- 20 Mart 2013
- 607
- 30
- 73
- Konu Sahibi geceprensesi
-
zaten gitti gidiyordan alacaktım en mantıklısı ve ucuzu çünküü :) kullanıcam inş şu anlık amacım o :) benmde en çok gitmesini istediğim yerler göbek ve kol :) inş olucak o daa
olur tatlım ya allahın izniyle :) inşallah bnm gibi belirli bir süreden sonra bırakmassın...
gerçi bn kaynanama gitmekten yapmaya pek fazla fırsat bulamamıştım sende o yok :)
Kizlar bnide alin araniza bnde kiloluyum ama ben oruc tutuyorum npcem canlarm yardimci olun
bnde cok fazla gbek yok canm alt traf fena :)gel tatlım :) birlik olup zayıflıyalım gobusler erısın tez zamanda :)
utanirim ben yazmaya :)Bi de benimle beraber katılcak olan kişilerle her çarşamba kilomuzu buraya yazalım mı hem görmüş oluruzz? ben her çarşamba yazacağım yani isteyen varsa katılabiliir :)
Bn iftarda 1 kase mercimk corbasi 7 8 kask ic pilav 1 kase yogurt yedim
Fazla yedim yaaaa
utanirim ben yazmaya :)
destek olalim tatlim zayf olmk istiyorum beeeeeen :)utanılcak ne var canım, sonuçta hepimiz bu kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz, yazmak da farkı anlamaya güzel bi aracı olurr :) hem motive de ederiz birbirimizi
destek olalim tatlim zayf olmk istiyorum beeeeeen :)
of canm sen ayni bnsin ya :) bnde cok hizli yiyorum.ama ben oruc tutuyorum sik yiyemem yanioluruz canım insan istediğinde yapamayacağı şey yok bence :) sadece biraz azim ve kararlılık yeterr :) sennle de birlikte devam edelim sende yaz yediklerini :) dediğim gibi sadece en az 2 gün az ye sık kendini sonra midenin küçüldüğünü anlayacaksın zatenn :) bi de benim en büyük sorunum doyduğum halde yemek yemeye devam etmek ve hızlı yemek.bunları düzeltmeye de başladım :):13:
tabii ki başarırızz :) insan istese yapamayacağı hiiç bi şey yokk :) sen nasıl verdinn 6 kiloyu canım ne kadar sürede verdin bide belki bana da yardımcı olur diye düşündüm de :)
ramazan bımeden baslamak ımkansız cnm yaa ramazandan snra ınsaalhhhhBence azimle her şeyi başarırız canım :) ben diyet demiyorum yaptığıma daha sağlıklı beslenmek diyorum ve tabii ki egzersiz de şart :) o yüzden sende başla canım bence bir an önce hem zararın neresinden dönersek kardır :))
ramazan bımeden baslamak ımkansız cnm yaa ramazandan snra ınsaalhhhh9lu cay var bnde kullanan varmı acaba aranızdaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?