Kilo verme serüvenim.. (81den 65e)

zaten gitti gidiyordan alacaktım en mantıklısı ve ucuzu çünküü :) kullanıcam inş şu anlık amacım o :) benmde en çok gitmesini istediğim yerler göbek ve kol :) inş olucak o daa

olur tatlım ya allahın izniyle :) inşallah bnm gibi belirli bir süreden sonra bırakmassın...
gerçi bn kaynanama gitmekten yapmaya pek fazla fırsat bulamamıştım sende o yok :)

evettt kapanışı yaptım bgnde

neler yedimm ???
bir kase çorba
bir tabak yeşil fasulye yemeği
ve yağsız salata
çok oldu sankiii

Kizlar bnide alin araniza bnde kiloluyum ama ben oruc tutuyorum npcem canlarm yardimci olun

Selamlarr tekrardaann öğle öğününde 2 kase çorba içtim ve akşamın saatini kaçırdığım içinn ve 1 saate uyuyacağım için sadece 1 tane armut yiyeceğimm.. bugünkü kalori durumum şöyle;

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"]2013-07-31 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Tavuklu Şehriye Çorbası[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]320[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Mekik[/TD]
[TD="class: kgor3"]5 dak[/TD]
[TD="class: kgor4"]53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][3][/TD]
[TD="class: kgor2"]siyah zeytin[/TD]
[TD="class: kgor3"]8 adet (3gr)[/TD]
[TD="class: kgor4"]64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Salatalık (hıyar)[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Bisiklete Binmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]20 dak[/TD]
[TD="class: kgor4"]133[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Beyaz Light Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORS.(25 GR)[/TD]
[TD="class: kgor4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: kgor3"]30 dak[/TD]
[TD="class: kgor4"]194[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][8][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 DİLİM[/TD]
[TD="class: kgor4"]110[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]175 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bi de benimle beraber katılcak olan kişilerle her çarşamba kilomuzu buraya yazalım mı hem görmüş oluruzz? ben her çarşamba yazacağım yani isteyen varsa katılabiliir :)

Bn iftarda 1 kase mercimk corbasi 7 8 kask ic pilav 1 kase yogurt yedim
Fazla yedim yaaaa

Bi de benimle beraber katılcak olan kişilerle her çarşamba kilomuzu buraya yazalım mı hem görmüş oluruzz? ben her çarşamba yazacağım yani isteyen varsa katılabiliir :)
utanirim ben yazmaya :)

Bn iftarda 1 kase mercimk corbasi 7 8 kask ic pilav 1 kase yogurt yedim
Fazla yedim yaaaa

olsun canım dengelenir mutlaka dengelersin bi şeylee.. Bunlara üzülmek yerine motive olabiliriz başka kaçamak yapmıcaz falan filan diyerekk.. Bu aşamalarda en büyük destekçimiz kendimiziz zateenn :) hem mesela 2 gün daha az yediğinde mide inanılmaz küçülüyor daha evvelden dişinin kovuğuna yetmeyecek şey seni öyle bi şişiriyo kiii :)

utanılcak ne var canım, sonuçta hepimiz bu kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz, yazmak da farkı anlamaya güzel bi aracı olurr :) hem motive de ederiz birbirimizi
destek olalim tatlim zayf olmk istiyorum beeeeeen :)

destek olalim tatlim zayf olmk istiyorum beeeeeen :)

oluruz canım insan istediğinde yapamayacağı şey yok bence :) sadece biraz azim ve kararlılık yeterr :) sennle de birlikte devam edelim sende yaz yediklerini :) dediğim gibi sadece en az 2 gün az ye sık kendini sonra midenin küçüldüğünü anlayacaksın zatenn :) bi de benim en büyük sorunum doyduğum halde yemek yemeye devam etmek ve hızlı yemek. bunları düzeltmeye de başladım :):13:

