kilo verme sürecim...

arkadaşım seni takdir ettim. baştan beri yazdıklarını okudum bayıldım iradene. katılmak isterim ben de sana ama devam edememekten korkuyorum. benim de bir oğlum var 1 yasında. seninki kaç yasında? ben de kalori hesabı ile 72.6 dan 68.1 e düştüm. 2 gündür misafirim geliyor ben gidiyorum pek dikkat edemedim. inşallah tekrardan dikkat etmeye başlıcam. senin toplamda ne kadar gtti kaç haftada?

Tşk ederim ... katılmak isteyen herkesi beklerim... benim oğlum daha 7.5 aylık emziriyorum ama sutum çok azaldı biraz dertliyim bu konuda, ben diyete baslayali 2 ay oldu ama sutum 2 haftadır azaldi önceden sıkıntı yoktu o yuzden diyetten mi değil mi bilemedim :( ben aralık ayının basinda baslamistim işte 88 kiloydum suanda 76.3 kiloyum.

Aksam: iskender 1 porsiyon
Ve bol bol su içtim o kadar. Ya sutum çok azaldı o yüzden tercih ettim çünkü sutumu arttiriyo benim...
Sarımsaklı çayı mı yaptım onu içiçem simdide.

Tşk ederim ... katılmak isteyen herkesi beklerim... benim oğlum daha 7.5 aylık emziriyorum ama sutum çok azaldı biraz dertliyim bu konuda, ben diyete baslayali 2 ay oldu ama sutum 2 haftadır azaldi önceden sıkıntı yoktu o yuzden diyetten mi değil mi bilemedim :( ben aralık ayının basinda baslamistim işte 88 kiloydum suanda 76.3 kiloyum.

maşallah 2 ay gb kısa bir sürede 12 kg vermişsin çok güzel.

ismini bilmem ama ben esin artık burdayım sana ne diyeyim takma isim fece vermen mümkünmü birebir yazarız bende 6 ayın içinde bebyim ek gıdaya 6 güb sonrra başlıçam vermiyorum sütüm kesilir diye az ymiyorum cabalıyorum zayıflamak cok istyorum yeişl cay zararlımı bebeyee

Arkadaşlar bugün yediklerimi paylasmadim çünkü sutum çok azaldı bugün yememden dolayimi diye bakmak için abartmadan yedim. Ama 2000 kalori almamisimdir birde disari çıktık eşim evdeydi yürüdüm vs... bakalım yarin ne olacak...

Tatlım tam bilmiyorum ama çok kişi emzirirken içiyor ve ayrica sarimsak soğan sutu artiriyo diye biliyorum ama...
2 -3 parmak ucu taze zencefil(kuruda olabilir)
3 diş sarımsak
1 tatli k bal ve limon
2 bardak suda zencefilleri 6 dk kaynat ve ocaktan aldıktan sonra sarimsaklari bıçak sirtiyla ezip içine at 5 dk demlensin ilindiktan sonrada bal ve limonunu ekleyip iç

Öğle: 1 dilim çavdar ekmeği
20 gr light beyaz peynir
2 tane zeytin

Ara: 1 tane special k kraker

Akşam: 3 dilim pizza
3 fincan kayısı komposto

Akşam anneme gitmiştim orda yedik ama toplamda emzirdn biri olarak 1300 kalori aldim sadece...şimdide sarimsakli çayı mı içiçem...

Son düzenleme:
Günaydın...2 bardak suyumu ve gün kurusu kayısı 2 tane yedim.
Sabah: 1 fincan papatya çayı
30 gr light beyaz peynir
35 gr domates+ 2 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
0.25 y biber + 0.5 k biber

Ev taşınma işleri vs uğraşıyorum evde değildim kalorilerimi giremedim.
Bu sabah : 2light etimek 1 yk tahin pekmez
1 fincan rezene çayı

arkadaşım takip ediyorum seni ve okudukça imreniyorum. çok az yiyosun nasıl dayanıyorsun bu diyete. sen bu azimle gidersen istediğin kiloya çabucak inersin

Ara öğün 1 avuç kuru üzüm
Aksam 2.5 tane patates haşlama
0.5 kase lahana turşusu
11 tane zeytin

Ara öğün 1.5 fincan yeşil çay
1 dilim paykek
1 avuç kuru üzüm

Şimdide sarımsaklı çayı mı içiçem.

arkadaşım takip ediyorum seni ve okudukça imreniyorum. çok az yiyosun nasıl dayanıyorsun bu diyete. sen bu azimle gidersen istediğin kiloya çabucak inersin

Aslinda çok ta az yemiyorum ki... sutum azalıyor :( ama kilo vermemde lazim sağlığım için . Ins ulaşırim ...

Back
X