kilo verme sürecim...

Veremediğim için busabah bakmistim.
Öğle bitter parça çikolata
2tane hurma
1 fincan y çay

Ya tatlım acaba şu 2 günlük pirinç lapasi diyetinimi uygulasam detoks niyetine. ?

Veremediğim için busabah bakmistim.
Öğle bitter parça çikolata
2tane hurma
1 fincan y çay

Ya tatlım acaba şu 2 günlük pirinç lapasi diyetinimi uygulasam detoks niyetine. ?

Canim pirinc lapasinyla guzel sonuc alanlar var bi dene 2 gun sonuda tam tarti gunumuze denk geliyo sonucu goruruz bide ayran dedoksu okumustum bi yerde ilgimi cekmisti bi incele isterse
bu arada 20 dk leslie yaptim fazlasini yapamiyom tikandim

bende aranıza katılmak istiyorum artık bir karar verip devam etmem lazım ve bundan sonra bende her gün neler yediysem yazıcam. ben 70 kiloyum ve 55 olmak istiyorum yani yaza kadar olmam lazım.
bugün sabah: ekmek arası beyaz peynir ve ş. siz çay
öğlen :sebze çorbası 3-4 çatal tavuk ve 3-4 çatalda pilav bir bardak ayran içtim
arada yani 15.30 da bir tane muz ve 5-6 tane çeri domates

Canim pirinc lapasinyla guzel sonuc alanlar var bi dene 2 gun sonuda tam tarti gunumuze denk geliyo sonucu goruruz bide ayran dedoksu okumustum bi yerde ilgimi cekmisti bi incele isterse
bu arada 20 dk leslie yaptim fazlasini yapamiyom tikandim

Ohhh çok guzel sporunu yaptın benim regl dolayı heryerim agriyo ya kocam erken gelirse bugün ciki cam yürüyüşe bende.

bende aranıza katılmak istiyorum artık bir karar verip devam etmem lazım ve bundan sonra bende her gün neler yediysem yazıcam. ben 70 kiloyum ve 55 olmak istiyorum yani yaza kadar olmam lazım.
bugün sabah: ekmek arası beyaz peynir ve ş. siz çay
öğlen :sebze çorbası 3-4 çatal tavuk ve 3-4 çatalda pilav bir bardak ayran içtim
arada yani 15.30 da bir tane muz ve 5-6 tane çeri domates

Hoşgeldiniz. İnş en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulasirsiniz. ;)

2014-03-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 28
[2] Medine Hurması 25 GRAM 63
[3] sebzeli dana et sote 5 yemek kaşığı 120
[4] Bazlama 1 ADET 246
[5] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
[7] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[8] menemen yumurtalı 6 yemek kaşığı 114
[9] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[10] içim labne peyniri 1.5 1 kaşık 38
Toplam : 861 kal.

2014-03-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 28
[2] Medine Hurması 25 GRAM 63
[3] sebzeli dana et sote 5 yemek kaşığı 120
[4] Bazlama 1 ADET 246
[5] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
[7] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[8] menemen yumurtalı 6 yemek kaşığı 114
[9] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[10] içim labne peyniri 1.5 1 kaşık 38
Toplam : 861 kal.

Canim tesekkur ederim
Aksam
1 tabak yogurtlu garnuturlu makarna
Ara
50 gr cezerye
100gr ananas
ama benim grlar farazi :)))
bu arada kalori olarak -7 deydim :(( 20 dk yurudum 100 kalori yaktim +93 oldum :))

Son düzenleme:
Evett bugün pirinç lapasina basliyrum.
Kahvaltı 200gr pirinç lapasi
1 fincan ıhlamur
35gr domates + 0.5 salatalık
3yk keçi yoğurdu

Son düzenleme:
Sabah onları mı yedin sadece tatlım. Pirinç lapasi tok tutuyo ama biraz yedikten sonra bulantı yapıyo.

Sabah onları mı yedin sadece tatlım. Pirinç lapasi tok tutuyo ama biraz yedikten sonra bulantı yapıyo.

Canim oglen esim gelcek kahvalti yapcaz bende simdi hafig yemek istemedim onlari atistirdim. Niye bulanti yaptiki yagsiz tuzsuz haslama degilmi icine bisey koydunmu baharat falan koysaydin nane, pul biber falan nane bulantiyada ii gelir ya

Canim oglen esim gelcek kahvalti yapcaz bende simdi hafig yemek istemedim onlari atistirdim. Niye bulanti yaptiki yagsiz tuzsuz haslama degilmi icine bisey koydunmu baharat falan koysaydin nane, pul biber falan nane bulantiyada ii gelir ya
Idrar söktürücü belli :) az birşey tuz serptim ve karabiber koydum. Yanindada yoğurt salatalik ve domates yedim.ayrica sabah yemekten önce 2 kuru kayısı ve 2 bardak su içtim.

Son düzenleme:
Kahvaltiyi sağlam yapmışsın tatlım:)
Ya benim midem ağrıdı ve çok bulantı oldu az önce bıraktı bilmiyom belkide regl olduğum için mi anlamadım:( bi tanne eti karam gurme yedim ve akşama
3 kepçe mercimek çorbası
0.5 porsiyon salata
0.5 dilim çavdar

Son düzenleme:
Back
X