topıgın hayırlı olsn cnm oncelıkle fırsat buldukça bende takıp etmeye ve menü payylasım yapmaya çalışırım cnm hep destek tam destek :44: bende kılomu bıldırerk başlayayım 86,4 bu hafta hıc tarıya çıkmadım regl donemıydı bıtelı 2 gun oluyor hala yuzlesemedm

of canm sen ayni bnsin ya :) bnde cok hizli yiyorum.ama ben oruc tutuyorum sik yiyemem yani

tabii ki başarırızz :) insan istese yapamayacağı hiiç bi şey yokk :) sen nasıl verdinn 6 kiloyu canım ne kadar sürede verdin bide belki bana da yardımcı olur diye düşündüm de :)

yaklaşık 1 bucuk ay once karar verdim kilo vermeye ama en başlarda saçmaladım baya irademi kontrol etmek kolay olmadı ya aç kalıyodum ya abur cubur yiyodum çok yiyodum falan.bi de o en başlardaki psikoloji vardı işte ya yapamazsam aman kim uğrascak zaten gene bozucam diyodum ama niyeyse her seneden farklı oldu bu sene çok kararlılık gösterdim.kısacası önemli olan kararlılık :) bu sitenin de çok faydası oldu bana canım bişey yemek istediği an acıyodum siteyi okuyodum hırslanıyodum.ramazanla beraber irademe iyice hakim oldum.bişeyi yemeden önce bin kere düşünüyorum çünkü biliyorum ki ne kadar fazla yersem bana geri dönecek neden ıkı dakikalık zevk için kilo alıyım ve mutsuz olıyım? zamanla alıştım midem küçüldü hayır yemek istemiyorum demeyi öğrendim zamanla canım çekmez de oldu.ha tatlı da yemedimmi yedim ama mümkün oldugu kadar az miktarda yemeye çalıştım normalde iki dilim yiyosam bir dilim yedim.ağır tatlılardan kaçındım.dondurma sütlü tatlılar kuru incir kuru kayısı badem fındık.. haftada bir belki küçük bir çikolata.meyve yerken bile porsiyonuma dikkat ediyorum o bile kilo olarak geri dönüyor.en başlarda ailem çok sert çıktı çünkü yeme ölçümü yarıya indirmiştim ama kararlılıgımı görünce bişey demez oldular.mümkün oldugunca yaglı seyler yemekten kaçındım.kızartmalar burgerler.. 1 aydan fazla oldu burger yemeyeli kola içmeyeli :) pilav makarna bulgur bunları da yedim.annem evde ne pişiriyosa ondan yedim ama az yemeye çalıştım. ekmek neredeyse hiç yemiyorum.bikaç lokma belki.bizimkiler açıyolar tatlıları yiyolar hepsi ben odama geçiyorum neden canımı istettiriyimki :) mutfaktan uzak dur mesela yemek saatleri haricinde gitme illa atıştırıyosun çünkü gözüne çarpan bişeye.bol bol su iç. 2-3 yeşilçay tüket günde.abur cubur yeme işte sana en önemli tavsiyem budur. bu arada spor yapmayı ihmal etme.spor yaptıgın zaman yemek istemiceksin o kadar emek boşamı diceksin :) 1 buçuk aydır her gün spor yapıyorum inanırmısın bir gün bile bırakmadım.

sağlıklı beslen en önemli kural bu bence.sağlıksız şeylerin yerine sağlıklı şeyler koy. canın aşırı tatlımı çekti kuru incirin arasına badem koy ye oh nasıl da enerji dolarsın.eskiden aman o nasıl tatlı isteğimi bastırıcak pasta yicem ben diyodum ama gördümki bastırıyomuş. önce inan.daha yolum var benim de inş böyle devam ederim :) inanırsan başarırsın gör bak

ramazan bımeden baslamak ımkansız cnm yaa ramazandan snra ınsaalhhhh9lu cay var bnde kullanan varmı acaba aranızdaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…