Kilo verme serüvenim.. (81den 65e)

çok haklısın canımm göz önünde bulunduracağım bu tavsiyelerini teşekkür ederiim :))

bugünki yediklerim

sabah : 1 dilim kepek ekmeği 1 ince dilim diyet peynir
akşam : makarna yedim az biraz (bugün full dışarda olduğum için işlerimden dolayı çok dikkat edemedm ve sağlıklı beslenemediim )

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Türk Kahvesi (sade)[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 FİNCAN[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kola[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.3 LİTRE[/TD]
[TD="class: kgor4"]135[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Beyaz Light Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORS.(25 GR)[/TD]
[TD="class: kgor4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: kgor4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Peynirli Makarna[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]354[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günlük almam kalori 560 biraz aşmışım :) ama yürüyüş de yapamadım bugun maleseef :)

Selamlar herkesee bu aralar çok meşgulüm o yüzden ne buraya yazabildim ne de yürüyüş falan yapabildimm..

Sabah : 2dilim diyet peynir 2dilim kepek ekmeği

Öğle dışarda olduğumdan bi şey yiyemedim

Akşam: mercimek çorbası 1 kase
bunları yedim henüz. Geceleri geç yattığımdan uyumadan 3 saat evvel hiç bir şey yemiyorum. 1 2 saate kadar da meyve salatalık vs. gibi şeyler yerim herhalde.. :)

1 Paket Knorr Çabuk Çorba Mercimek 80
2 dilim light peynir 100
2 dilim kepekli ekmek 110
15 dakika yürüyüş -97
1 adet salatalık 11

Toplam bugünki kalorim : 204 :)

Herkes neredeee ( :2:

neyse ben bugunki yediklerimi yazayımm

sabah: 1dilim kepek ekmeği 1dilim diyet peynir 9-10 zeytin 1adet salatalık

öğle saat 4gibi) abarttım biraz dışarda olduğum için tavuk şiş yedim :/ neyse 200 kaloriymiş en azından avuntum bu:))

daha akşam yemedim ama birazdan mercimek çorbası ve meyveyle kapanışı yaparım herhalde :)

bugün baya dışardaydım işim vardı o yüzden en az 1, 1.30 saat yürüdüm..

[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek). 1 paket 80
[3] Yürümek (Asfalt) 60 dak -398
[4] Mekik 10 dak 106
[5] Izgara Tavuk Şiş 1 PORSİYON 200
[6] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[7] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[8] Salatalık (hıyar). 1 ADET 11
[9] Kepekli Ekmek. 1 DİLİM 55
[10] Yumurta (haşlanmış) 47

Canım bende yaklaşık iki ay kadar önce 82 kiloyla başladım diyete. Şu an 75 kiloyum. Hedefim benim de 65-60 kiloya kadar düşebilmek. Bazen hızlı kilo veriyorum ama bazende 3-4 gün aynı kiloda kalıyorum. Bu süreçte duraklamalar oluyor sakın moralin bozulmasın. Diyetle birlikte sporunu da sakın ihmal etme, spor diyetten daha çok yardımcı oluyor bence zayıflamaya. Bir de son zamanlarda dışarda yemek yediğimde kilo veremediğimi fark ettim ben. Izgara köfte gibi daha az yağlı yemekler yediğimde bile kilo veremiyorum bazen. Çok güvenmemek lazım sanırım dışardaki gıdalara. Kola gibi asitli içecekleri de tamamen kes bence, çok zararlı şeyler zaten İnşallah hedeflediğimiz kiloya ulaşırız canım, başarılar diyetinde

Haklısın canım bende 1haftada henüz kilo veremediğimi farkettim spor aletleri aldım yeni onlara başlıcam artık çünkü böyle olunca insanın morali bozuluyor ama diyeti bozmayacağm , dışarda yemeyi de kesicem 2kereyedim şu ana kadar ama olmaması şart.. Çok teşekkür ederimm önerilerin içinn umarım herşey gönlünceolurr :))

Bugünki yediklerim ve kalorisi :)

2013-08-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mekik 5 dak 53
[2] Kavun 70 gr 23
[3] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[4] TAZE SIKILMIS PORTAKAL SUYU (200 ML) 1 BARDAK 90
[5] Tavuk Izgara 100 GRAM 132
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Beyaz Light Peynir 2 PORS.(25 GR) 100
[8] Sucuk 10gr 45

twister da yapacağım birazdann:))

Sanırım ne kadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremeyeceğim.. Karatay dukan gibi diyetleri yapma imkanımda yok.. Moralim çok bozuldu 1haftadır çok aşırıya kaçmamama rağmen kilo veremedim. :/ offf :2:

Hiç kimse cevap vermemişşş ( :2:
ineyse ben sabah yediklerimi yazayımm

1,5 yumurta :) 2dilim beyaz peynir ve 5tane zeytinn:)) daha yemek yeme fırsatı bulamadımm ama akşam da taze fasulye falan yerm herhaldee.. :) bi de mekik ve twister yapacağım bugun yürüyüse de çıkamadm yarın sabah artıkk:)

Bugüün sabah; 1yumurta 2dilim diyet peynir 3 4dilim sucuk yedimm.. Ayrıca bugun 1turk kahvesi ve soda içtim. Akşam yemeği olarak da 1tabak bamya 1,5kase falan yoğurt yedimm. :) yarın kilomu bildiricem artıkk:))

