü gündemimde sürekli zayıflamak vardı. Boşanma sürecine girdim, iş arama stresi vs sardı. Hergün tartılan ben tartılmayı aylarca unuttum, geçen tartıyı görünce tartıldım ve tam üç kilo vermişim. Aylarca üç kilo vermek için bi taraflarımı yırtardım, şok geçirdim. Sonra anladım ki olay stress. Stress yaptıkca ınsan kılo da veremıyor. Kendıne baska gundemler olustur, baska dertlerın olsun. Kılo bu, verılır alınır, saglık olsun da.
Bi derdim yok cok sukur. Allah kimseye dert keder vermesin. Dogrudur dedikleriniz bencede psikolojik dusunmeyi biraktigim an bende verebilirim belki. Dusunmemeye calisicam bu saatten sonra umarim basaririm

Back
X