Kilo veriyoruzzz ✨

03.08.2025 / 4.gün

sabah kahvaltıda

kahvaltılık pizza (tam puğday ekmeği üzerne biber, domates, zeytin ve kaşar peyniri ile fırına attım)
2 tam ceviz
mevsim yesillikleri..

öğle öğününde asıl menüde dünkü smoothie’nin aynısı vardı fakat yarın check up randevum var. hastaneden son gün et ve süt ürünleri tüketmemem istendi.

aksam da normalde menüde balık vardı ki dört gözle belkliyordum ama onu da değiştirip zeytinyağlı fasulye yaptım. cünkü yarın esim dısarıda yemek yemeyi teklif etti. e balığı yarın yerim o zaman 😂😂

bir de bugün öğle yemeğinden sonra dayanamayıp bir tane çikolata yedim 🫤

Bollll eksiler inşallah 🌸
Beni de çok motive ettiniz bende niyet ettim doğum kilolarımı vermeye bende diyetisyen ile devam ediyordum ara verdim sayenizde tekrardan başlayacağım dilerseniz eşlik etmek isteriimmm 🥰🥰

çok teşekkür ederiimm yarın sabah bende sizin gibi paylaşacağım
Beraber diyet yapınca insan daha azimli oluyor
evet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorum 😂😂 bi grupla diyet yapınca insan daha sadık oluyor diyete

evet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorum 😂😂 bi grupla diyet yapınca insan daha sadık oluyor diyete
Booolll eksilerimiz olsun
Bende tek diyete doğru düzgün adapte olamıyorum ama bu grup sayesinde güzel kilolar vereceğimi düşünüyorum

04.08.2025 / 5.gün

Bu sabah bebiş 5’te uyanmaya karar verdi 🥲
sabah hiçbir sey yemiyorum. Bugün check up günü cünkü ve gece 12den itibaren yemeyi kesmem istendi 🥲 İnşallah bayılıp kalmam 😂😂

Merhabalarrrr bugün diyette 1. Günüm aslında geçen perşembe anlaşmıştık diyetisyen ile ama bizim bebiş su çiçeği olduğu için 3 gün uyamadım maalesef
Güncel kilom 95 hedefim 85 şuanlık

KAHVALTI

1 bardak süt
1 yemek k. Tahin
Yarım muz
2 ceviz
Blendir ile BIZZZTT

Eklentiler

• IMG_1619.webp
    IMG_1619.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 11
04.08.2025 / 5.gün

Sabah check up falan çok yorucu geçti. Dısarıda kahvaltı yaptım.
2 dilim peynir
5 zeytin
yesillik yedim.

Diyetisyen muayenem de oldu bugğn. 74 kilo çıktım 💃🏻💃🏻 5 günde 3 kilo gitmiş bile yaaniii 🥰🥰

Aksam yemeğinde de tavuklu salata yedim. Bugün hiç diyetisyen menüsüne göre ilerleyemedim cünkü dısarıdaydım. En sağlıklı ne bulduysam onu yedim 🥲

Akşam menüm

5 kaşık sebze yemeği ( yeşil fasülye)
1 kase salata
1 bardak ayran
1 dilim de tam buğday ekmeği

04.08.2025 / 5.gün

Sabah check up falan çok yorucu geçti. Dısarıda kahvaltı yaptım.
2 dilim peynir
5 zeytin
yesillik yedim.

Diyetisyen muayenem de oldu bugğn. 74 kilo çıktım 💃🏻💃🏻 5 günde 3 kilo gitmiş bile yaaniii 🥰🥰

Aksam yemeğinde de tavuklu salata yedim. Bugün hiç diyetisyen menüsüne göre ilerleyemedim cünkü dısarıdaydım. En sağlıklı ne bulduysam onu yedim 🥲
Masalllah iyi vermişsiniz

Masalllah iyi vermişsiniz
inşallah böyle devam eder 😩 karın bölgemde fazla yaplanma varmış. sağlıklı kilom için en az 8-10 kg daha vermem gerektiğini söyledi diyetisyen 🫤 hayırlısı bakalım..

kas kütlem de biraz azmış. bol hareket ve protein ağırlıklı beslenme önerdi. kas kütlen ne kadar çok olursa o kadar hızlı kilo verirsin dedi. 82 kilodan buralara geldiğimi söyleyince şaşırdı ama 😂 6 ayda çok iyi kilo vermissin dedi 🥲

inşallah böyle devam eder 😩 karın bölgemde fazla yaplanma varmış. sağlıklı kilom için en az 8-10 kg daha vermem gerektiğini söyledi diyetisyen 🫤 hayırlısı bakalım..

kas kütlem de biraz azmış. bol hareket ve protein ağırlıklı beslenme önerdi. kas kütlen ne kadar çok olursa o kadar hızlı kilo verirsin dedi. 82 kilodan buralara geldiğimi söyleyince şaşırdı ama 😂 6 ayda çok iyi kilo vermissin dedi 🥲
Ben hep online diyet yaptım gidipte yağ ölçümü kas ölçümü yaptırmadım ama yaptırsam gayet iyi olurdu
Gerçekten de iyi kilo vermişsiniz ben duygusal açlığımı bastıramıyorum sürekli tatlı yada abur cubur yemek istiyorum elimden geldiğince yapmamaya çalışacağım hem fizik hemde mental olarak iyi yerlerde olmak istiyorum
Başarıcaz🌸🥰

Evde yeşillik kalmamış bugün pazar yapmak şart IMG_1624.webp

Maydanozlu omlet ( dereotlu yaptım evde kalmaması yeşillik)
Söğüş
Yeşil çay
Bir dilim tam buğday ekmeği

05.08.2025 / 6. gün

sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kaysı ve su…

saat 11’de
sebzeli omlet (biber, dereotu)
2 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tam ceviz
1 fincan ıhlamur çayı.

öğle öğününde incirli yulaflı smoothie içtim..

daha da ara öğün falan yemedim.. bebiş bugün çok huzursuzdu. cinnetlerdeydik ikimiz de jfjf

esim geldi de rahatladım biraz. aksam yemeğinde dışardan söylicem.. en gec 7de yemem lazımdı aslında ama napayım.. bütün gün 5 dk kucağımdan inmedi 😩

arada sırada diyet listesinden şaşmak moralimi bozmamalı. genel anlamda uyuyorum sonucta..

bir de farkettiğim bir sey var. diyete başladığımdan beri daha çok sütüm varmış gibi hissediyorum. bebeğim daha cuk cuk emiyor 😂

Eklentiler

• IMG_4492.webp
    IMG_4492.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 1
Back
X