Kilo verme serüvenim.. (81den 65e)

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
316
İzmir
Merhaba kızlar.. 19 yaşında 174 boyunda 81 kiloyum. 2 gün öncesine kadar 83 idim lahana çorbası diyeti yaptım 2 günde 2 kilo verdim. Ancak bu diyete çorbanın tadı yüzünden devam edemeyeceğimi anlayınca bıraktım.. Yarından itibaren normal bir diyet listesi daha doğrusu azar azar yiyerek, hamurişi/tatlı/yağlı vs. hayatımdan çıkararak sağlık bi adım atmak istiyorumm.. spora da başlayacağımm.. Kendimi zorlamadan 2 ayda 16 kg vermek istiyorum. 65 kg hedefim ancak 2 ayda maksimum verebileceğim kiloya ulaşmak istiyorumm.. Bir çok zayıflama girişimime rağmen ilk kez bu sayfayı açmaya karar verdimm çünkü bu sefer kararlıyım. Artık o eski kişi olmak istemiyorum.. Çünkü her gittiğim yerde kilomla dalga geçilmesi canımı sıkmaya başladı Boyumda normale göre uzun olduğu için bu kiloyla çok iri gözüküyorum Bu yüzden gün be gün buraya yediklerimi yazacağım.. Bu sayfayı açmamda Sarayca'nın diyet günlüğünü okumak motive etti. Umarım 2 ay sonra bende motive edebilirim birilerini :) Sizler de bana destek olursanız çokk sevinirimm :) Unutmuyorum kii Azmin Sonu Zaferdir :))

Benim de boyum 175 suan 63 kilo oldugum halde iri gozukuyorum cok iyi bilirim bu durumu :/ bende 69 kilodan geldim bu kiloya simdilik hedefim 60.umarim hepimiz basaririz :)

bizim kaderimiz mi bu ya bnde 1.76yım ama cok fala kılo aldım evlenınce ve yapıstılar resmn bana bunlar kndımı cok kotu hıssedıorm artık bnde eskı halıme donmek ıstıorm

Benim de boyum 175 suan 63 kilo oldugum halde iri gozukuyorum cok iyi bilirim bu durumu :/ bende 69 kilodan geldim bu kiloya simdilik hedefim 60.umarim hepimiz basaririz :)

tabii ki başarırızz :) insan istese yapamayacağı hiiç bi şey yokk :) sen nasıl verdinn 6 kiloyu canım ne kadar sürede verdin bide belki bana da yardımcı olur diye düşündüm de :)

bizim kaderimiz mi bu ya bnde 1.76yım ama cok fala kılo aldım evlenınce ve yapıstılar resmn bana bunlar kndımı cok kotu hıssedıorm artık bnde eskı halıme donmek ıstıorm

Bence azimle her şeyi başarırız canım :) ben diyet demiyorum yaptığıma daha sağlıklı beslenmek diyorum ve tabii ki egzersiz de şart :) o yüzden sende başla canım bence bir an önce hem zararın neresinden dönersek kardır :))

İlk günümü yazayım bende bari :)

sabah yürüyüşe çıktım yarım saat yürüme yarım saatte bisiklet sürdüm

ve kahvaltıda 2 ince dilim kepek ekmeği
2 ince dilim diyet peynir
6-7 tane zeytin ve
bir tane salatalık yedimm.
umarım ilk günkü kahvaltım gibi gider bu 2 ay

Her çarşamba da buraya kilomu yazacağım :) başlama kilom 81 :)

merhaba

bende dün başladım dıyete.evliyim 26 yasındayım ve 74 kıloyum eşim çok zayıf bu yüzden zayıflamak istiyorum
Birlikte dewam edelimmi seninle :)

bende saat 8 de

kk peynır
4 zeytın
1 domates ve salatalık
1 rafadan yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

bu kadarcık :)

tabii ki çook sevinirim :) benimde erkek arkadaşım 65 kilo
sen neler yapacaksın canım? :) nasıl bir diyet yani :))

canım ben çok kasmıcam :) mesela ben günde 2 ogun yerdım biri oğlen 12 de. diğeri akşam 8 de .eşim işten 8 de geldiği için ...
6 oğun yenmesı gerekıyo normalde.bn hep ara oğunlerı atlardım.sımdı oyle yapmıcam :) eşimi beklemicem.en geç 5 te yıcem yemegımı.kola cok aşırı içerdim onu kesicem.pilav makarna beyaz ekmek tatlı abur cubur yemıcem :) eşimin babasının marketı var sureklı abur cubur getırıyodu soledım getırmıcek artık evımıze :) bide salatayı ve yemeklerı yağlı yapmıcam :) ve evde eliptik kondısyon bisikletim var kullanmıyodum ona baslıcam. sebze yemegı yıcem sureklı şimdilik aklıma bunlar gelıyo umarım bırlıkte başarırız küçük hanım :)

en mantıklısıı ablacım :) benimde böyle bir şey işte kasmadan azaltarak sağlıklı şeyler yiyeceğim :) bende mekik aleti ve twister alıcam bi de yürüyüş tamamdır :) başarırız ablacım tabii ki :) sıradaki topicimizde diyet başarı öyküleri olurr :)

twister bende var :) sauna kemerım ve bıde 2.5 kıloluk dambıllarım var.ama işte üşeniyorum :)
sen kaç öğün yiyosun tatlım?
ben bı ara 7 gun bu dedılerımı uyguladım bır haftada 2 kılo verdım.yağ mı gitti su mu bılmıyorum ama tartıda o rakamı gordumya onemlı olan oydu benım için.bence 5 ten sonra yememenın faydası çok :) en geç 6 da yemeliyiz

aa bende dambıl alıcaktım iyi oldu unutmuştum onu :) ben 3 ana 2 ara yapmayı düşünüyorum. Aralarda meyve veya galeta falan yiyeceğim :) şu ayda 10kg diyeti var ya onu deniyorum zorlamadan :) benim bacaklarımla o kadar problemim yok biraz daha sıkılaşsa tabii ki iyi olur ama asıl sorunum göbeğimle 102 cm göbeğim var ( göğüsler de 98-100 falan yani iri gözükmek için elinden gelenin fazlasını yapıyoruz vücudumla :)) twister göbek ve yanlarda işe yarıyor mu ablacım sende? :)

dambılı internetten al.gitti gidiyordan.ben awm de baktım çok pahalı idi.bnmde göbeğim ve kollarım çok kalın.popom dik güzel :) bacaklarım kalın ama çok değil.enn cok göbek ve kolların gitmesini istiyorum :) goguslerım mınıcık inanırmısın :) vücuduma gore cok kucuk :) twister cok gzl ama dedğim gıbı çok fazla kullanmadım canım ...
devamlı kullanman gerekiyor.gunde 15 dakka yapmanız yeterlı yazıyodu kutunun üzerinde.ama hergun kullanıcaksan tavsıye ederim

zaten gitti gidiyordan alacaktım en mantıklısı ve ucuzu çünküü :) kullanıcam inş şu anlık amacım o :) benmde en çok gitmesini istediğim yerler göbek ve kol :) inş olucak o daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…