31/07 -- > 81.6ydım

07/08 --> 80.2 :)) mutluyuum :)) Fark 1,4 kg :))

bugünki sabah kahvaltım hiç yağ koyulmadan hazırlanan sucuklu yumurta ve diyet peynir :)

merhaba kızlar,
hepinizi öncelikle kararlı olduğunuz için tebrik ediyorum.önceden diyetin her çeşidini yapmış biri olarak ve arada sırada hala küçük diyetlere ihtiyacı olan biri olarak sizlere birkaç fikrimin faydası olabilir diye yazıyorum.
öncelikle dambıl kullanan arkadaşlar benim fikrim çok yüklenmemeniz,kilo kollarda fazlaysa incelme olmuyor dambılla.yemek düzenini oturtunca geriye vücuttaki birikmişleri atmak kalıyor.onuda ben şu şekilde yapmıştım.en az 40 dakika (enerjiksem 1saati geçirdiğim oluyordu)hareketli müzikler eşliğinde dans.dışardan komik görünsede:)çok hızlı yağ yakıyor.kalça ve göbek bölgesini daha çok kullanıyordum,sıkılınca yerimde sayarak koşu yapıyordum.ilk başladığım günler gevşek ve yağlı bölgeler çok sallanıyor ve belli bir dakikadan sonra kaşınma başlıyor...ve sanırım 4veya 5.günden itibaren daha az sallannıyor etler.gerçekten hızlı toparlanıyorsunuz.dansın hemen sonunda 30la başlayıp 100e kadar mekik vee kollar için yarım şınav(sadece 10-15 tane)oda bilmeyenler için şöyle şınav şeklini alın diz kapaklarınız yerde olsun ve ayaklar yukarı kaldırılıp birbirine bağlayın.bu normal şınava göre daha kolay ve kollara çok yüklenilmiyor.tüm bunlar yapılırken en önemlisi karnınızı hep içinize çekin(dans ta da)
ve kızlar bir çoğu yeşil çayı çok sevmez biliyorum ama yinede taze(yani kurutulmuş aktardan alınan)yeşil çay tüketin.büyük kupayla bir tutam yeşil çay yapın günde 2 kez için.sevmeyen içine limon damlatsın.
inanın ne bir hap a nede açlık diyetine ihtiyacınız olmadan verirsiniz.
bir arkadaş l-carnitin den bahsetmiş.kızlar ben doğumdan sonra o kadar kilo alıp depresyona girmiştimki en tehlikeli hapları bile kullandım ama şu anki aklımla asla kullanmam.bu haplar beyindeki sinir sistemine odaklı içeriğe sahip..bol hareket kızlar:))
tatlı,yağlı ve hamur işleri tamamen beyinde bitmesi gereken şeyler.asla hayatımızdan tamamen çıkaralım düşüncem yok,çünkü arada bir yemek bizi mutlu ediyor:)ama demek istediğim şu yemek yerken bedenimize ne yapıyoruz u düşünerek yersek ve bunun gerçekten bilincindeysek yemiyoruz.ve aklımızda kalmıyor...neyse çok konuştum...herkese başarılar...

canım söylediklerine kesinlikle katılıyorum bende gün içerisinde yarım saat dans ediyorum ve akşam yarım saat yürüyüş tabi diyetle ben 8 günde 4 kilo verdim tabi ilk haftm diye hızlı verdim ama mutluyum yinede

Selam kızlar bu bayramda çok yoğundım internete girme fırsatım olmadı kusura bakmayın çalıştığım içinde adam akıllı diyet yapamadım:/ yarından itibaren dukana başlıcam kısmetse yulaf kepeği bulabilirsem yine yazıcam herşeyi :)

Slm Gece prensesi,

Şahsi fikrim Dukan 'da verilenler aynen geri dönüyor
Karatay'ı tavsiye ederim, aç kalmadan zayıflıyorsun ve yağdan ciddi kayıp oluyor,
egzersizle de birleşince kilo kaybetmemek için bir sebeb kalmıyor
: )

Başarılar dilerim.....

teşekkür ederim önerin için karatay yapmayı çok istedm ama doğal ürünleri nasıl bulucam nasıl anlıcam diye korktum :) yapılır mı sizce kolay mı? Bi de ben öğrenciyim çok uğraşamam yemek falan yapmakla da yardımcı olursanıx çok mutlu olurum :) bir de 1 ayda mesela 6-8 kg arası zayıflamak istiyorum sizce mümkün mü bu karatayla :)

Slm Gece Prensesi,

Kusura bakma ltf, ben çok sık giremiyorum, uzun bir de tatil dönemim oldu.
%100 doğalını hiç birimiz bulamıyoruz ki, ancak kendin yetiştirmen lazım sebzeni & meyveni, et ne olucak ?
mecburen güvenilir bir kasap'dan alınacak (marketleri tavsiye etmiyorum)
Valla çok da zor değil aslında, et yemekleri ve sebzeler evlerde çok p,şen yemekler,
Kilo verme hızı çok değişken biliyorsun, ben aylar oldu ancak 4 kiloyu zor verdim,benim gibisi yoktur.. : )
Yine de karar senin tabi cnm, hayırlısı olsun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…